Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תפריט ביס פלנט ויאיפי (רוצה לומר VIP)


Transporter
שימו לב! השרשור הזה בן 2470 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני חושב קצת אחרת: אולם VIP הוא קונספט מאוד טוב לסרטים טובים. אפילו לסרטים רבי מכר.

הרבה יותר כיף לאכול בסרט שהוא טוב, מאשר לשבת דחוף עם כל עם ישראל באולם.

נכון. זאץףת המטרה

אף אחד לא מצפה לקבל כבד אווז ב 250 שקל לזוג..אבל שתיה חופשית, פיצה סושי זה נחמד

אם יש גם קישים בורקסים ופסטות שוות (דגש כל שוות ולא בטעם של מנה חמה) זה שווה עוד יותר.

250 לכרטיס+פינוקים לזןג זה הוגן

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארה"ב התחיל לפני מספר שנים קונספט חדש בבתי קולנוע, במסגרתו מעצבים את כל האולם עם כורסאות VIP ושולחנות קטנים אישיים, יש תפריטים ואפשר להזמין אוכל פאסט פוד "אמיתי" (המבורגרים וכו') למקום הישיבה, כך שבתי הקולנוע נהנים גם מהרווחיות של תחום המזון. שם זה עובד מעולה ובתי קולנוע רבים עושים הסבה לקונספט הזה, בטח יגיע גם לארץ בעוד כמה שנים.

 

נראה לי מעצבן לראות סרט כשכל דקה עובר מלצר ומגיש למישהו המבורגר ובירה וכמובן בארץ זה יכלול ויכוחים כמו מה הזמנתי ומה קבלתי וכו'.

אני חושב שמזנון ויאיפי צריך להגיש אוכל סטנדרטי וטעים שאין עליו ויכוח - פיצה, פסטה, מאפים.

הסושי בסינמה סיטי לא קרוב אפילו לסושיות פשוטות כמו גפניקה, אז זה מבאס.

 

מה שעוד יותר מבאס שתמיד בכל קבלת פנים בסרט ויאיפי יהיה ישראלי מכוער מצוי שיראה שיש 20 יח' סושי על המגש, ויקח 10 לעצמו, סתם כי הוא שילם 100 שקל כרטיס.

 

ועדיין, אחרי שהתרגלתי לראות סרטים רק באולמות ויאיפי, לא מסוגל לראות סרט רגיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בכמה פעמים בכרטיסי VIP. הצלחות שמוגשות הן קטנות בשביל שלא תהיה סיטואציה של הישראלי המכוער (לוקח 20 סושי ואוכל רק 5).

גם כל פעם שהגעתי, תמיד היה אוכל ולא היה חוסר.

גם במקומות שהמקרר היה פתוח לציבור, ותמיד מצאתי שתיה קרה וטעימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שאף פעם לא הייתי באולם כנ"ל.

לא ברור לי, אם ניתן במהלך הסרט לקום, ללכת, לחזור, איך החוויה מהסרט לא נפגמת כשכל הזמן עוברים לך מול העיניים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בכמה פעמים בכרטיסי VIP. הצלחות שמוגשות הן קטנות בשביל שלא תהיה סיטואציה של הישראלי המכוער (לוקח 20 סושי ואוכל רק 5).

גם כל פעם שהגעתי, תמיד היה אוכל ולא היה חוסר.

גם במקומות שהמקרר היה פתוח לציבור, ותמיד מצאתי שתיה קרה וטעימה.

 

אם לא הייתי יודע שאתה חבר בקבוצה הייתי חושב שאתה פרופיל פקטיבי של המקום. מה שכתבת כאן משקף בדיוק ההפך מהמציאות (Tאני 2-3 פעם בחודש שם)

השתיה תמיד פושרת עד בסדר (מדבר על המשקאות המבוקשים, לא על ביטר למון)

הצלחות בגודל שיכול להחזיק שני משולשי פיצה ככה שאין בעיה להכניס 15 יח' סושי, ואנשים עושים את זה, תמיד יש ישראלי מגעיל אחד שחייב לדפוק את המערכת.

