Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 306 מחברים- כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

למרות שדוקא לא תיכננתי על פז'ו (חשבתי לכיוון היפאניות) הוצע לי (על ידי מכרים- כלומר מקור אמין למדי)פז'ו 306 שנת 2000 עם 83K קילומטר. הרכב ללא תאונות ואמור להיות שמור ביותר (טרם ראיתיו).

מה אתם אומרים? שווה לקנות לאור העובדה שהמוכרים אמינים? איך בכלל הדגם הזה נחשב?

פורסם

ציין את שם המוכר. אולי מישהו מהפורום מכיר אותו ויוכל להגיד לך אם הוא אדם אמין.

בנוגע לרכב עצמו - חפש במנוע החיפוש של הפורום. תמצא מידע רב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ציין את שם המוכר. אולי מישהו מהפורום מכיר אותו ויוכל להגיד לך אם הוא אדם אמין.

בנוגע לרכב עצמו - חפש במנוע החיפוש של הפורום. תמצא מידע רב.

איזה סיכוי יש שמישהו יכיר את אותו בן אדם פרטי "מכר" שלו, שמוכר את האוטו?

פורסם

1 למליון.

זה נכתב בהומור. (זה האייקון :wink: , למקרה שלא היה ברור בהודעה המקורית).

זה שהוא חבר של המוכר ממש לא מעיד על מצב הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אולי אני אוסיף עוד פרטים:

אני מתלבטת (כן, אני מתלבטת ולא מתלבט...) בין אותה פז'ו 306 ידנית שמורה ממקור אמין וידוע, שנכון להיום עוד לא היו לה בעיות

לבין סוזוקי יורו סוויפט 2000 אוטומטית 61K קילומטר, ממקור לא מוכר (כך שחוץ מבבדיקה וספר טיפולים אין לי דרך לדעת מה מצבה האמיתי).אה ופרט נוסף בנוגע לסוזוקי הוא שהרכב היום כבר יד 3 (מטעמי בירקרורטיה הוא עבר יד נוספת בתוך המשפחה) והקונה הבא (אני?) יהיה יד 4 (!)

מבחינת מחיר את שתיהן אני יכולה לקבל בכמה ל מתחת למחירון.

מצד אחד חשובה לי מאד האמינות של הרכב וטיפולים שלא יקרעו אותי כלכלית (למרות גילי המופלג אני עדיין סטודנטית) מאידך לאור חיבתי לטיולים עדיין אני רוצה רכב שיהיה נעים ונוח לנסיעות.

פורסם

הסויפט תהיה אמינה וזהו. היא מאוד לא נוחה, רועשת, ובכללי היא מיושנת. אני הייתי מוותר עליה. ה306 תהיה מאוד נוחה, אבל אם במקום הראשון אצלך נמצאת האמינות היא כנראה לא בשבילך. בנוסף קחי בחשבון שבאופן כללי רכב עם גיר ידני יצרוך פחות דלק מרכב מקביל עם גיר אוטומטי.

אולי עדיף שתרשמי את כל הדרישות שלך מהרכב בצורה מפורטת, תקציב, גיר מועדף, תנסי לדרג מה יותר חשוב, אמינות, בטיחות, נוחות, הנאה מנהיגה, צריכת דלק וכו', ואז נוכל לעזור לך בצורה טובה יותר.

מבין שני אלו הייתי מעדיף את חוסר האמינות שעלול להיות ל306 עלפני סבל יום יומי מסוייפט מיושנת. חוץ מהאמינות, ה306 עולה על הסויפט בעשרות מונים בהכל, הנאה מנהיגה, נוחות, עיצוב פנים וחוץ, מה לא. אבל למה דווקא שתי אלו?

גיא

פורסם

אם הרכב מחברים ולא עשה קילומטרז' רב והוא שמור הייתי ממליצה על הפיג'ו.

אני בעלת פיג'ו 306 שנת 1996רכשתי את הרכב מאדם פרטי אשר היה מטפל ברכב במוסכים המורשים של פיג'ו כך שהרכב שמור.

באשר לבעיות עד היום לא נתקלתי בבעיות אולי יש לי מזל אבל הרכב טוב אינו צורך הרבה דלק והחלפים לא הכי יקרים.

בהצלחה בבחירה. 12_7_5.gif

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גיא:

"מבין שני אלו הייתי מעדיף את חוסר האמינות שעלול להיות ל306 על פני סבל יום יומי מסוייפט מיושנת. חוץ מהאמינות, ה306 עולה על הסויפט בעשרות מונים בהכל, הנאה מנהיגה, נוחות, עיצוב פנים וחוץ, מה לא. אבל למה דווקא שתי אלו?"

גיא תוכל לפרט מדוע הפיג'ו 306 אינה אמינה?

כמו כן אם יש לך מידע על ה 306 קבריולט על בעיות מיוחדות הייתי מעוניינת לשמוע לפני שאני מחליפה את הרכב שלי.

ליטל

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איציק ראיתי.

יש פשוט בעיה זה לא מצטט לי משפטים כמו אצל כולם.

פורסם

גיא תוכל לפרט מדוע הפיג'ו 306 אינה אמינה?

כמו כן אם יש לך מידע על ה 306 קבריולט על בעיות מיוחדות הייתי מעוניינת לשמוע לפני שאני מחליפה את הרכב שלי.

באופן כללי מדובר ברכב שלא מראה אמינות מדהימה, אבל מאוד מהנה לנהיגה. חשוב מאוד שהרכב טופל כמו שצריך. ולהשאיר כמה אלפים לתיקונים שעלולים להגיע (זה נכון בכל רכב).

לגבי הפתוחה, חשוב מאוד לבדוק את מצב הגג, ואת המערכת ההידאולית שלו, חבר פורום פה שילם בזמנו 6K שקל על תקלה בנגנון פתיחה של הגג. כמו כן עלות של גג חדש היא עצומה, ולפלסטיק שמשמש חלון אחורי יש נטייה לאבד את השקיפות שלו עם השנים.

גיא

פורסם

בקשר לשקיפות של החלון האחורי אני חושבת שזה קורה בדגמים נוספים ולא רק ב 306, יש לידיד שלי mx וגם בה יש את אותה בעיה של שקיפות.

שאלה שיש לי אליך היא האם בבדיקה שמבצעים לרכב ניתן לאתר בעיות בגג? או שזה פשוט נסיון ומזל לאתר בעיות מסוג זה?

פורסם

לגבי המערכות ההידראוליות אינני יודע אולי אחרים ידעו. בכל מקרה הייתי בודק טוב טוב את מצב הגג, קרעים וכו'. ובודק את פעולתו הרציפה והתקינה (גג לא ידני). שווה גם לנסות לבדוק אטימות עם צינור מים אם אפשרי. לגבי החלון גם למיאטה הקודמת יש את הבעיה הזו, אבל שם אפשר להחליף רק את החלון אם רוצים (בארץ המחיר מטורף בחו"ל לא) אין לי מושג אם זה אפשרי גם ב306. גם כדאי לבדוק עלות ביטוח מקיף כדי לא להיות מופתעים אח"כ ממחיר גבוה במיוחד.

בשאיפה שיום אחד גם לי יהיה איזה רכב פתוח...

גיא

פורסם

יש שני סוגים של גגות לפיג'ו?

ידני?

ואוטומטי?

כי אני נתקלתי רק באוטומטי.

פורסם

אני לא שמעתי על גגות ידניים ב306, אבל אני לא בטוח שאין. אגב אם יש תקציב (ואין צורך בשימושיות...) אז המיאטה תהיה עדיפה על ה306.

גיא

• תוכן חדש...