Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר שבועות של חיפושים, מסתמן שהגעתי לגמר גביע.

התקציב לצורך קניית הרכב הוא 95,000 ש׳ח.

שלושת המאפיינים העיקריים לנו:

1) רכב מרווח, עם תא מטען גדול לאכלוס עגלות ילדים, שקיות ושאר ירקות.

2) רכב שיהיה נעים לנהיגה (עד כמה שאפשר)

3) אמינות גבוהה במידה ונרצה להחזיק את הרכב מספר שנים.

כרגע עומדות בפנינו שתי אפשרויות:

האחת מאזדה 6 סטיישן 2014, ליסינג בעברה אך שמורה עם 60,000 ק׳מ. במחיר 90,000

והשנייה קיה ספורטאג אורבן מנוע 1600 שנת 2015 עם 17,000 ק׳מ במחיר 95,000 ש׳ח.

לאלו שמכירים את הרכבים אשמח לקבל קצת פידבק איך הרכבים מבחינת חסרונות/ יתרונות, כל מה שיכול לסייע לנו בהחלטה.

נסועה משוערת לשנה 15,000 ק׳מ.

תודה רבה!!

פורסם

היי,

אענה מתומצת בהתאם לסעיפים שפרטת.

1. מאזדה לוקחת כאן בגדול, אל תשווה סטיישן עם ג'יפון

2. גם המאזדה לוקחת כאן בגדול עם רכב דינמי הרבה יותר ושמחובר לנהג, הקיה היא פורטה מוגבההת פשוט, אולי היא דינמית על שבילי עפר או מדרכות.

3. שתיהן די אמינות כך שאם סעיפים 1 ו-2 חשובים לך אז תדע כבר מה לקחת.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

המאזדה גם נחשבת חצי דור קדימה מהקיה ונחשבת מכונית מאוד מוצלחת ופונקציונאלית

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אכן. כל מחשבה הגיונית אצלי אומרת מאזדה 6 - החלטה ברורה.

אבל יש משהו בגי׳פונים, לא בטוח אם זה התדמית (ואנשי השיווק שעשו את מלאכתם נאמנה) או הישיבה על הגובה, שעושה את ההחלטה לפחות קלה. תודה

פורסם

אבל יש משהו בגי׳פונים, לא בטוח אם זה התדמית (ואנשי השיווק שעשו את מלאכתם נאמנה)ה

איזו תדמית יש לג׳יפונים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מצטט מכתבה ב׳אוטו׳ שבחנה את המאזדה 6 מול cx5:

״וכאן בדיוק טמון היתרון של ה"ג'יפונים" על ה"פרייבטים" – מקדם ה"מגניבות". סקס אפיל שיש לרכב פנאי ולא יהיה אף פעם למשפחתית מן השורה. חיבור לנהג לא דרך השכל, של "צריך", אלא דרך הרגש, של "רוצה", או לפחות היה רוצה לעשות – מטייל, הרפתקן... מגניב. הוסיפו לתפריט מנשא אופניים על הגג ו/או מדבקת 42.2 אובאלית, והרושם מושלם.״

פורסם

דווקא מ׳אוטו׳ הבאת ציטוט? ״מקדם מגניבות״[emoji15]

כשכל רכב שני על הכביש הוא ג׳יפון (ובעיקר מסוג קיה ספורטז׳) הסקס אפיל שאולי היה קיים לפני עשור, כבר מזמן עף מהחלון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

סקס אפיל מקיה ספורטאז' ?

תהרגו אותי עכשיו ( ויש לי את הרכב הזה).

סקס אפיל מרכב שטח מבחינתי בא מבלייזר 85, רנגלר רוביקון מלא בבוץ, דפנדר מהניינטיס וכד'. אפילו לא מפאג'רו או לנד-קרוזר.

כל המשפחתיות מוגבהות סו-קולד Jiffonim מבחינתי הם ללכת בלי ולהרגיש עם. אני אישית לקחתי את הרכב מ 10 סיבות שונות שאף אחת מהן לא כללה את הביטוי "ג'יפון" ו/ או/ וגם "סקס אפיל".

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אכן. כל מחשבה הגיונית אצלי אומרת מאזדה 6 - החלטה ברורה.

אבל יש משהו בגי׳פונים, לא בטוח אם זה התדמית (ואנשי השיווק שעשו את מלאכתם נאמנה) או הישיבה על הגובה, שעושה את ההחלטה לפחות קלה. תודה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?633103-%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%96%D7%94

אופנוען

פורסם

חברים אני איתכם, לא צריך לשכנע את המשוכנע.. אבל מרבית העם לדעתי עדיין חושב שג׳יפונים זה סמל סטטוס, וחיים בפנטזיה שהם יוצאים לטיולי שטח בסופ׳ש. לראייה קצב המכירות של הרכבים האלה

פורסם

זה כמו להשוות בין עגבניה למלפפון, מדובר בשתי מכוניות שונות לחלוטין, שנמצאות בקטגוריות אחרות לגמרי.

שני הרכבים עונים על הסעיפים שרשמת.

השאר זה כבר עניין של טעם אישי.

פורסם

זה פשוט ישראליות מובהקת, לשבת על הגובה.... לי יש יותר גדול.... יש יש יותר חזק.

לדעתי זה מסתכם בסוף למה אתה צריך, צרכים מול היצע, המאזדה נותנת X הקיה נותנת Y. תבחר לך.

כל אחד יגיד ככה וככה על הרכבים, ברגע שהשווית את המאזדה מול הקיה לדעתי חיפשת אישור למזדה :). בהצלחה.

ומי שכאן השווה את היונדאי למזדה ? ברצינות ? את הרכב הזה השווית מול מזדה 6 ? לא שהיא שיא הפאר אבל באמת... לא יונדאי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מסכים עם מה שנאמר, וגם קיבלתי אישור על המאזדה :) בנימה יותר רצינית, חשבתי שאולי יש פה משהו שאני מפספס ובקיה יש עוד יתרונות חוץ מישיבה על הגובה. תודה לעונים.

• תוכן חדש...