אני באופן אישי לא יודע איך בנאדם יכול לעמוד בתור, לראות שיש מאחוריו 5 אנשים, ולגמור הכל, זה מזעזע בעייני.

 

הבעיה העיקרית היא שלוקח להם זמן למלא את המקררים ובגלל זה השתיה לא מתקררת כמו שצריך, בנוסף לוקח להם זמן למלא את הסושי, ואני לא מסוגל לעמוד מול העמדה ולחכות שימלאו ואז להסתער.

 

מכיוון שאף פעם לא הייתי באולם כנ"ל.

לא ברור לי, אם ניתן במהלך הסרט לקום, ללכת, לחזור, איך החוויה מהסרט לא נפגמת כשכל הזמן עוברים לך מול העיניים?

 

השיטה מבוססת על זה שרוב האנשים לא ירצו להפריע לעצמם בסרט אז 90% מהאנשים לא יקומו,

אני כן קם, כי אני מגיע לקולנוע דיי עייף, חייב אספרסו בין לבין, וכשהפופקורן נהיה קר אני מחליף אותו לחם, וכן בא לי לנשנש פיצה באמצע הסרט (צרכים של בנאדם שמתאמן 6 פעמים בשבוע ולא נוגע בפחמימות)

 

רוב האנשים לא עושים את זה, על זה מבוססת השיטה.

יש עוד ניואנסים קטנים, לדוגמא: לא מומלץ ללכת להקרנה האחרונה, כי כבר באמצע ההקרנה מכבים את התנורים והמכונות קפה וכו' ומתחילים לנקות. בכל הקרנה אחרת המזנון נשאר ערוך לאורך כל הסרט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התיאור שלך, אני יכול לנחש 2 מצבים:

1. התמזל מזלי והשתיה תמיד הייתה קרה וטעימה. כמובן במגוון המצומצם שיש. לא היה חסר אוכל.

2. שאני הישראלי המכוער. אני אוהב לאכול. לוקח לעצמי צלחת קטנה ממלא ואוכל. מסיים, וממשיך לאכול את האוכל שאני אוהב. אף פעם לא היה מצב שלא היה לי את האוכל שאני רוצה. אתה יודע מה, אולי לא היה תמיד סושי. שאר המאכלים תמיד היו.

אם אוכל כ"כ חשוב לך, אז לך לסרט בלילה. אחרי הסרט כנס למסעדה עם תפריט לייט-נייט. מחירים נמוכים עם כרטיס קולנוע ששווה בערך במחיר של VIP.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התיאור שלך, אני יכול לנחש 2 מצבים:

1. התמזל מזלי והשתיה תמיד הייתה קרה וטעימה. כמובן במגוון המצומצם שיש. לא היה חסר אוכל.

2. שאני הישראלי המכוער. אני אוהב לאכול. לוקח לעצמי צלחת קטנה ממלא ואוכל. מסיים, וממשיך לאכול את האוכל שאני אוהב. אף פעם לא היה מצב שלא היה לי את האוכל שאני רוצה. אתה יודע מה, אולי לא היה תמיד סושי. שאר המאכלים תמיד היו.

אם אוכל כ"כ חשוב לך, אז לך לסרט בלילה. אחרי הסרט כנס למסעדה עם תפריט לייט-נייט. מחירים נמוכים עם כרטיס קולנוע ששווה בערך במחיר של VIP.

 

"שאר המאכלים" זה פיצה, שמוציאים מגשים ענקיים ואין בעיה, וגבינות, בייגלה, לחם, שכמעט ולא נוגעים בהם,

ככה שכמו שאמרתי הסושי זה הבעיה כי לקולנוע שמארח 40 איש מוציאים מגש עם 40 יח', מתוכן 20 עם דג, 20 צמחוני(יש פחות ביקוש)

נכון ממלאים את זה, אבל זה לוקח זמן, ואותי אישית זה מעצבן שבנאדם שעומד לפני רואה שאני מחכה, ולוקח הכל.

 

בכל מקרה אני אוהב את הקונספט, היום אני שם.

אני לא אוהב במסעדות שפתוחות בלילה כי הרוב זה המבורגרים ואני לא נוגע בזה, הרעיון זה לשבת בסרט ולהתפנק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...