Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התהפכתי עם האוטו. סיפור אישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינתי זה שיצאת במינימום נזק זה נס ואחרי כזאת חוויה לא הייתי מעיז להציק לך, אבל מדובר ברכוש צבאי וזה כבר עסק אחר.

קודם כל כמובן - החלמה מהירה וטוב שלא קרה משהו יותר חמור.

בנוגע למצוטט - מה זאת אומרת לא היית מעיז להציק לו? הוא פגע ברכוש צה"ל ועם כל הצער צריך לבדוק למה זה קרה. אני מאחל לדניאל שזה יעבור לו בקלות אבל מציע באמת לחשוב טוב מאוד מה להגיד לחוקרים, כי זה לא עניין של מה בכך.

חוצמזה, חבל שלא חיכית עוד כמה חודשים, יתחילו להכניס רכבים מליסינג ואז אפשר לעשות להם מה שרוצים :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוצמזה, חבל שלא חיכית עוד כמה חודשים, יתחילו להכניס רכבים מליסינג ואז אפשר לעשות להם מה שרוצים :wink:

רוני

אויי רוני אתה לא יודע איזה תענוג זה...

מ.צ לא עוצרים אותך, כשניידות תנועה עוצרות לביקורת הם מבינות שמדבור ברכב שכור ע"י צה"ל ומיד משחררות,

והרכבים,כיאה לרכב השכרה, נאנסים!!!

(הבעיה מתחילה ברכבים כמו גטס, ג'אמפי וכו'....)

דניאל, הכי חשוב שיצאת בשלום.

רק עצה קטנה- אל תשחק אותה ראש קטן בחקירת האירוע... "לא זוכר" ,"שכחתי", "קיבלתי מכה בראש" לא יתפוס!

עדיף שתחשוב בכיוון של פנצ'ר בגלגל ואיבוד שליטה... ותשנן לעצמך אליבי משכנע (ידובבו אותך מכל הכיוונים)

ותצפה לתקופה לא קלה..

אמיר.

פורסם

וואלה גבר העיקר שיצאת שלם... תן לי הודעה פרטית ואולי(רק אולי) אני יצליח לסדר לך משהו...

כי אני מכיר הרבה מהסנגוריה הצבאית( אני נהג של מישהו בכיר בפרקליטות)

פורסם
תרגיש טוב...

ומה יהיה עכשיו בגלל התאונה? יהיו בעיות עם המפקדים?

עכשיו במקום אסטרה ידחפו לסא"ל איזו קוריאנית כך שמן הסתם יהיו בעיות :?

ולפותח השירשור, החלמה מהירה.

פורסם

מה שבטוח אתה תקבל שלילה של הרישיון הצבאי למשך חודש

בחקירה של מצח יקחו לך את הרישיון

זה הולך של לפי סכום הנזק מעל 12000 אלף זה שלילה

קשה באימונים קל בים

פורסם
עכשיו במקום אסטרה ידחפו לסא"ל איזו קוריאנית כך שמן הסתם יהיו בעיות :?

ולפותח השירשור, החלמה מהירה.

טוב שמע אתה לא יכול לדעת מה הן ההעדפות שלו...

פורסם

קודם כל אני מצטרף ומאחל לך החלמה מהירה.

חוץ מזה בצה"ל בניגוד לשאר המדינה הצליחו להוריד משמעותית את מספר התאונות ומספר הנפגעים.

ובגלל שמדובר בחבר'ה צעירים רוב העיניין זה עכיפה (שטית המקל והגזר בלי הגזר...)

בתור אחד שסגר 35 על מהירות מופרזת (95 עם האמר בפינוי פצוע קל ....) ונחקרתי על תאונות של נהגים שהיו באחריותי ,אני יכול להגיד שהחקירות באמת מחפשות את הסיבה לתאונה .

ואני אתן דוגמה :((בלי לספר איפה זה קרה)

נתון מספר אחד-האמר התהפך כשנכנס לסיבוב ב80 קמ"ש

נתון מספר שתיים- הנהג היה בפעילות מבצעית לאורך שעות רבות (התאונה התרחשה בסוף פעילות בדרך חזרה)

עם המשטרה הכחולה הייתה חוקרת מייד היו מאשימים את הנהג בנסיעה במהירות מופרזת וסוגרים בסטה.

לעומת זאת מצ"ח(שנואי נפשי) הבינו שהגורם היה הרדמות הנהג שהתעורר רגע אחרי הרגע האחרון

לכן מסכנות התחקיר היו בנוגע לשעות שינה של נהגים לוחמים ...

