Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למקרר s.b.s

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מחפש מקרר דלת ליד דלת, מקפיא תחתון מגירה. לפחות 800 ליטר, עם קיוסק חיצוני למים וקרח.

תקציב עד 9,000 שקל.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מקרר של LG עם אינברטר מוכיח את עצמו אצלינו עד כה ככיף גדול. אין לזה שלנו קיוסק אז הדגם לא רלוונטי, אבל מציע מאוד לבדוק את ההיצע שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לנו יש הדבר הזה

המבנה מצויין - הפטנט של דלת כפולה בתא הקרור נותן גישה נוחה לעומק, והמבנה מאפשר כניסה לנישה של מקרר 650 ליטר, עם בליטה קדימה.

היתה לנו פעם בעיה של קפיאת דלתית במערכת הקירור, שהצריכה הפשרה של המקרר.

המקרר שלנו נרכש במחסני חשמל, התברר כיבוא מקביל, עם שירות הרבה פחות טוב מהיבואן הרשמי (ניסיון עם מקרר קודם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בהתלבטות מאוד דומה מבחינת גודל המקרר ואזור המחיר, אולם שונה מעט מבחינת הדרישות (אנחנו מחפשים מקפיא תחתון ובלי קיוסקים למיניהם), ואני חייב להודות שאני מבולבל כבר לגמרי: חלק אומרים "רק סמסונג", אחרים אומרים "רק LG", ויש כאלו שאומרים ששניהם גרועים. יבוא מקביל? לא יבוא מקביל? תוצרת סין או תוצרת אחרת? נראה שכמות האפשרויות היא אינסופית.

פורסם

לדעתי להמנע ממקפיא תחתון, אלא אם הוא מחולק למספר מגירות. אם מדובר במגירה בודדת (או זוג, זו ליד זו) המזון מוקפא במערומים וכל הוצאה של פריט הופכת לפריקה וטענה מחדש של המגירה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תראה, זה תלוי במרחב שיש לך.

את המקרר שהזכרתי קניתי מסיבה מאד פשוטה: הוא נכנס לנישה של המקרר הקודם, והסיף לי איזה 200 ליטר - בעקר לצד הקירור. המקפיא אכן צר ומעבר לכך מתקן הקרח תופס לא מעט מקום (אני יכול לבטל אותו ואז 2/3 מהנפח יהפוך למדף נוסף) אבל, בנוסף, יש לי מקפיא 6 מגירות (ליבהר, מעולה חוץ ממשהו שיכתב בהמשך) בצד השני של המטבח.

מגירת אמבטיה למקפיא היא צרה גדולה, כל חתכית בשר\שקית אפונה יכולה לקבר בתחתית ויהיה צורך לפרוק את כל המגירה כדי להגיע אליה. או שיצטברו לך הרבה פגי תוקף שיתגלו כאשר תעשה נקיון פסח. אם אתה רוצה מקפיא רוחבי - דאג שתהיה גם חלוקה שלו לקומות (בדרך כלל מגירות).

עוד יתרון של מדפים על פני מגירות הקפאה נובעת מהאנומליה של המים. אשתי נוהגת לדחוס כמה שיותר במגירות המקפיא, ובקפיאה המוצרים מתנפחים והמגירות נתפסות. כבר נשברו לנו שתי מגירות בזמן ניסיון פתיחה - אחת הוחלפה (400 ש"ח, כולל משלוח) באחרת זה קרה אתמול ואני מחכה להזדמנות לפרוק ולהדביק אותה, בתקוה שההדבקה תחזיק מעמד.

פורסם
נובעת מהאנומליה של המים.

אתה קורא לזה האנומליה של המים, אני קורא לזה "האנומליה של אשתי" שאוהבת לדחוס את מגרות המקפיא עד שצריך לסגור אותן בכח.

:-)

I hear you לגבי כל השאר, אלך בתחילת השבוע להסתכל שוב על מקררים בראש יותר פתוח. אצלינו לא יהיה מקפיא נפרד, אין מקום לאחד כזה, ולכן המקפיא צריך להיות מספיק גדול ושימושי למשפחה.

יש עצות ספציפיות לגבי ארץ היצור של המקרר? באתרים מסויימים (כאן לדוגמה) ממליצים לקנות LG, ולקנות מקררים שמיוצרים בארה"ב, קוריאה, או גרמניה - מצד שני כשאני הסתכלתי על מקררים הסתכלתי בעיקר מה מתאים לצרכים שלי בלי לשקלל את מדינת היצור, השאלה היא עד ניתן בכלל לבחור את ארץ היצור של המקרר.

פורסם

חברים מישהו יכול להמליץ\למתוח ביקורת על מקררי BEKO? תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...