Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

אשמח על המלצה מקצועית על מוסך סוכנות טויוטה עם עבודה טובה באזור המרכז.

תודה רבה מראש לכולם!

עריכה אחרונה על ידי eliko988
פורסם (נערך)
תן קצת פרטים על הרכב? שנה? קילומטרים? איזה טיפול אתה אמור לעשות בקרוב?

כרגע מדובר על 15,000. בנוסף לזה יש לי רעידות עדינות שהרכב במצב D. אפשר להרגיש את זה טיפה יותר, מתי שההנד ברקס למעלה ואני מעביר מ N ל D שאז הרכב כאילו שוקע ללמטה ורעידות עדינות מתחילות. השאלה מה זה יכול להיות ומה לומר למוסך לבדוק?

** ראיתי עכשיו שיכול להיות שזה תושבות מנוע או ניקוי מצערת(משהו כזה..) השאלה שלי, מה העלות, פלוס מינוס, של כזה דבר?

בתודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי eliko988
מצאתי מידע בפורום
פורסם (נערך)

ממליץ לך לבדוק במוסך עופר קצב חולון ( מורשה טויוטה ). אחרי סקר, המחירים לטיפולים יותר זולים, עשה עלי רושם של מוסך מקצועי.

לידם בחולון יש מכון פרונטים מקצועי "פרונט ארביב".

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ממליץ לך לבדוק במוסך עופר קצב חולון ( מורשה טויוטה ). אחרי סקר, המחירים לטיפולים יותר זולים, עשה עלי רושם של מוסך מקצועי.

לידם בחולון יש מכון פרונטים מקצועי "פרונט ארביב".

תודה! אבדוק זאת !

פורסם

מכיוון שהרכב כבר לא באחריות אז כדאי לך אולי לבדוק אופציה של לרכוש חלקים בעצמך ולהיעזר פה באנשים שלא מעט מהם מכירים את הקורולה ויישמחו לעזור לך בביצוע הטיפול.

פורסם
מכיוון שהרכב כבר לא באחריות אז כדאי לך אולי לבדוק אופציה של לרכוש חלקים בעצמך ולהיעזר פה באנשים שלא מעט מהם מכירים את הקורולה ויישמחו לעזור לך בביצוע הטיפול.

היי מאור, הרכב היה מטופל עד עכשיו במוסך סוכנות ואני לא רוצה לאבד את היתרון הגדול (בעיני העולם) בזה. השאלה הגדולה זה, מה אני אומר להם? קראתי הרבה פה שיכול להיות אפי' שזה שמן גיר ושהמוסך לא מחליף שמן גיר לקורולה ושלא החליפו לו כבר 108,000 ק"מ.

פורסם
כרגע מדובר על 15,000. בנוסף לזה יש לי רעידות עדינות שהרכב במצב D. אפשר להרגיש את זה טיפה יותר, מתי שההנד ברקס למעלה ואני מעביר מ N ל D שאז הרכב כאילו שוקע ללמטה ורעידות עדינות מתחילות. השאלה מה זה יכול להיות ומה לומר למוסך לבדוק?

** ראיתי עכשיו שיכול להיות שזה תושבות מנוע או ניקוי מצערת(משהו כזה..) השאלה שלי, מה העלות, פלוס מינוס, של כזה דבר?

בתודה מראש!

לא הבנתי. רק אני לא רואה בעיה ב"תקלה" שבעל הרכב מתאר?

כל רכב עם הנד ברקס מורם והילוך משולב ישקיע תחת כלפי מטה, כי הגלגלים הקדמיים שואפים לזוז והאחוריים בולמים, מה שמעביר את המשקל של הרכב אחורה.

גם ה"רעידות" נשמעות לי תקינות. בכל רכב אוטומטי שתשלב בו הילוך בעמידה יהיו קצת יותר רעידות לעומת סרק בניוטראל, כמו כן תראה ירידה קלה בסל"ד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא הבנתי. רק אני לא רואה בעיה ב"תקלה" שבעל הרכב מתאר?

כל רכב עם הנד ברקס מורם והילוך משולב ישקיע תחת כלפי מטה, כי הגלגלים הקדמיים שואפים לזוז והאחוריים בולמים, מה שמעביר את המשקל של הרכב אחורה.

גם ה"רעידות" נשמעות לי תקינות. בכל רכב אוטומטי שתשלב בו הילוך בעמידה יהיו קצת יותר רעידות לעומת סרק בניוטראל, כמו כן תראה ירידה קלה בסל"ד.

היי,

זה לא נכון אחי. אולי לגבי שקיעת הרכב, אתה צודק אבל, לגבי הרעידות אני לא מסכים. יש רעידות חלשות אבל מורגשות (מעצבן כמו זמזום עדין של יתוש:wink:). אין ספק שמדובר במשהו שצריך לטפל השאלה היא מה הכיוונים ומה העלויות?

• תוכן חדש...