Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רב מודד

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי בעבודה פלוק 85 שזה נראה לי כבר קלאסיקה.

היה לי ברכב פלוק77 שנפסל על ידי חיל האויר והיה מיועד ללכת לפח בגלל קפיץ סלקטור שבור.

מכשיר מעולה שהיה כניראה בגיל שלי, ובסבירות גבוהה ישרוד יותר ממני.

עד שאיזה מניאק בחברת גרירה גנב לי אותו :cry:

זהו סתם פוסט מירמור ללא שום תועלת לשירשור.. אבל אנחנו בעוף :)

יום טוב גם לך

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו. יש כאן מי שגדל על מולטימטר פשוט ובמקרה הטוב AVOmeter וחלם על VTVM

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היה לי ברכב פלוק77 שנפסל על ידי חיל האויר והיה מיועד ללכת לפח בגלל קפיץ סלקטור שבור.

מכשיר מעולה שהיה כניראה בגיל שלי, ובסבירות גבוהה ישרוד יותר ממני.

עד שאיזה מניאק בחברת גרירה גנב לי אותו :cry:

זהו סתם פוסט מירמור ללא שום תועלת לשירשור.. אבל אנחנו בעוף :)

נפסל בגלל קפיץ?

1. אף אחד לא זורק כלום ל"פח" בצבא

2. למחלקות הצב"ד בצבא יש יופי של ח"ח

מתכוון החליק לקיטבג בגלל שהיה חושך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתפלא, נפסל כדת וכדין.

זה יכל להיות די מפגר מצידי ״להחליק לקיטבג״ ציוד שאני חתום עליו...

יום טוב גם לך

פורסם
אף אחד לא זורק כלום ל"פח" בצבא.

נדמה לי ששירתתם בתקופות קצת שונות, ואולי פשוט בחילות שונים. כבן גילו של יגאל, אני יכול להעיד על כך שלא מעט ציוד איכותי אכן הלך לפח, לפחות בחיל האוויר. מניח שהמצב לא השתפר בעשור מאז שעזבתי.

פורסם

לא יודע איפה אתם עובדים או שירתתם בצבא אבל משום מה לי לא יצא לקבל מעולם ציוד בדיקה תקול או רכיבים וחלקי אלקטרוניקה שיצאו מכלל שימוש.

בדרך כלל ציוד שיצא מכלל שימוש גם אם הציוד יישן הוא נמכר לסוחרים לפי משקל.

איזה כייף לי :)

פורסם

מי שמע על הג'אנק?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ! אם אתה מתכוון לג'אנקיות בבסיסי חיל-האוויר. לא היה לי מקום ברכב לקחת כנף של מטוס שהתרסק.

פורסם

אם כבר מדברים על פלוקים, כמה ארכאי זה פלוק 23? גם אצלי יש פלוק צבאי לשעבר שכנראה "נדבק" למישהו לידיים ומתישהו התגלגל אליי. הוא אצלי לפחות 15 שנה אם לא יותר. (לא, אני לא יודע איך ולמה, אולי המכשיר באמת היה פסול והושלך.)

חזיר דיזל

פורסם

מתכוון החליק לקיטבג בגלל שהיה חושך?

אף אחד לא חושב אפילו בצחוק "להשאיל" כלי עבודה מכל סוג שהוא בחיל האוויר.

אני מתכוון לכלי עבודה שנמצא במצבת כלים בטייסת/מעבדה.

כל הכלים ממסופרים ועוברים ביקורת 3 פעמים ביום. כלי חסר = כל הטייסת מקורקעת וכולם מחפשים אותו.

פורסם (נערך)
אם כבר מדברים על פלוקים, כמה ארכאי זה פלוק 23?

פלוק 23 - III?

פלוק 23 אח של פלוק 21/73/77 - אחלה מכשיר. רוצה למכור? :roll:

אם הוא נדלק ועובר בדיקה עצמית בלי הודעת שגיאה הוא כנראה תקין (מרק - אני יודע מה תכתוב, אז תחסוך).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אם הוא נדלק ועובר בדיקה עצמית בלי הודעת שגיאה הוא כנראה תקין (מרק - אני יודע מה תכתוב, אז תחסוך).

אני בעצמי עדיין לא יודע מה לכתוב אז איך אתה כן יודע ?

פורסם

כל הכלים ממסופרים ועוברים ביקורת 3 פעמים ביום. כלי חסר = כל הטייסת מקורקעת וכולם מחפשים אותו.

ככה הינו 'דופקים' את אנשי הקבע בכדי שלא יגיעו בזמן להסעות של השעה 5. הכלי היה בדרך נמצא אחרי ארוחת ערב.

• תוכן חדש...