Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 4, מצלמות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני הכי אוהב באינטרנט ובפורומים במיוחד הם כל אותם ז**ני מח, שמקשקשים שטויות כאילו הן "מילה בסלע" ועוד גורמים לאחרים לעשות טעויות שעולות ביוקר. עד כאן הוצאת העצבים ועכשיו לעובדות לאשורן, והרי הסיפור:

לפני 4 חודשים טסתי לחו"ל. הטיסה ב 4 בבוקר,בשדה התעופה ב 2 ולכן יוצאים מהבית ב 1.

בשעה אחת אני בא לצאת מהביית בודק שיש עליי הכל ורואה לחרדתי שהטיסה בעצם ב 3 בבוקר. עוד שעתיים ואני עוד בבית!!!

חרשתי את כביש 4 מחדרה עד חרייה על 180! לא האטתי, שום פלש שבעולם לא עניין אותי (כמובן שעצרתי ברמזורים). אח"כ הייתי צריך להסביר לשופט למה קיבלתי 8 (שמונה!) דוחות על 180 במשך 30 דקות.

אם לא היה לי עו"ד פצצה והנסיעה לחו"ל הייתה באמת עניין של חיים ומות, לא הייתי רואה את הרשיון שלי עד גיל 200.

אז בבקשה, לחשוב לפני שנותנים עצות אחיטופל.

בברכה, יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

bagira, אם העו"ד שלך הוציא אותך מ8 דוחות שנעשו בפחות מחצי שעה על אוטו כביש, לא נראה לך שכדאי לתת לאנשים לדעת מי זה?

אני בטוח שכותב האשכול ישמח לקבל את המספר שלו :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יניב , אני מכיר 2 מצלמות קבועות על כביש 4 בקטע שהזכרת (אחת צפונית לאבן יהודה , אחת צפונית לגשר תע"ש הוד השרון). האם קיבלת גם דו"חות מניידות ? המספר שהזכרת לא עושה שכל , אלא אם נפלת על מבצע משטרתי.

עצה קטנה - מי שממהר באמת , בטח בשעות כאלה - עדיף בהרבה כביש 2. לא מצלמות , ולא פחות חשוב - לא רמזורים :idea: .

פורסם
מה שאני הכי אוהב באינטרנט ובפורומים במיוחד הם כל אותם ז**ני מח, שמקשקשים שטויות כאילו הן "מילה בסלע" ועוד גורמים לאחרים לעשות טעויות שעולות ביוקר. עד כאן הוצאת העצבים ועכשיו לעובדות לאשורן, והרי הסיפור:

לפני 4 חודשים טסתי לחו"ל. הטיסה ב 4 בבוקר,בשדה התעופה ב 2 ולכן יוצאים מהבית ב 1.

בשעה אחת אני בא לצאת מהביית בודק שיש עליי הכל ורואה לחרדתי שהטיסה בעצם ב 3 בבוקר. עוד שעתיים ואני עוד בבית!!!

חרשתי את כביש 4 מחדרה עד חרייה על 180! לא האטתי, שום פלש שבעולם לא עניין אותי (כמובן שעצרתי ברמזורים). אח"כ הייתי צריך להסביר לשופט למה קיבלתי 8 (שמונה!) דוחות על 180 במשך 30 דקות.

אם לא היה לי עו"ד פצצה והנסיעה לחו"ל הייתה באמת עניין של חיים ומות, לא הייתי רואה את הרשיון שלי עד גיל 200.

בברכה, יניב.

למה אתה לא משלים את הסיפור......... השופט בכה והתנצל שבכלל הטריחו אותך ובכלל מה זה 180 צריך להתעסק עם העבריינם הרציניים, אתה הרי אדם בוגר ובעל ניסיון ובטוח ידעת מה אתה עושה.

הכל חרטבונה !!!!!! או שלא היתה מהירות כזו או שלא צולמת, במהירויות כאלה קורעים לבן אדם את התחת !!!!!! במקרה המינימלי ביותר שלילה קצרה + על תנאי חזק מאד + קנס עצבני + שכ"ט עו"ד של 3K.

דרך אגב, תודה שעצרת ברמזורים, לדעתי לא הייתה חייב בטוח היו לך נסיבות מקלות והשופט היה מבין זאת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בברכה, יניב.

בנוסף למה שכבר נאמר - אם הטיסה ב-3 ויש לך שעתיים לעלות על המטוס מחדרה - אז היית נוסע דרך כביש החוף לאיילון ולכביש 1, היה לוקח לך בדיוק שעה במהירות ממוצעת של 120 קמ"ש. (אורך המסלול כ-60 ק"מ). לא היית מצולם ככל הנראה, ומקסימום לא היית מספיק לדיוטי. (עם כל הכבוד, אלא רק אם אתה לוקח איתך משפחה שלמה עמוסה במזוודות, מהרגע שהגעת לשדה ועד שעלית למטוס לא צריך לקחת יותר משעה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בברכה, יניב.

