Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 או קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על הדעה אך השילוב בין איבזור דל ורכב חלש בתצורה הרובוטית הם דיל ברייקר מבחינתי.

הייתה כבר אומר שלא בא לך רובוטי :)

כי יש גם דגם מפואר עם הגיר והמנוע הזה.

8)

אני מוסיף על מה שNOKNOK אמר, ומנסיון שלי, אם תלך על קליאו שיהיה רק הדגם המפואר, כי הוא הרבה יותר מעניים מבחינת אבזור מהדגם הפשוט, וגם תלך על מנוע ב1.2T ולא 0.9T לא שהוא רע, פשוט ה0.9T מגיע רק בדגם הפשוט.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

פורסם

הקליאו לא רעה בכלל, ההנדסת אנוש בה עדיפה לדעתי משמעותית מה208 עם הדשבורד המעצבן שלה.

עשה נסיעת מבחן על הקליאו ותבדוק אם היא מתאימה לך מבחינת המזגן.

פורסם (נערך)
הייתה כבר אומר שלא בא לך רובוטי icon_smile.gif

icon_cool.gif

אני מוסיף על מה שNOKNOK אמר, ומנסיון שלי, אם תלך על קליאו שיהיה רק הדגם המפואר, כי הוא הרבה יותר מעניים מבחינת אבזור מהדגם הפשוט, וגם תלך על מנוע ב1.2T ולא 0.9T לא שהוא רע, פשוט ה0.9T מגיע רק בדגם הפשוט.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

אתה טועה,

דווקא ה1.2T מגיע ברמת גימור פשוטה(LIFEׂ) לטובת שוק הליסינג שדורש גיר אוטומטי(כי הרי בליסינג חס וחלילה שנהג ינהג בגיר ידני) - ודווקא ה0.9 הידנית מגיעה רק ברמות הגימור המאובזרות יותר.

ההבדל הוא דיי מבעס אבל אני חיי איתו בסדר - פנים עם פלסטיק פשוט יותר, אין חלונות חשמל מאחורה(והחלונות מקדימה לא נסגרים בלחיצה) , במקום מולטימדיה יש רדיו רגיל(אבל עם AUX,USB וBT כולל הזרמת מוזיקה ושליטה מההגה) ואין KEYLESS.

קרוזר,

הייתה לי חצי שנה 208 - היום יש לי קליאו, דווקא ההנדסת אנוש השגרתית והמשעממת ב208 גורמת לך לשכוח את הסטיגמה הצרפתית.

בקליאו? המון מוזריות - הרכב ממש לא "סטנדרטי" :

- הכפתור לאפשור(לא הפעלה בפועל אלא רק לאפשר הפעלה) בקרת השיוט? ליד ההאנדבקס, מוזר אבל ניחא - מפעילים פעם אחת.

- הפעלת בקרת שיוט ? כל התנעה של הרכב המסך הקטנטן והיחיד לטובת מחשב הרכב(כולל טמפרטורה,שעה וקילומטרז) יתפס ע"י בקרת השיוט - רוצה לבדוק שעה? תתחיל לחטט בתפריטים של מחשב הרכב(ייתכן שברמת הגימור עם המולטימדיה השעה מופיעה גם עליה אבל לא בטוח - בLIFE אין שעון ברדיו) רוצה לראות קילומטרז של הרכב ושעה ביחד? אי אפשר - צריך לבחור.

- החגורה האמצעית כוללת 2 אבזמים ויורדת מהגג של הרכב(חושב שיש את זה בעוד דגמים - אולי גם של PSA).

- העברת הילוכים ב"טיפטרוניק"? לדחוף קדימה זה להוריד הילוך למשוך אחורה להעלות.

- ה"כרטיס רנו" שמחליף את המפתח מצחיק ממש - הצורך להכניס אותו בתוך הסלוט וללחוץ על כפתור "התנע", תחזירו לי את המפתח שלי.

יאמר לזכותם, אני ממש אוהב את הלוח מחוגים של הקליאו - אחד הלוחות שעונים הכי מגניבים שראיתי(למרות שאין מד חום מנוע אלא רק נורה).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הייתה כבר אומר שלא בא לך רובוטי :)

8)

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

טוב נווו... אז רובוטי לא ממש מדבר אליי :)

כמו שזה נראה אעשה נסיעת מבחן ואנסה לצוד אחת מהן 1.2t.

אני תוהה עד כמה המזגן של הקליאו חלש? אני אחד שגם בשיא החורף נוהג עם מזגן על קירור, לא מסוגל לסבול חום.

פורסם

אם אתה מפעיל מזגן גם בחורף, וזה דיל ברייקר, לדעתי הקליאו לא בשבילך.

הקליאו החדשה שווקה במספר תצורות (להוציא את הגרסא הספורטיבית היקרה):

ידנית:

מ2013 עד אמצע 2015 שווקה גרסא עם מנוע 1.2 (ללא טורבו) 75 כ"ס וגיר ידני ברמת גימור Expression שמכילה איבזור מעולה.

מ2013 עד היום בעצם, משווקת גרסא עם מנוע 0.9 עם טורבו 90 כ"ס וגיר ידני גם ברמת גימור Expression וגם ב Collection.

אוטומט (רובוטי דו מצמדי):

מ2013 עד היום משווקת רק עם מנוע 1.2 עם טורבו 120 כ"ס וגיר רובוטי דו מצמדי בשלושה רמות גימור, Life, Expression, Collection.

גרסאת Life מיועדת לשוק הליסינג ולא לאנשים פרטיים ולכן מכילה את המינימום שבמינימום (רדיו פשוט, 2 חלונות חשמל, הגהה פשוט, וכו')

גרסאת Expression זו קפיצת מדרגה משמעותית מכילה המון המון איבזור.

גרסאת Collection מכילה כל מה שיש בExpression ומוסיפה ג'אנטים ובקרת אקלים.

מגרסאת Expression ומעלה אתה מקבל מפתח Keyless שבעקרון אומר תשים את המפתחות של הרכב בתיק ותשכח מהם.

בלי להכניס כרטיסים לחורים וכאלה. כל עוד הכרטיס נמצא בקרבת הרכב, אתה יכול לפתוח את הרכב, להניע, ולסוע. בסיום הנסיעה סגור את הדלתות תתרחק, והרכב ינעל מעצמו.

פורסם

208 אקסס 2017 1.2 טורבו היא לא רובוטית נכון?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...