Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

החלפה מתבצעת חלק, אין חריקות או קושי במעבר בין ההילוכים

העניין שההילוך משתלב כמעט בסוף מהלך הדוושה, האם זה אומר

שאין מה לעשות אלא רק להחליף לחדש או שיש עוד גורם למצב שאפשר לבדוק ?

mini one 2012

פורסם

באיזה סוג רכב מדובר.אם יש כבל עם כיוון ניתן לבצע שחרור של הכבל והפרדה נמוכה יותר.אם לרכב יש משאבות הידראוליות אז לא ניתן לבצע כיוון ורק החלפת מצמד תפתור את הבעייה.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

בוקר טוב.לא מכיר את הרכב ולא טיפלתי בו.פשוט גש למוסך שלך ותבקש אם ניתן לבצע כיוון דוושת מצמד.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

בחלק מהדגמים עם מצמד הידרואליי יש אפשרות כיוון אורך של זרוע קישור בין דוושת מצמד למשאבת מצמד ראשית.

אם אין את זה, אי אפשר לכוון. אבל מצמד שמפריד גבוה ללא שום תופעות אחרות הוא עדיין תקין, אני לא הייתי עושה כלום בשלב זה.

יכול להיות שאפשר לעבור עוד עשרות אלפי קילומטרים רבים.

פורסם

תודה למשיבים

לגבי הקילומטרז' שאפשר למשוך עם ידני, מכיר.

סחבתי עם סיוויק 150K

בקלות.

גם במקרה הזה אני מאמין שאוכל למשוך ים, רק שלא נוח מבחינת גובה ההפרדה,וחווית נהיגה חלקה/מהנה.

מה שמוזר, הרוורס מפריד נמוך מאוד.

מחר אבדוק איזה מהדגמים יש ברשותי ומקווה מאוד להידראולי ושניתן לכוון.

פורסם

ממש לא בכל המכוניות עם מצמד הידראוולי יש את הכיוון הזה.

ולגבי זה שברוורס מפריד נמוך, לא הגיוני.

מצמד "לא יודע" אם אתה בהילוך ראשון או רוורס, גובה נקודת ההפרדה לא יכול להשתנות כתלות בהילוך.

האוטו חדש אצלך?

• תוכן חדש...