Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איזו פג'ו זאת?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

באחד משיטוטי ברשת,מצאתי סרט נהדר של פג'ו הקרוי "Climb Dance",בסרט מוצגת נהיגה מדהימה על Pike's Peak באיזושהי פג'ו מטורפת.

עד עכשיו הכל נחמד,אבל פה מתחיל הבלבול, בתיאור הסרטון רשום שהמכונית הוכנה לקטגוריית Group B,אבל זאת לא ה-Turbo 16. וזאת גם לא ה-405 T16(או לפחות כך זה נראה).

והשנה שבה הסרטון צולם-1990,הייתה שנה שבה פג'ו לקחה חלק רק ב-DRR. ולא השתתפה ב-WRC.

 

אז,איזה רכב זה?!

תודה מראש

 

עריכה: מצורפת תמונה.

Unknwon pug.JPG

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

זאת כן ה-405 T16. היתה שנה שהצרפתים הלכו לשבור איתה שם את שיא הזמן, עם מכונית דקאר מוסבת, לטובת יחסי ציבור. ההצלחה היתה חלקית: השיא באמת נשבר, אבל זה לא ממש הציל את המכירות של ה-405 בארה"ב, שהופסקו כעבור זמן לא רב (יחד עם שאר דגמי פיג'ו).

 

והאמת, כמה שה-407 יפיפיה ושה-807 היא מיני-ואן מרווח כמו שהאמריקנים אוהבים, עם השנאה הנוכחית שיש שם לצרפתים, טוב שפיג'ו כבר מחוץ לשוק האמריקני. הם לא היו מוכרים שם שום דבר חוץ מראשי מנוע :wink:

פורסם

תודה רבה!

הדבר שבלבל אותי הכי הרבה הוא העובדה שלאחת הזאת יש רק 2 דלתות,וכל התמונות של ה-405 T16 או של ה-405 בכלל שראיתי היו בעלות 4.

 

ואני חייב לציין,

שמרכב הקופה מחמיא לה מאוד.

מכונה מדהימה, מאיצה ואוחזת כל-כך...טוב.

 

ועוד דבר אחד,ידוע לך במקרה אם היא מוצגת במוזיאון רכב כלשהו?!

ושוב תודה!

 

עריכה:גיגול קצר הניב את התוצאה לשאלתי,כנראה שאני טס לצרפת בכל זאת השנה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

הרכב הזה הוא רכב שהוכן לפריז דקר וגם השתתף בו, בינו לבין ה 405 אין שום קשר למעט קפסולת פיברגלס חיצונית אשר מזכירה באופן כללי את ה 405 ולכן אל תתפלא לראות 405 2 דלתות, זאת לא ממש 405.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

×
×
  • תוכן חדש...