Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אקסנט 2008 לאחר שטיפת מנוע האוטו כולו רועד פירקתי פלגיםמוהם מלאים שמן קניתי חדשים אני אוטוטו מרכיב אותם לאחר לחץ אוויר וייבוש הכוהל והסליל..

האם זה נובע מפלאגים לא אוטמים טוב הם נראים מיבמי הביניים ...?

ממה זה נןבע והאם יש משהו נוסף שצריך לעשןת לפני הרכבה ...?

פורסם

פלאג רטוב משמן זה ברוב המקרים כיוון שאטם מכסה שסתומים נוזל ואז מגיע השמן למצתים.

תתחיל מהחלפת אטם מכסה שסתומים (אני ארישית הייתי מחליף גם את המצתים למקוריים של יונדאי על הדרך) וחזור לדווח האם יש שינוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
פלאג רטוב משמן זה ברוב המקרים כיוון שאטם מכסה שסתומים נוזל ואז מגיע השמן למצתים.

תתחיל מהחלפת אטם מכסה שסתומים (אני ארישית הייתי מחליף גם את המצתים למקוריים של יונדאי על הדרך) וחזור לדווח האם יש שינוי.

אוקיי האם מעבר להחלפת מכסה השסתומים , האם יש איזושהם גומיות גם לצינור שמושחלים בו הפלאגים ? והפלאגים מגיעים עד לצילינדר לכל האורך מהראש עד לבלוק איך בדיוק אטם מכסה שסתומים גורם לנזילה לתוכם ? אשמח לאיור או הסבר ....

פורסם

כמה אמור לעלות אטם כזה ? מקורי תחליפי ?

והאם למרוח סיליקון שחור של הרכב בדפנות ופינות לפני סגירה ?

חיזוק עם ידית מומנט או ראצ'ט רגיל

פורסם

ניתן לשים אטם חלופי אין שום בעיה עלותו כ 50 שח. את הסגירה עצמה כדאי לעשות עם ידית מומנט למרות שאני כבר מכיר את רמת הסגירה כבר עם ראצט רגיל ורגש. אם איינני טועה על 10 ניוטון מטר. אני מורח שיכבה עדינה של סיליקון ויקטור ריינז בין האטם לראש. אם תרצה ידית מומנט אתה מוזמן לבוא להשאיל.

• תוכן חדש...