Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 Active Pro חדשה ב-88K על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנסיון שלי עם המנוע הזה בגרסאות 82 כ"ס ידני ו-130 כ"ס אוטומט (כ-30+85 אלף ק"מ בערך) שהרעידות לא מורגשות בתוך הרכב או מטרידות. בהתחלה התלהבו כשהמנוע יצא שאין רעידות כמו שאמורות להיות, לא יודע מה קרה שכולם מדברים על רעידות מפחידות פתאום. מעניין מה השתנה ברכבים האלה.

לי יש את המנוע הזה עם רכב שנת 2016 , כרגע עם משהו כמו 25K ק"מ ואין לי מושג על מה הם מדברים, באמת,

עד כדי כך שאני יושב באוטו כאשר הוא מונע ומנסה לאתר משהו "אולי אני לא שם לב והם כן צודקים" , אך אין לא דובים ולא יער, אם מחפשים ממש קשה אולי מרגישים קצת את המנוע, אבל איזה רעידות או ווברציות שבגללם יורדים מהרכב, לדעתי ובלי להעליב אף אחד, זו הגזמה והמצאה עלובה, ואפילו בשבילי זו הוכחה שמי שכותב את זה אין לו מושג מה זה הרכב הזה ואף פעם לא נסע בו, יכול להיות שדעתי תשתנה עוד עשרות קילומטרים, במצב הנוכחי פשוט אין.

פורסם

אשמח לדעת(גם בפרטי) באיזו סוכנות קיבלת את ההצעה הנ"ל.(ידידה מתעניינת בקניה).

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

המחיר מעולה (מפתיע, שכן זה רמת המחירים ב - 0 ק"מ מליסינג) ומדובר בחבילה ממש טובה.

יכול להיות שאתה קונה ישירות מיבואן לאחר שהרכב כבר נרשם ע"ש היבואן?

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הרעידות בסי 3 הופיעו בנסיעה עם מצב של בלם לחוץ חלקית. בסרק היא לא רעדה באופן מורגש מדי.

ב- 208 עמידה בדרייב הרעידה מאוד את הרכב, וכל שכן ביצוע גלישה.

סביר להניח שהעניין הרבה פחות מורגש בדגמים הידניים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לפני קנייה.

1. איך ה 208 מבחינת תחזוקה ומה העלויות ?

2. איזו תחזוקה מומלץ לעשות ל 208 ?

3. אם אני מחזיק את ה208 ל 5 שנים, האם יחסית הפגיעה בשמירת הערך ביחס למכונית יפנית נעשית קטנה יותר ?

4. האם במחיר של 88 ה 208 אקטיב עדיפה על איגניס ב 81 או סוויפט ב 85?

פורסם

1.לא עלות מיוחדת - תתקשר למוסך מורשה ותבדוק מחיר טיפול אבל אין עלויות יקרות יותר לרוב.

2.טיפולים לפי הספרץ

3.תלוי, אי אפשר לחזות ממש את השמירת ערך של כל רכב ורכב.

4.כרכב ה208 קטגוריה מעל האיגניס והספוויט מדובר בעודפי מלאי בדגם שבדרך להחפה - אני חושב שבמחינת השוואה של רכב מול רכב אין מה להשוות לטובת ה208(בלי הסטיגמה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...