ד"א לכל הלוחמים שלום חלקם כבר אזרחים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עברתי שמה בדיוק כמה דקות אחרי שלקחו אותך... האוטו היה פשוט הרוס!!

אלי [הנגד הדביל של דניאל] עמד שם כמו איזה דביל ליד האוטו המעוך לא מבין מה נסגר איתו...

שתהייה בריא! העיקר שיצאת בשלום מזה.. אני כבר ידבר איתך פנים מול פנים שתחזור לבסיס...

למה? ככה!

פורסם

דניאל. הצטערתי לשמוע על המקרה. בראש ובראשונה אני מאוד שמח שיצאת בשלום, ומאחל לך החלמה מהירה, זה הכי חשוב.

אני מכיר טוב מאוד את הכביש, ונוסע\נוהג שם לפחות פעם פעמיים בשבוע. כביש משובש ומסוכן מאוד, הרבה בורות, חסר שדה ראיה, "אספלט" חלק מאוד (כתוצאה מהחול) והכביש צר מדי. זו בהחלט לא התאונה הראשונה שקורה שם, ובטוח לא האחרונה.

אני חושב שהדבר הכי חשוב בחקירה זה שתהיה עקבי - ברגע שאתה מתחיל לשנות את גירסתך, הם יועדים שאתה לא דובר אמת ואז הם יוציאו לך את הנשמה.

אגב, לכל הג'מעה של גלילות - נכמוכה עזב ליחידה אחרת כבר לפני שנה :-D

מישהו מתגעגע?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

היו ימים, עומר... :roll:

אני מבקש לדייק: יוסי, יוסי מטבוחה :grin: :grin: :grin:

אולי הוא ביחידה אחרת אבל יש מצב שעוגן "בוחש" בהקצאות/מצבת כלי רכב :mm_wink:

לא נראה לי שעוגן ידע לעשות משהו טוב יותר חוץ מלבחוש.

יאללה, להעביר אותו לנינו... :wink:

אגב, לכל הג'מעה של גלילות - נכמוכה עזב ליחידה אחרת כבר לפני שנה :-D

מישהו מתגעגע?

האמת היא שבמילואים האחרונים ראיתי אותו מסתובב שם.

כשמתרגלים לחממה, קשה שלא לחזור לטעום את החיים היפים.

הרמן, לא חבל על אוכלוסיית הזאבים המדולדלת של ארץ הקודש?! :mm_wink:

דניאל, תרגיש טוב ובהצלחה.

MCS 2008

פורסם

דניאל קודם כל תרגיש טוב!

דבר שני כמה מת"ש זה על אופל היום...?!

סביר להניח שתקבל שלילה לרשיון הצבאי (סביבות 3 חודשים)

זה לפחות דינו של נהג שעשה הכרות מקרוב בין סופה

ל-"בטונדה" גם היא הייתה טוטאלוס...

הכי הגיוני שתגיד שניסית להתחמק מהבור...וההמשך כבר ידוע..בהצלחה

והחלמה מהירה!

פורסם

וואוו... לא נעים בכלל... אני מאחל לך רפואה שלמה קודם כל והצלחה כמובן... תזדקק לזה...

עד כאן מספרינטר שלא כתב פה כבר "שנים" בגלל שהוא מוצב במקום מרוחק וקר... נקווה שהחתול שיבוא לקחת אותי אוטוטו לא יהיה עצבני ואני אגיע בשלום... הוא אומנם קשיח יותר מאסטרה אבל אלוהים... זה בטח אמצעי התחבורה הפחות בטוח בצה"ל (מבחינת המכות שחוטפים עם הראש בדפנות).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
דניאל קודם כל תרגיש טוב!

דבר שני כמה מת"ש זה על אופל היום...?!

סביר להניח שתקבל שלילה לרשיון הצבאי (סביבות 3 חודשים)

זה לפחות דינו של נהג שעשה הכרות מקרוב בין סופה

ל-"בטונדה" גם היא הייתה טוטאלוס...

הכי הגיוני שתגיד שניסית להתחמק מהבור...וההמשך כבר ידוע..בהצלחה

והחלמה מהירה!

אצלינו הסופה לא הושבתה

בדרך למטווחים בניצנים הסופה הפכה פעם אחת קובייה ונמעכה בפינה עד כדי כך שהדלת לא נסגרה

באמת נראה לכם שהיא הושבתה???

עבדו עליה בג'וליס (סדנה) כחודש,

(אגב כשנסעתי לשם, ראיתי את הממוגנת שרכבת עברה עליה, היא נפתחה לשתיים רק הייתה מחוברת בעזרת התא מנוע).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...