Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצתי לחבר על רכב כזה (מפורסם כאן בפורום), השאלה היא כמה תעלה תחזוקה כזו לאדם שלא מטפל לבד והולך למוסך על כל בעיה,
העלויות יוכפלו\ישולשו?
יש לך מושג?

בכל מקרה באמת שאפו על התחזוקה והידע (והידיים המצויינות כמובן).

• תגובות 407
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את העלויות על דברים שהחלפתי הרבה לפני הזמן, תמיר בעבודה על דברים שהכרחי להחליף, ואולי תכפיל את זה.

כמובן תלוי גם אם הוא קונה את החלפים מהיבואן או מזמין מחו"ל, שאז ההפרשים יכולים להיות גם פי 10 

• אהבתי 1
פורסם

והכיתוב כמובן בארצנו מימין לשמאל . אנגלית מהאמבטיה 😛   במקום       Lane Detection Warning    שצ"ל   LDW   ו  Front Collision Warning שצ"ל FCW 

רכב טויוטה קורולה (2005) למכירה מודעה 12837976 - ad

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כבר לא היה לך שם לכלוך פיח אלא פשוט פחם, ממש GUNK. 

החזרת לרכב הזה שנים של חיים. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה! 

יש לי כזה רכב בדיוק את הקלאץ החלפתי לפי המדריך המצולם פה

לגבי הספר איפה אפשר להשיג את הספר הטכני שאיתו אתה עובד? ואיזה נושאים הוא מקיף?

חשוב לציין שאחרי התמונות של הרכב שלך יקח לי קצת זמן ואומץ בשביל להעלות תמונות של הרכב שלי

פורסם

הרכב שלי היום נראה יותר בלוי, אבל עדיין טוב יחסית לנתוניו....

לגבי המדריך - זה קצת מורכב כי זה כמה קבצים של 10 גיגה בסהכ, ודורש שימוש בדמון טולס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...