Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
אחלה תשובה נתן לך המוסך שלך...(מיותר לציין שאני ציני, ביזיון שמוסך ״הבית״ שלך נתן לך תשובה כזו ולא התכופף מתחת לרכב או דאג להרים את הרכב - במיוחד ומדובר בעבודה של 5 דקות)

לענייננו, ברור שזה נגרם כתוצאה מהגרירה, אינך צריך להוכיח. אתה פשוט צריך להגיד שזה לא היה, אין לך מושג איך גררו ומה עשו בכדי לגרור. עובדתית זה לא היה לפני, וזה כרגע אחרי.

שלח להם את החשבון.

איך קבעת שאני מוסך הבית שלו ,למה סתם להתלהם .

הבחור הזה מעולם לא טיפל אצלי וגם לא הרכב שלו .

עבר בנאדם הראה לי תמונה בטלפון ושאל לדעתי במה מדובר והאם הנזק יכול להיגרם מגרירה

אמרתי לו שמדובר ברדיד מתכת שמודבק בחלקו הפנימי של חיפוי המנוע התחתון ולעתים קרובות אני רואה

אותו מתנתק ממקומו ונחיצותו לא קריטית .

תפקידו למנוע את חימום חיפוי המנוע הפלסטי בגלל הקרבה לצינור הפליטה .

הדבר הזה לא יכול להיגרם מהגרירה מאחר והוא נמצא בחלקו הפנימי של הפלסטיק

וכדי שגרר יוכל לנתק אותו הוא צריך לשבור את הפלסטיק או לפצוע אותו בצורה כל שהיא .

בתמונה רואים שזה לא קרה ולכן המלצתי לבחור פשוט לתלוש אותו או לתת לו לצנוח לבד

שזה מה שיקרה בסוף .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה תשובה נתן לך המוסך שלך...(מיותר לציין שאני ציני, ביזיון שמוסך ״הבית״ שלך נתן לך תשובה כזו ולא התכופף מתחת לרכב או דאג להרים את הרכב - במיוחד ומדובר בעבודה של 5 דקות)

לענייננו, ברור שזה נגרם כתוצאה מהגרירה, אינך צריך להוכיח. אתה פשוט צריך להגיד שזה לא היה, אין לך מושג איך גררו ומה עשו בכדי לגרור. עובדתית זה לא היה לפני, וזה כרגע אחרי.

שלח להם את החשבון.

ההודעה שלך מבוססת על דברים שכתב או אמר לך צד אחד לכן מוטב שתשמע גם את בעל המוסך לפני שאתה משתמש במילים ביזיון.

לדעתי בקש למחוק את ההודעה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תודה על התגובות, מבקש מכם לכבד אחד את השני ולא להאשים אף אחד בשום דבר.

המוסך לא אשם בשום דבר. המטרה של הפוסט הייתה לשאול אם הנזק יכל להגרם מגרירה לא נכונה.

העובדות הן שהנזק לא היה קיים עד שהרכב חנה בחניה האסורה, אחרי שגררו אותו אספתי אותו מהגרירה ושמעתי רעשים מוזרים שנוצרו מגרירה של החלק שבתמונה על הרצפה.

עדיין קיים סיכוי שזה סתם צירוף מקרים שאין לו שום קשר לגרירה עצמה וקרה במהלך הלילה (גם לי זה נשמע מוזר)

הלכתי למוסך רון לקבל חוות דעת ראשונית כי המקום עושה רושם של מקום מקצועי והעדפתי לקבל חוות דעת ממנו ולא דווקא מהמוסך המורשה שאני מטפל בו קבוע ואין לי אף טענה אליו ההפך.

גם החברת גרירה עצמה התייחסה בצורה יפה וניסתה לעזור במה שיכלה וטוענת כמו רון שהנזק לא משמעותי ולא נגרם מגרירה. הם נשמעו אמינים אבל אני לא שופט ולא פוליגרף.

כמו שאמרתי הרכב גם ככה לפני טיפול. כשירד קצת הלחץ בעבודה נלך למוסך אחד שניים שירימו את הרכב ויתנו דעה, אם יחליטו שהנזק נגרם מגרירה יש בית משפט והוא יפסוק מה שיפסוק.

