Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בגלל קושי רגשי להפרד מהקורולה (2006) שלנו, אנחנו עדיין איתה...

לאחרונה ראיתי ברחוב סיוויק סטיישן והיא נכנסה לסל השיקולים שלנו (יחד עם הקיה סיד שחשבנו לרכוש או מיד 1 פרטי, רכב בן 3).

עדיין לא מדדנו אותה - לא נסענו ברכב כזה ואפילו לא ניגשנו לאולם מכירות.

יש פער במחיר, גם אם קונים את שתיהן מליסינג 0 ק"מ, ואני תוהה אם הפער מוצדק.

מה חשוב לנו:

בטיחות, מרחב פנימי (השאיפה שאחד הכלבים ישב מאחור בתא המטען, יחד עם הדברים שלנו), יכולת סחיבה טובה בעליות. יש לנו 2 ילדים, הנאה מנסיעות לא תהיה בשנים הקרובות...

ילדים: בוסטר+כסא ילדים.

נסועה: 12K ק"מ, הרוב עירוני (חיפה).

נחזיק את האוטו כנראה 6-7 שנים.

מה דעתכם? להכניס אותה לסל השיקולים?

פורסם

לדעתי הקיה סיד תספק בהחלט את צרכי המשפחה. אני לא רואה הצדקה להוסיף כסף לסיוויק סטיישן. אין לה יתרון אמיתי על פני הסיד סטיישן . אולי תדמית. האם אתה מוכן לשלם על תדמית ?

לא בדקתי אבל נראה לי שנפח האכסון בסיוויק הוא קטן יותר לעומת הסיד.

פורסם (נערך)

נכון. עכשיו ראיתי שבסיוויוק הגדילו תא מטען על חשבון ספסל אחורי. הסיוויק הרי קצרה מהסיד (מעל 10 ס"מ הפרש).

כשמשכיבים את כל הכסאות אז רואים שיש יותר נפח בקיה (ובדיוק אותם 50 ליטר) 1660 ליטר לקיה ו 1610 ליטר לסיוויק.

בפועל למרות מנוע 1.8 שבסיוויק, שתיהן עם מומנט כמעט זהה ככה שאין באמת יתרון כח לסיוויק.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה על התשובות. על הנייר לסיוויק נפח גדול יותר - לא ברור לי כמה זה משנה בתכלס.

המחשבה לטובת הסיוויק היתה סחירות טובה יותר בהמשך. בעוד 7 שנים השוק יהיה מוצף בסיד סטיישן מ-0 ק"מ וסיוויק יהיו קצת פחות. גם אם נוריד משמעותית מחירון בעתיד כשנמכור, אין לדעת אם נצליח למכור...

אשמח לקישורים למבחני ריסוק לשני הדגמים האלה, בינתיים לא הצלחתי למצוא לסיוויק. זה גם שיקול חשוב מבחינתי.

תודה!

פורסם

לסיוויק יהיה שוק יותר טוב לדעתי, בטח אם תמכור במחיר הוגן - הכוונה שהיד הבאה תהנה מההנחה שקבלת בקניית הרכב.

נ.ב. המחיר שלה בערוץ יד 01 לא תמיד יציב וניתן לתפוס מציאות, זה למעשה האחרונים שירדו מפס הייצור, בדגם החדש כבר אין "טורר"

פורסם

פותש השרשור מקווה להחזיק את הרכב 6-7 שנים. לא יעזור כמה ההונדה תהיה בעלת שוק טוב , בעוד 7 שנים ההפרש במכירה לא יכסה את ההפרש בקנייה היום. גם במקרה הזה הסיד עדיפה כלכלית .

פורסם

לאחותי סיוויק לשינוע שלושה ילדים וכלב גדול. הם עשו בזמנו בדיקה וזה היה היחיד שהכיל כל מה שהם צריכים מבין הסטיישנים הלא-אירופאיים אחרי שאכלו מרורים עם פורד פוקוס... גם באוקטביה הכריחו רחבה היה פחות מקום לרוחב בשל בתי גלגלים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פותש השרשור מקווה להחזיק את הרכב 6-7 שנים. לא יעזור כמה ההונדה תהיה בעלת שוק טוב , בעוד 7 שנים ההפרש במכירה לא יכסה את ההפרש בקנייה היום. גם במקרה הזה הסיד עדיפה כלכלית .

צודק לחלוטין

• תוכן חדש...