Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב ניסאן סנטרה 2017, לפני תקופה קצרה הרכב התנגש במדרכה בנסיעה ו2 גלגלים ימניים נקרעו, ולאחרונה (נראה לי מאז) במהירות מעל 80 קמ"ש ההגה קצת רועד (יש בו "דפיקות" אם אני לא מושך אותו לשום צד). בנוסף אני חושב שההגה מושך טיפה שמאלה. מה זה אומר? כיוון פרונט? משהו אחר? תודה 

פורסם

הפנצ'ריסט טען שלא, אבל אני לא סומך עליו לגמרי. הוא טיפוס מחמיר אבל לא יודע אם בדק כמו שצריך, לא הייתי שם בעצמי כשהחליפו. 

מכון פרונט בודקים גם את זה? 

פורסם

די ברור שאחרי ארוע כזה צריך פרונט,

ובנוסף - סיכוי טוב שהג'נט התעוות, ואז לא יעזור שום איזון, תסתכל כשמגלגלים את הגלגל במכונה של האיזון,

תבדוק: 1. שהמספרים לא יוצאים גבוהים מידי, אם זה גבוה ברמה של 40-50 ומעלה - בד"כ האיזון לא יעזור,

2. האם הגלגל מסתובב ישר-אחיד, או שיש לו עיוותים ימינה-שמאלה במהלך הסיבוב, אם יש עיוותים האיזון לא יעזור.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק מעדכן, מתברר שזה עיקם את המיתלה משולש מוט מקשר ותפוח.. 2000 ש"ח נזק... אז זהירות עם המדרכות :( 

• רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אשתי נהגה.. אמרה שהיה מהר. בדרך כלל לא עוברת את המהירות המותרת אז משער שבסביבות 50 קמ"ש (בכל מקרה קשה מאוד בכביש שם לעבור את המהירות המותרת) 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...