Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

כמעט שנה שיש לי הרכב סוזוקי SX4 האצ'בק 2012

בחודשיים שלושה האחרונים אני שומע רעשי התחככות מתכתית כשמטים את ההגה קלות ימינה בשילוב לחיצה חלשה על הגז (בנסיעה בין25 ל45 קמ"ש)

לפני שבועיים עשיתי טיפול 150K בלי קשר, ובנוסף בדקתי וביררתי איך לתקן את המצב, נאמר לי שצריך להחליף ציריה שמאל

אז החלפתי את ציריה שמאל ובנוסף 2 מוטות קישור למייצב ו2 גומיות מייצב

אחרי כיוון פרונט יצאתי לנסיעת בדיקה ולצערי עדיין הרעש נשמע אך לעיתים יותר רחוקות

כיום כמה שבועות אחרי אני כמעט לא שומע אותו בנסיעות עירוניות כמו לפני אבל בניגוד ללפני יש עכשיו את אותו הרעש אבל עכשיו זה בנסיעה של 100+ ונטיה קלה ימינה של ההגה (הרעש לא 100%יהיה אבל עדיין לא תקין)

בנוסף לזה ולא יודע אם זה קשור באמת אבל גם שמתי לב שהרכב רוטט במהירות של 90 ק"מש, כלומר נוסע רגיל מגיע ל86ק"מש מתחיל הרטט ואז מגיע ל100 ונרגע קצת, יורד חזרה ל96ק"מש ומטה ומרגיש את הרטט שוב עד שיורד מה90 לפחות

התחלתי לשים לב לכל זה לאחר שבת הזוג הייתה ליום אחד עם הרכב(לא בהכרח קשור אבל...) בכל מקרה הייתי ב2 מוסכים כבר וגם אבי פרונט ניסה לעזור לי לזהות את הבעיה אבל אין שום דבר שנראה לעין חריג

אז אשמח לעזרה ממי שיודע או חווה משהו דומה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...