Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול הבנתי שמיועד בעיקר לרכבים בצבע שחור,

מבחינת מחיר לא יקר יותר מדי מ MR PINK וCITYRUS

(10-25 שח יותר לגלון)

פורסם

לא ידעתי שיש גם שמפו כזה, אני משתמש ב-Chemical Guys Blacklight - Hybrid Radiant Finish והוא מספק תוצאות מדהימות (לפחות ביחס לחומרים אחרים שהשתמשתי בהם עד היום).

עכשיו שאני רואה שיש גם שמפו כזה, כנראה שארכוש אותו כדי לסגור את הסט.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
אני מדבר על המוצר הזה:

http://www.cleanyourcar.co.uk/washing-and-drying/car-wash-shampoos/chemical-guys-blacklight-shampoo/prod_1826.html

על איזה את מדבר?

בגדול, אני רוצה להשתמש בו בנוסף/במקום שמפו מקציף

אני מדבר על זה:

http://www.chemicalguys.com/Black_Light_Hybrid_Radiant_Finish_16_oz_p/gap_619_16.htm

זה אוטם צבע+Enhancer בתכשיר אחד. משתמשים בו פחות או יותר כמו ווקס. מחזיק כמה חודשים על הרכב ולדעתי משפר את הברק משמעותית.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הבנתי, מבחינת ווקס אני דיי מסודר רגע.

נראה גם שהוא מקציף לא רע, אז הוא גם הולך לכסות לי את הפינה של הפר ווש.

פורסם
הבנתי, מבחינת ווקס אני דיי מסודר רגע.

נראה גם שהוא מקציף לא רע, אז הוא גם הולך לכסות לי את הפינה של הפר ווש.

בשביל ה prewash היתי משתמש ב slate של כימיקל גייז
פורסם
בשביל ה prewash היתי משתמש ב slate של כימיקל גייז

SLATE יוריד לי הגנות, אני צריך פריווש רק בשביל להוריד את שלל החרקים שמרוחים לי על השמשה/טמבון/מראות

פורסם

אני משתמש באוטם הצבע\גלייז שלהם על הרכב שלי - BLACK LIGHT על רכב בצבע שמפניה -> אומנם זה מיועד לצבע שחור אבל גם על שמפניה זה עושה יופי של אפקט ונותן לזה קצת תחושה של צבע "מג'נטה" בגלל הנטיה של החומר הזה לנצנץ עם גוון סגלגל.

יש להם היום גם את הWHITE LITE לצבע לבן - על הרכב של אבא שלי, לבן פנינה, זה ממש נתן ברק יפה.

זה לא ווקס אלא גלייז - קל מאוד למרוח והכי כיף - קל מאוד להוריד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...