Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF GTI

RisingStar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת הדגם הנ"ל, וממה שאני רואה ביד 2, הדגם נמכר הרבה מעל המחירון 15-30 אלף מעל המחירון.

יש סיבה לזה?

תודה

פורסם

הרכב הוא סוג של להיט מכירות בסגמנט שלו ונהנה מביקוש גבוה כיד שניה, ומכאן המחירים.

אם אתה מוצא רכב שמור היטב בהחלט תצטרך לשלם עליו מעל מחיר המחירון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הרכב הוא סוג של להיט מכירות בסגמנט שלו ונהנה מביקוש גבוה כיד שניה, ומכאן המחירים.

אם אתה מוצא רכב שמור היטב בהחלט תצטרך לשלם עליו מעל מחיר המחירון.

מצאתי משהו מעניין ביד 2 שהמחיר מחירון שלו המשקולל הוא 132 אלף, במודעה המוכר דורש 155 אלף, זה לא קצת מוגזם?

פורסם

רוב המוכרים יודעים מה יש להם ביד ולכן מתחילים גבוה ואז יורדים לאט עד שהם פוגשים את הביקוש.

בהנחה שהרכב שראית במצב מעולה, כנראה שווה לשלם עליו 10-15 יותר מהמחירון.

חשוב מאוד לא להתפתות לעסקאות בשטח ולקחת רכב במצב ככה ככה, כי אז יש סיכוי טוב שתאלץ להוציא לא מעט כסף כדי לסדר אותו.

ה-GTI לא יקרה לאחזקה כל עוד אין בעיות רציניות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כשיש בעיות רציניות תתכונן להכניס את היד עמוק לכיס. בכל מקרה, אם תמצא מישהו לא מהתחום שמעוניין למכור את רכבו, אולי תמצא במחיר מחירון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מספר הרכבים הנרכשים נמוך יחסית, ובעקבות כך לא נמכרים הרבה בשנים הראשונות ואלו שכן, נמכרים מעל המחירון. במיוחד אם האקזמפלר במצב טוב עם קמ נמוך

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
מספר הרכבים הנרכשים נמוך יחסית, ובעקבות כך לא נמכרים הרבה בשנים הראשונות ואלו שכן, נמכרים מעל המחירון. במיוחד אם האקזמפלר במצב טוב עם קמ נמוך

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

לא ממש הבנתי אותך אחי

פורסם

הוא מבהיר שיש פער בין הביקוש הרב להיצע המועט.

בקיצור, יש הרבה מתעניינים בכל רכב והמחיר בהתאם.

"אקזמפלר" = הרכב הספציפי שבו מדובר. האמת שזה כינוי שנפוץ בפורום בעיקר. הרבה פחות בחיים האמיתיים

פורסם
אם הייתי רוצה גולף GTI והמחיר שוק היה 150 - הייתי מוסיף עוד קצת וקונה חדשה.

"קצת" - 35-40% (ומעלה, תלוי בדלתות ואבזור) גורם להגדרה שלך ל'קצת' להשמע קצת תמוהה :mm_blush:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור לעלות ראשונית אין משמעות רבה - כפי שאתה בעצמך ציינת המון פעמים בפורום, לכן כשאני אומר "קצת" הכוונה שלי שהעלות השנתית בראייה קדימה ל 3 שנים (לצורך העניין) היא "קצת" גבוהה יותר מקנייה של רכב משומש, שוב - ל 3 שנים קדימה.

לא בדקתי לעומק את המספרים - אבל אני די בטוח שבמידה והרכב נמכר ב 20K מעל המחירון לאחר שנתיים על הכביש לא יהיה הבדל משמעותי (ובטח ובטח שלא 35-40%) בעלות השנתית בין רכישה של רכב משומש שאתה לא יודע מה עבר עליו לרכישה של רכב חדש באחריות.

פורסם

אני הייתי באותה התלבטות. מצאתי רכב בן כמעט 3שנים ללא אחריות (בזמנו ניתן רק שנתיים אחריות), בערך ב-150K. אני העדפתי לחכות למבצעי אוקטובור ולרכוש חדש. אני מניח שלדגם MK7 שעדיין נמצא אצל היבואן יהיו איזשהו הנחות כאשר דגם MK7.5 יהיה מוכן למכירה

• תוכן חדש...