Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב שאני רוצה להעביר אותו טסט

הצמיגים לפי המוסכניק שלי, אולי לא עוברים טסט כי יש להם חריצים קטנים של התייבשות

אבל הם בטיחותיים לגמרי למשך השנה הקרובה, כל הנפח של הגומי קיים.

אני רוצה להחליף גלגלים כולל צמיגים אם חבר ולהעביר טסט ואז להחזיר

רציתי לשאול האם זה יכול לגרום לבעיה של כיוון פרונט או להרוס את האיזון גלגלים,

או אולי להכשיל את הרכב על פרונט.

כל הגלגלים אותו מידה

עשיתי כיוון היום.

תודה

פורסם

לא יצור שום בעיה מבחינת כיוון פרונט וכו'.

כן הייתי ממליץ לנסוע עם צמיגים בטוחים 

ואם הם בטוחים. הם יעברו טסט

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

עזוב עם ההתחכמויות האלה.

מדוע עשית כיוון פורנט?

האם זה קשור למשהו שהמוסכניק שלך אמר לך היום?

אם המוסך שלך מעביר לך את הצמיגים לשנה הקרובה, מדוע שמכון טסט יחמיר יותר?

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אתה לא צריך לחשוש מהטסט אתה צריך לדאוג לבטיחות של עצמך, לבטיחות של מי שנוסע איתך, וגם לבטיחות של הולך הרגל במעבר החציה שלפניך. 

עם צמיגים לא משחקים, אם הם שחוקים, יבשים, מעוותים או כל פגם אחר - החלף אותם (זוג או רביעיה, לפי המצב). 

אם המוסכניק קבע שהצמיגים תקינים כנראה שהם תקינים, גש איתם לטסט. אם תכשל - החלף אותם (בצמיגים ראויים, ראה את הדיון המקביל - צמיגים הם אחד הרכיבים הקריטיים ביותר לבטיחות ואל תתקמצן עליהם בכמה גרושים).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לעונים

כיוון פרונט עשיתי משום שעשיתי שיפוץ למסרק הגה

לא היה שייך לנסוע ככה לרגע אחד

אני שואל אתכם האם מכון טסט יעביר צמיגים שיש להם סדקים שיטחיים של התייבשות בלי שחסר כמעט כלום מהעובי והחריצים של הצמיג?

פחות נראה לי, אולי כדאי לנסות

אבל אני שואל שאלת תם, אין דבר כזה צמיג שהוא בסדר ורק לא עובר טסט?

אקבל את הדין שתגזרו עלי...

אגב @sperial, זהלא כמה גרושים, עלול להיות רביעיה...

פורסם

אני אהיה גס - אם אין לך כסף לתחזוקה ראויה אל תחזיק רכב. רכב שמערכות הבטיחות שלו אינן טיפ טופ הוא סכנה לנהג, לנוסעים ולכל מי שבסיבתם, והצמיגים נמצאים בשורה הראשונה של מערכות הבטיחות.

מחלון הבית שלי אני רואה בממוצע פעמים בשנה אנשים שמחליקים ומחסלים מכוניות. אז חלק מזה זה כביש גרוע, חלק אלה אנשים שקצת ממהרים, אבל גם לאחיזה חלק בבעיה. עדיף להשקיה 1500-2000 ש"ח פעם ב-4 שנים ולצמצם את הסיכון להיות מעורב בתאונה, שאפילו אם לא תעלה בבריאות או חיי אדם תעלה הרבה כסף. השקעת במסרק הגה - השקעת בבטיחות. הצמיגים הם מוצר משלים שמאפשר לך לשמור על נתיב הנסיעה שלך ולא להחליק ממנו, וגם משפר את סיכוייך לחמוק מתאונה מאיימת.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני עובר עם סדקים שיטחיים (כמו שאתה קורא לזה), כבר לפחות שלוש שנים, שנות הקורונה.

עובי חריץ סוליה תקין.  3 מילימטר ואף יותר.

אמרת תקבל את הדין?

אז אני עם ספיראל.

גש איתם לטסט ותקבל את הדין. 

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

קיבלתי את הדין באהבה...

תודה לכול מי שענה, אשמח שתמשיכו לענות ולהביע את דעתכם

עריכה אחרונה על ידי מברר
פורסם

נפסלו ארבעה צמיגים...

מישהו מכיר מקום זול וטוב באזור מודיעין או קצת יותר רחוק להחליף את ארבעתם?

פורסם

סתם בשביל להבין את העניין - דבר ראשון לא כל מוסכניק מבין בצמיגים, בדיוק כמו שלא כל צמיגאי מבין במנועים, נתקלתי בזה כמה פעמים.

דבר שני - אין קשר בין שחיקה ליובש, שחיקה נובעת משימוש רב או תנאי דרך קשים, וזה גורם לאחיזה חלשה יותר ופינוי מים איטי יותר.

לעומת יובש שנגרם עקב גיל הצמיג, והסכנה היא גם איבוד חלק מתכונות הגומי (אחיזה פחות טובה) וגם סיכון להתפוצצות הצמיג בעיקר בנסיעה מהירה + התקלות קטנה כלשהיא (בור בכביש וכדו') ואז הסכנה היא גדולה.

• תוכן חדש...