Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרים שמשות יונדאי i20 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שואל בשביל חבר:

לרכב, i20 PREMIUM , יש שלט לא מקורי ובנעילה החלונות לא נסגרים.

מכיוון שכך הרכב נקנה (עם שלט לא מקורי) - יכול להיות שהסיבה שאין הרמת שמשות בנעילה היא בגלל השלט החלופי?

עריכה אחרונה על ידי yb23
פורסם

לא. אין קשר לשלט.

מנגנון מרימי שמשות אינו מגיע מובנה ברכב. מדובר בהתקנה מקומית שמבוצעת למי שמאוד חושק בכך.

יום טוב גם לך

פורסם

בעבר היום מעט דגמים שהגיעו עם מרים שמשות מקורי.

היום להבנתי אף דגם לא מגיע עם זה.

יום טוב גם לך

פורסם

זה תלוי בסוג הרכב, בסוג מרים השמשות ועוד..

מתקין אביזרים ידע לתת לך תשובות יותר אקטואליות מפורום אינטרנטי.

יום טוב גם לך

פורסם

היה לי מקרה דומה ברכב שלי. אכן מרים שמשות אינו חלק מקורי והוא מורכב לפי הזמנה. במקרה שלי, החברה שהרכיבה לי את המרים שמשות שמו מלכתחילה כרטיס פיקוד בעייתי. מידי פעם הכרטיס היה "נתקע" והשמשות לא היו מתרוממות. הייתי מגיע למוסך של המתקין, הם היו עושים ריסט לכרטיס והכרטיס היה מתחיל לעבוד עד הפעם הבאה. בסוף לא היתה להם ברירה והם החליפו את הכרטיס. מאז זה היה תקיו לגמרי. אני מניח שהבעיה אצל החבר שלך עשויה להיות דומה (דהיינו כרטיס). הכרטיס נמצא בדופן דלת הנהג. אם הרכב עדיין באחריות אז הכי פשוט לגשת למי שהתקין את מרים השמשות.

• תוכן חדש...