תודה לכולם ובוקר טוב

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

כך הבנתי מדבריו(אולי לא הבנתי נכון, ועל כך אני מתנצל),

לדעתי היה מקום להרים את הרכב ולשחרר לו את זה, כך תרוויח גם לקוח מרוצה.

ו"מרק10", איני מתכוון למחוק שום הודעה, מדובר ברשת חברתית המקום כאן נועד לרשום דעות, וזו דעתי.

**במידה ואכן זה לא מוסך הבית, באמת אין הדבר ביזיון, אך התנהלות נכונה היה לטפל בלקוח כמו שצריך וככה היה מרוויח לקוח נוסף, ועוד מרוצה.

פורסם

בקשר ל "לא היה לפני כן".

אני מניח שהגרירה גרמה לך לחפש נזקים מתחת לרכב. מתי לפני זה בדקת את מה שקורה מתחת לרכב? שבוע לפני כן? בטיפול האחרון?

אני כן ממליץ להרים את הרכב על הליפט במוסך, ואם אין שום דבר נוסף, לעזוב את הסיפור של תביעת חברת הגרירה. אולי כן להחליף את המבודד (אם הסיפור לא יקר ולא מסובך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
בקשר ל "לא היה לפני כן".

אני מניח שהגרירה גרמה לך לחפש נזקים מתחת לרכב. מתי לפני זה בדקת את מה שקורה מתחת לרכב? שבוע לפני כן? בטיפול האחרון?

אני כן ממליץ להרים את הרכב על הליפט במוסך, ואם אין שום דבר נוסף, לעזוב את הסיפור של תביעת חברת הגרירה. אולי כן להחליף את המבודד (אם הסיפור לא יקר ולא מסובך.

אנחנו לא מכירים אז אני אענה לך בקצרה, שעת עבודה שלי בתקופה הזו שווה הרבה יותר ממה שאני יכול להרוויח בתביעה וכמובן הרבה יותר מהדוח הזה שמעניין לי אתה יודע את מה.

אין לי זמן או עניין לחפש נזקים, וכל שעה שביזבזתי על זה פירושה לשלוח מספר עובדים לשטח שיימלאו את המקום שלי כדי למלא את ההתתחייבות שלי ללקוחות שלי.

איך שעליתי על הרכב שמעתי רעשים שאי אפשר להתעלם מהם ועצרתי בצד כדי לראות מאיפה הם מגיעים.

כתבתי בשפה מאוד פשוטה שברגע שיהיה לי זמן להתעסק בזה נקח את הרכב לטיפול ובדיקה

כרגע אין שום דבר חדש ואם יהיה אעדכן כאן. יום טוב

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)

נמחק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

vladcla - ברשותך.. אני אגיב :wink:

בשם חברי הפורום אני מתנצל, כי לא הערכנו את שעת העבודה שלך, ותרומתך לחברה.

אנו אנשים ממוצעים, אשר בטעות הבנו כי אתה מבקש יעוץ ועזרה.

לכן בטעות יעצנו לכבודו (מבלי להבין את כובד האחריות, אשר על כתפיו) ולכן שוב קבל התנצלות.

נושא האחריות ותרומתך לחברה, אשר בטעות לא הערכנו אותו כיאות.

מאפשר נתינת פרנסה לתושבי המדינה, וכזכור לי, קשור גם לבידור ההמונים.

וזה בימינו נושא חשוב מאוד, כי מצב הרוח במדינה על-הפנים.

בהעף מבט: אני רואה בעיות כגון:בעיה ברכב אלפא רומיאו מיטו מונזה 2015 - ייעוץ

גיר dsg חדש - היסוס-קפיצות בהילוך נמוך - אור ומשבר הג'יפוזה

ושלא לשכוח, את המשבר אשר חווה אושריקו.

לכן בזכותך ושכמותך, אתם מאפשרים לנו לשכוח לרגע את הקשיים במדינה ובפורום.

ועל-כך, אני מודה לך על קיומך בחברה, ונוכחותך בפורום בקרב האנשים הממוצעים.

אני בטוח כי לאחר שהעמדתה אותנו על טעותנו, בהערכת תרומתך ושעת עבודך.

חברי הפורום יפנימו, לא להטרידך במיני זוטות.

ואם אחד מהחברים, בטעות שוב יענה לך בייעוץ ועזרה, כאל אדם ממוצע ונחמד.

