Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני צריך להחליט על רכב ליסינג ל3 השנים הבאות שאחריהן אני מעוניין ברכישה שלו.

מה הייתם ממליצים מהאופציות הבאות מבחינת החשיבה לטווח שלאחר ה3 שנים.

יונדאי אלנטרה 1.6 Inspire

סקודה אוקטביה 1.2 טורבו ambition

פולקסווגן גולף 1.4 trendline

פיג'ו 308- 1.2 active הצבק

תודה.

פורסם

מבחינת הכי בטוח לרכישה אחרי זה היונדאי מבחינת רכבים הכי טוב זה הגולף הייתי מפחד רק מהdsg למרות שבחדשים הבנתי שיש הרבה פחות בעיות ( לא היה ברשותי שום רכב בעל תיבה כל המידע על התיבה מבוסס מקריאה בפורום)

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תודה על התגובה.

מבחינת חלפים וטיפולים ובלאי לאחר 3 שנים, יש מישהי מצטיינת , או להפך מישהי שבולטת לרעה?

פורסם

ליסינג תפעולי?

אם כן ואם מדובר בטיפולים בחברת הליסינג תנסה לחפש את חברת הליסינג שמטפלת במורשה - קודם כל, כי רכב שטופל במוסכי הבית וברמת הטיפול שלהם בחברות הליסינג אתה בסיכון לטיפול ברמה הנמוכה ביותר בחלפים הזולים ביותר.

לגבי רכב מתוכם, דווקא הייתי מכוון ל308 קודם כל כי מדובר ברכב מצויין וככל הנראה יעלה הכי פחות כסף כמשומש(הרכב נפוץ בעיקר בשוק הליסינג כיום).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם הכוונה היא לרכב שיהיה אמין ובעל תחזוקה זולה כאשר תקנה אותו בעוד 3 שנים, היונדאי היא המתאימה ביותר בשבילך.

אישית הייתי הולך על גולף ולא רוכש אותה בתום התקופה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לגולף יש שנתיים אחריות יבואן ולא 3 - זו נקודה למחשבה (מה יקרה אם חלילה בשנה ה -3 הגיר הולך וזה לא רחוק מהמציאות ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני אחדד, הרכב הוא חדש מליסינג תפעולי ל3 שנים הקרובות , אבל הרצון הוא לקנות אותו מהליסינג לאחר ה3 שנים. כי כנראה שלא תיהיה יותר את אופציית הליסינג.

מה שכן אפשר גם לקחת בחשבון את הסקודה פאביה.

פורסם

לא ממש משנה האחריות על הרכב, בכל הרכבים לא תהיה אחריות כשתקנה אותם לאחר 3 שנים.

אני לא חושב שבגלל הסיבה הלא בטוחה שציינת (אולי לא תהיה אופציה לליסינג בעוד 3 שנים) הייתי לוקח רכב כזה או אחר.

הייתי לוקח את מה שהכי טוב ומתאים לי לשלושת השנים הקרובות.

מקסימום, לאחר 3 שנים אתה קונה רכב אחר.

מניסיון, רכישת הרכב שלך לאחר 3 שנים לא כ"כ משתלם.

הרכב לא עובר השבחה והמחיר שדורשים גבוה יותר מממוצע המחירים של אותו דגם במגרשי הליסינג (מתייחסים אליך כאל לקוח שבוי).

היום corolla cross 2022

פורסם

לא הייתי באמת בטוח אם זה כל כך משתלם לרכוש את הליסינג התפעולי לאחר ה3 שנים.. אבל התשובה שלך עזרה לי להבין זאת.

ובעניין האחריות- אני תחת הליסינג זה אמור להיות משמעותי בשבילי תקופת האחריות?

פורסם

כל זמן שהרכב שייך לחברת הליסינג, אין משמעות לאחריות מבחינתך.

אצלנו בעבודה אחת העובדות ביקשה לרכוש את הרכב שלה שסיים 3 שנים בליסינג (i30cw). המחיר אותו דרשו ממנה היה גבוה ב-10% ממחיר רכב זהה שהם מוכרים במגרש שלהם.

מיקוח והתעקשות הביאו לעיסקה סבירה (קצת מעל מחיר רכב זהה במגרש), אבל מניעת אי ודאות + החלפת הרבה דברים לפני תום השנה השלישית הובילו אותה לרכוש. (דאגנו שיחליפו ברקסים, צמיגים, מצבר בטיפול שבוצע חודש לפני תום החוזה).

היום corolla cross 2022

פורסם

כפי שציינו קודמי, שיקול הרכישה בסוף התקופה בטל בשישים.

לגבי הדגמים שהצעת,

האוקטביה המרווחת והגדולה ביותר,

הגולף האיכותית והפג'ו הנוחה.

היונדאי חסרת כל ייחוד וסתמית.

• תוכן חדש...