Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 4, מצלמות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נסעתי ביום חמישי לפנות בוקר בכביש 4 (ההוא שעובר בצומת השרון D:), בקיצור הגעתי לקטע כביש שהוא חשוך בלי תאורה, הייתי על 160 ופתאום היה פלאש חזק. האם הנציחו את הרגע? יש שם מצלמות?

מה אני יקבל על זה? קנס או משהו יותר חמור? אני יקבל משהו בדואר?

סליחה על המבול של השאלות, מחר אני חוזר לצבא וני רוצה לדעת מה הולך להיות icon_smile.gif

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכביש 4 במיוחד בקטע רעננה-ויתקין יש יותר מצלמות מכביש

הרכב על שמך?

אתה נהג חדש?

בעקרון זה משפט, אבל לפעמים שולחים רק קנס+נקודות(בדרך כלל אם אתה לא נהג חדש ואין לך דו"חות קודמים)

750 שקל + 8 נקודות

או

1000 שקל + 10 נקודות

פורסם

תודה על התגובה המהירה. הרכב על שם אבא שלי (מה זה משנה?). אני לא נהג חדש ואין לי שום עבירה קודמת או משהו כזה...1000 שקל?! הלך עלי...

מה הנקודות אומרות? :)

מתוך אתר משרד התחבורה:

"מהי שיטת הניקוד בעבירות תנועה?

שיטת הניקוד היא דרך למעקב אחר נהגים המורשעים בעבירות תעבורה.

לשיטה אין עניין בנהגים המורשעים לעתים רחוקות והיא מתרכזת בנהגים עם עבירות תכופות.

כשנהג מורשע בעבירות רבות בזמן קצר המערכת תגיב באמצעי תיקון."

"יש חיסון מלא, אוטומטי ומתמיד משיטת הניקוד, והוא חל על נהגים שאינם מורשעים בעבירות תנועה כלל או שמורשעים בהן לעתים רחוקות."

לא הורשעתי בשום עבירת תנועה.

עוד 2 שאלות: דבר ראשון מישהו יודע מהי המהירות המותרת בקטע הכביש המדובר?

והאם הם מציינים על גבי הדוח את המהירות של הרכב ברגע ביצוע העבירה?

פורסם

זה שלא הורשעת בעבר לא משנה הרבה כשאתה מצולם על 160 בכביש של 90. אם התמונה יצאה "טוב", תתכונן לקנס ושלילה, מצטער לבשר לך...

להבא - לא לנסוע מהר בכביש לא מוכר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה שאין לך מזל, כי עם כל הכמות הרבה של המצלמות שיש שם, רק אחת עובדת לכל כיוון....

ולפני שיבוא החכם שיגיד, שכל פעם מחליפים מצלמה למקום אחר, אני יכול להעיד שמניסיון של 5 שנים על הכביש הזה, של נסיעה יום יומית בו... כל המצלמות "נבדקות" על ידי מדי יום, חוץ מכמובן השתיים הספציפיות הללו....

1. מכיוון צפון לכיוון דרום, ישנה אחת לפני צומת בני דור שעובדת...

2. מכיוון דרום לכיוון צפון, שוב פעם לפני צומת בני דרור, רק בכיוון ההפוך...

פורסם

על התמונה שיוצאת להם מהמצלמה יש את כל הפרטים: שעה ומהירות. אין לך מה לנסות לטעון לגבי מהירות, אלא אם תצליח להוכיח שהמצלמה אכן לא תקינה (וזה כאמור- לא המקרה).

בכביש המדובר יש המון מצלמות.

אם האוטו על שם אבא שלך, אז אבא שלך יקבל את הדוח והקנס/שלילה + הנקודות, אלא אם הוא יבקש להעביר אותם אליך מאחר שאתה נהגת ברכב.

בת'רד שנפתח לא מזמן כאן בפורום, נאמרו הדברים הבאים:

"מהירות מעל 40 (מעל המותר) בדרך בין עירונית -

משפט ופסילה מנהלית + 10 נק' "

הכביש בו נסעת מוגבל ל90 קמ"ש (כמו כל כביש בינעירוני למעט איילון וכביש 6- זאת יודע כל אחד שעבר תיאוריה), תעשה לבד את החשבון.