אתה רשאי לשלוח לי הודעה, עזוב יותר מזה, אני אשמח לקבל ממך הודעה.

ומיד, אני אתנצל בשמו.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ו"מרק10", איני מתכוון למחוק שום הודעה, מדובר ברשת חברתית המקום כאן נועד לרשום דעות, וזו דעתי.

זו לא רשת חברתית, זה פורום טכני.

הכלל המנחה (וגם אחד מחוקי הפורום) בפורום טכני הוא לא לכתוב אם לא יודעים, זה עלול להסב נזקים כלכליים\פיזיים לצד השני לגרום ליותר נזק מתועלת.

דעות ניתן לפלוט באיכסבוק..

יום טוב גם לך

פורסם
vladcla - ברשותך.. אני אגיב :wink:

בשם חברי הפורום אני מתנצל, כי לא הערכנו את שעת העבודה שלך, ותרומתך לחברה.

אנו אנשים ממוצעים, אשר בטעות הבנו כי אתה מבקש יעוץ ועזרה.

לכן בטעות יעצנו לכבודו (מבלי להבין את כובד האחריות, אשר על כתפיו) ולכן שוב קבל התנצלות.

נושא האחריות ותרומתך לחברה, אשר בטעות לא הערכנו אותו כיאות.

מאפשר נתינת פרנסה לתושבי המדינה, וכזכור לי, קשור גם לבידור ההמונים.

וזה בימינו נושא חשוב מאוד, כי מצב הרוח במדינה על-הפנים.

בהעף מבט: אני רואה בעיות כגון:בעיה ברכב אלפא רומיאו מיטו מונזה 2015 - ייעוץ

גיר dsg חדש - היסוס-קפיצות בהילוך נמוך - אור ומשבר הג'יפוזה

ושלא לשכוח, את המשבר אשר חווה אושריקו.

לכן בזכותך ושכמותך, אתם מאפשרים לנו לשכוח לרגע את הקשיים במדינה ובפורום.

ועל-כך, אני מודה לך על קיומך בחברה, ונוכחותך בפורום בקרב האנשים הממוצעים.

אני בטוח כי לאחר שהעמדתה אותנו על טעותנו, בהערכת תרומתך ושעת עבודך.

חברי הפורום יפנימו, לא להטרידך במיני זוטות.

ואם אחד מהחברים, בטעות שוב יענה לך בייעוץ ועזרה, כאל אדם ממוצע ונחמד.

אתה רשאי לשלוח לי הודעה, עזוב יותר מזה, אני אשמח לקבל ממך הודעה.

ומיד, אני אתנצל בשמו.

אייל.

אני מודה לכל מי שעוזר וניסה לעזור (רוב האנשים כאן). ההתייחסות שלי הייתה רק לאדון

vladcla שטען שבגלל שגררו לי את האוטו התחלתי לחפש אם עשו לי נזקים.

הסברתי לו שזה אולי מה שהוא מכיר ורגיל לעשות, לי אין זמן לחפש נזקים או אשמים והסיבה שהלכתי למוסך זה בגלל ששמעתי רעשים וגיליתי שמשהו שבור ורציתי לבדוק מה קרה.

פורסם

אתה כל הזמן מתייחס לכמה אין לך זמן להתעסק עם זה ושהזמן שלך יקר מאוד (ובתביעה לא בהכרח תזכה), אבל אתה; הולך לחברת הגרירה, הולך בין חנויות לחפש תיעוד, מוכן לשלם כמה שצריך להוכיח שיש קשר (גם כשברור לך שכנראה לא מדובר בצעד ריווחי) וכו', כשיכולת כבר בביקור הראשון במוסך לחכות כמה דקות ואולי לסדר את הענין ולשים אותו מאחוריך.

מציע לבקר שוב בהודעה #11, ולהסיק לגבי סדרי העדיפויות שלך (שכנראה לא רק אני חושב עליהם).

פורסם

לא מבין למה ללכת לבית משפט.

א. הזמן שווה כסף לא מעט ובגלל סיבה ב זה לא הוגן לתבוע את עלות הזמן מהצד הנתבע.

ב. חברת הגרר הציעו לך תשלום במידה ויש נזק בצורה הוגנת ויפה, כאן בדיוק הסיפור אמור להיגמר, אלא אם כן יש לך אינטרס נוסף לא ידוע.

• תוכן חדש...