Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה זמן למסירת רכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתאריך 26.5 הזמנתי קיה נירו מהיבואן.

בתאריך 1.6 אמרו לי שהרכב הגיע לארץ ואמרו שימסר תוך 18 ימי עסקים מהרגעשהגיע לארץ. אמרו לי שכרגע הרכב נמצא באתר ההתקנות בהכנה. יש לכם מושג אם אפשרי שיהיה מוכן לפני?

פורסם

תלוי בכמות ההתקנות ובעומס. יכול להיות יומיים שלושה ויכול להיות שבועיים שלושה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תנסה לא לחשוב על זה כי כל יום שיעבור ולא תקבל את הטלפון תתבאס קצת.

אני שאלתי בדיוק אותה שאלה כמוך לאחר שהרכב הגיע לארץ ולא היו לי הרבה התקנות מקומיות וחשבתי שתוך שבוע - עשרה ימים אקבל את הרכב. בסופו של דבר לקח להם יותר משבועיים וחצי, למרות שהייתה בדיוק התקנה מקומית אחת לבצע (איתורן SAVE).

לא מנסה חלילה לבאס אותך, רק כותב את הניסיון שלי.

אבל הרגע הזה שמתקשרים אליך ואומרים שהרכב מוכן ושאתה מגיע לסוכנות ומקבל את המפתחות שווה כל ציפייה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אם לא עשית את זה כבר אז אני מציע שתהיה מוכן מראש עם הביטוח בשביל לחסוך לך כאב ראש ועיכובים סמוך למסירה.

זה נכון שאתה לא יכול לסגור פוליסה עד שאין לך מספר רישוי/שלדה ותאריך מסירה אבל אתה יכול להשוות מחירים בלי קשר ולסגור עם סוכן ככה שברגע שתקבל את הפרטים של הרכב אז זה יהיה כמעט מיידי.

היתה לי פעם שהתקשרו אלי אחר הצהריים לעדכן שהרכב מוכן ושאלו אותי אם אני יכול לאסוף אותו עוד באותו יום. משום שהכל כבר היה מוכן אז שעתיים לאחר מכן הרכב כבר היה אצלי...

פורסם

קח בחשבון ש18 ימי עסקים אומר שהרכב יכול להמסר גם ב-27.6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם על העזרה והעצות!

את הביטוח כבר יש לי איפה לעשות ורק מחכה לפרטי הרכב. אחכה לצלצול הגואל :)

פורסם

חח בהצלחה

עם הסוזוקי עשו לי הפתעה גדולה והמסירה היתה תוך שבוע ואפילו

פחות.

מקסימום זמן שיצא לי לחכות לרכב 3 שבועות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...