Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נדלקה לי נורה של תקלת מנוע. רכב מסוג פורד גלקסי 2013.

מבדיקת מחשב נמצא שהטורבו לא תקין. יש לציין שהאוטו עבר יותר ב 115 אלף ק"מ. האם ההצעת מחיר הזאת תקינה וזה באמת המחיר של החלק?הצעת מחיר.jpg

פורסם

האם עבודה של החלפת טורבו כוללת רק הורדה של הישן והרכבה של החדש או גם בדיקת לחץ שמן, ניקוי או החלפה של צינור הזנת שמן לטורבו, בדיקת מצב בוצה במנוע.

בנוסף אחרי התקנת טורבו חדש אני חושב שכדאי בכל מקרה להחליף שמן ופילטר, אלא אם בוצע טיפול ממש לא מזמן.

ולגבי מחיר - זה מחיר של טורבו חדש במוסך מורשה. טורבואים זה דבר יקר.

תבדוק האם מוסך יכול להרכיב לך טורבו משומש, והאם הפרש מחיר מצדיק זאת.

פורסם

מציע לך לבקש מהמוסך לשלוח בקשה לאחריות רצון טוב מדלק מוטורס, בהנחה והרכב טופל במוסך מורשה תמיד. סיכוי טוב שתקבל השתתפות חלקית או אפילו מלאה.

אם לא - במידה ויש לך זמן לחכות, אפשר להזמין מאיביי בעלות של כ1500-2000 ש״ח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אין סיכוי שבמחיר 500 שח יוחלף צינור הזנת השמן וניקוי צנרת ואינטרקולר.

מחליפים שמן ופילטר שמן ואויר לפני (במהלך) החלפת הטורבו ותמיד, אפילו אם בוצע טיפול לפני שבוע.

פורסם (נערך)

זה מוסך מורשה של מאזדה ופורד אני לא ילך לטפל באוטו הזה במוסך של חאפרים , היתה לי לפני 4 חודשים רעש מההגה הלכתי למוסך שאמרו לי שצריך להחליף מסרק הגה שהגעתי למוסך המורשה שאני מטפל ויודע שהוא יקר בדקו וראו שרק צריך לחזק את הבורג שם ולא היתה יותר בעיה

לפי מה שראיתי זה המחיר במחירון של הטורבו הזה , הם חיברו מחשב וראו שיש שם בעיה , אני מרגיש בעיה בהאצה בזמן נסיעה על הרכב והטורים של האוטו קצת מזייפים

זה אוטו יקר מאוד עם מנוע 2000 וידעתי שהטיפולים שלו לא יהיו זולים

זה המוסך שטיפלתי בו בפורד הקודם שהיה לי

יש לציין שזה אוטו שנקנה מליסינג לפני 8 חודשים ושם בדקו אותו לפני הקניה וטיפלו בכל הליקויים של הליסינג לפני שקניתי אותו

עריכה אחרונה על ידי seohad
פורסם

ומה נכלל באחריות של חברת ליסינג? בדרך כלל חברות ליסינג נותנות אחריות של שנה למספר הרכיבים ( משתנה בין חברה לחברה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ומה נכלל באחריות של חברת ליסינג? בדרך כלל חברות ליסינג נותנות אחריות של שנה למספר הרכיבים ( משתנה בין חברה לחברה ).

האחריות מהליסנג הייתה לחצי שנה או 5000 קמ

מה ששניהם כבר עברו מזמן

פורסם

וחברת ליסינג טיפלה ברכב במוסכי היבואן? כי אם לא, אין מה לפנות לשירות הלקוחות של היבואן בתקווה ל"רצון טוב" להשתתף במחיר התיקון.

ולא כל המוסכים שהם לא של היבואן חאפרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
וחברת ליסינג טיפלה ברכב במוסכי היבואן? כי אם לא, אין מה לפנות לשירות הלקוחות של היבואן בתקווה ל"רצון טוב" להשתתף במחיר התיקון.

ולא כל המוסכים שהם לא של היבואן חאפרים.

לא היתה בכוונתי לקרוא למוסכים אחרים חאפרים , מנסיון בשטח שאני גר בו יש כאלה וכאלה , סליחה אם משהו נפגע

האוטו הגיע לאיזור שלי ממקום אחר בארץ שהשתמשו בו , איפה אפשר לבדוק את היסטורית הטיפולים של הרכב מתחילת נסיעתו בכבישי הארץ

• תוכן חדש...