אני במקומך הייתי מכינה את אבא שלי מראש... (ולומדת את הלקח).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
הם מציינים את המהירות שנתפסתי בדוח?
לא, הם מסתפקים ב-נו נו נו... והם מבקשים שתבטיח לא לעבור את אותה עברה שוב.

ועכשיו ברצינות כנס ל www.ispeed.co.il ותלמד הכל על הנושא.

פורסם

1. מכיוון צפון לכיוון דרום, ישנה אחת לפני צומת בני דור שעובדת...

2. מכיוון דרום לכיוון צפון, שוב פעם לפני צומת בני דרור, רק בכיוון ההפוך...

על כל המצלמות של כביש 4, אתה מוכן לחתום שרק אחת לכל כיוון עובדת?

זכור לי שלפני צומת אשכולות, ליד ניצנים, ישנה מצלמה עובדת (אני מקווה שאנחנו מדברים על אותו כביש).

אתה בודק לפי העדשה?

פורסם

הוא כתב "נבדקות" ולדעתי הוא היתכוון שהוא טייס שבמסלול הטיסה שלו כלולות המצלמת האלה והוא בודק אותן ע"י זה שהן לא מצלמות אותו.

Tiburon בכביש 4 יש הרבה יותר מ2 מצלמות פעילות.

פורסם

יש מספיק מצלמות בכביש 4

אמנם עוד לא ספרתי דחלילים במקטע שאני תמיד נוסע(גנות-כפ"ס וחזרה) אבל אני די בטוח שבמקטע הנ"ל יש יותר ממצלמה אחת שעובדת לכל כיוון

פורסם

יש פירוט קודם של כל המצלמות על כביש 4 ,בצע חיפוש : "מולטנובה" , "כביש 4" , "מצלמה".

על 160 (או כל מהירות שהיא 41 קמ"ש מעל המותר ומעלה) תקבל זימון למשפט ולא קנס.

פורסם
על התמונה שיוצאת להם מהמצלמה יש את כל הפרטים: שעה ומהירות. אין לך מה לנסות לטעון לגבי מהירות, אלא אם תצליח להוכיח שהמצלמה אכן לא תקינה (וזה כאמור- לא המקרה).

בכביש המדובר יש המון מצלמות.

אם האוטו על שם אבא שלך, אז אבא שלך יקבל את הדוח והקנס/שלילה + הנקודות, אלא אם הוא יבקש להעביר אותם אליך מאחר שאתה נהגת ברכב.

בת'רד שנפתח לא מזמן כאן בפורום, נאמרו הדברים הבאים:

"מהירות מעל 40 (מעל המותר) בדרך בין עירונית -

משפט ופסילה מנהלית + 10 נק' "

הכביש בו נסעת מוגבל ל90 קמ"ש (כמו כל כביש בינעירוני למעט איילון וכביש 6- זאת יודע כל אחד שעבר תיאוריה), תעשה לבד את החשבון.

אני במקומך הייתי מכינה את אבא שלי מראש... (ולומדת את הלקח).

כמה הערות:

1. בדו"חות מצלמה אין פסילה מנהלתית. מה שכן יקבל בעל הרכב זה זימון למשפט, וכאשר הוא (או מישהו אחר שיודיע שהוא נהג ברכב... יש לך אולי איזה סבא שכבר לא נוהג אבל יש לו רשיון?) יורשע - סביר מאוד להניח שיקבל שלילה אם אכן צולם באיזור ה160.

2. אם וכאשר תקבל את הזימון למשפט - מומלץ לפנות ל- www.topspeed.co.il

3. איילון וכביש 6 הם כבישים מהירים, ולא כבישים בינעירוניים רגילים. ברוב הכבישים המהירים (4, 1, וזהו פחות או יותר) המהירות המותרת דווקא 100 קמ"ש (עם תמרור מתאים). באיילון דווקא 90 (כנ"ל, עם תמרור). בכביש 6 אין תמרור נוסף על "כביש מהיר" ולכן 110. (היחיד בארץ)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...