מעניין שיש פה כאלה שמתייחסים לזה כאילו לא כלום ועוד נותנים עיצות איך להימנע ממצלמות... מה שיש לי להגיד זה כל הכבוד... לא משנה מה יקרה העיקר להגיע לטיסה.... תמשיך ככה :|

ובקשר למשפט... מעניין לשמוע איך בדיוק יצאת מזה....

פורסם

אולי בגלל שאנחנו מבינים ש-180 על כביש בעל 2-3 נתיבים לכל כיוון בשעה 2 בלילה הרבה פחות מסוכן מזריקות זנב בכיכר בתוך עיר? :?

בקשר למשפט - אם לא הרגת מישהו על הדרך , ניתן לצאת מכל דבר , אבל מכל דבר.

תלוי כמה כסף אתה מוכן להשקיע בעורך הדין הנכון. עצוב , נכון ,אבל זה המצב.

פורסם
אולי בגלל שאנחנו מבינים ש-180 על כביש בעל 2-3 נתיבים לכל כיוון בשעה 2 בלילה הרבה פחות מסוכן מזריקות זנב בכיכר בתוך עיר? :?

בקשר למשפט - אם לא הרגת מישהו על הדרך , ניתן לצאת מכל דבר , אבל מכל דבר.

תלוי כמה כסף אתה מוכן להשקיע בעורך הדין הנכון. עצוב , נכון ,אבל זה המצב.

עם כמה שזה עצוב, אני חייב לחזק את דבריו של שמר...

אני ממש לא גאה בזה, אבל עם העורך דין הנכון, אפשר לצאת גם מדברים לא הגיוניים בכלל...

היו לי שלושה משפטי מהירות בתווך של כמעט שנתיים, וכל פעם העורך דין הוציאה אותי מזה בלי תנאי ועם כנס מופחת... אז אומנם שילמתי סכום נכבד לעורך דין...

אבל כרגע הרישיון אצלי, ואין לי אפילו תנאי על הראש...

מה שכן, הרישיון שלי נראה כמו מסננת עכשיו, וזה די מצחיק לראות את ההבאות על הפנים של השוטרים כשהם עוצרים אותי סתם לביקורת, ורואים את הרישיון....

פורסם

אתם מפתחים תאוריות באויר....:-D , אף אחד לא אמר שיצאתי מזה! פשוט אמרתי שהוא הציל לי את הרישיון.

5K שכר טירחה,8K קנס וחמש שנים על תנאי. לצערי אין לי אפשרות לפרט למה הייתי חייב להגיע לטיסה הזאת אבל עובדה שהשופט גילה התחשבות!

שמר - 180 זאת מהירות שערורייתית, מסוכנת ונפשעת וכמו שהסברתי, הייתי חייב להגיע לטיסה הזאת בכל מחיר.

רוני- מקסימום לא מספיק לדיוטי??? אז בשביל מה לעלאזל לנסוע? מה אני אעשה בלי 5 פקטים של מארלבורו לייט, 2 שיבס ו 4 ג'יבנשי לאשה?

מה שניסיתי להגיד זה לא תראו איך אפשר לצאת מהכל עם עו"ד טוב, אלא שיש יותר מ 2 מצלמות פעילות.

בברכה,יניב

פורסם
מה שניסיתי להגיד זה לא תראו איך אפשר לצאת מהכל עם עו"ד טוב, אלא שיש יותר מ 2 מצלמות פעילות.

בברכה,יניב

יניב ,

כתבתי לך את מיקומי שתי המצלמות הקבועות בנתיב בו נסעת . בוא ספר לי איפה יש עוד מצלמות בבקשה.

פורסם
יניב ,

כתבתי לך את מיקומי שתי המצלמות הקבועות בנתיב בו נסעת . בוא ספר לי איפה יש עוד מצלמות בבקשה.

תן לי יום-יומיים, אני אמצע את הפסק/גזר דין ואכתוב לך את המיקומים משם.

בברכה, יניב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תן לי יום-יומיים, אני אמצע את הפסק/גזר דין ואכתוב לך את המיקומים משם.

בברכה, יניב.

יניב.

עברו כבר יום יומיים? :roll:

פורסם

על 001* לא שמעתם?

זה די יעיל בכל מה שקשור למצלמות נייחות בכבישים לא מוכרים...

מומלץ לבעלי דיבורית..

זה גם עולה רק 10 ש"ח לחודש ובינתיים לא אכזב אותי ולו פעם אחת...

ממליץ בחום גיל אסרף

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אני בספק אם מהירות התגובה של הרשת + יכולת הריכוז של הנהג תאפשרנה התרעה מספקת במהירויות כאלו

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...