Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בזמן האחרון אני מקבל התראה ברכב על מצבר חלש (Battery low). כשאני מסתכל על פירוט מידע במערכת המולטימדיה של הרכב, מופיעה גם ההתראה על צריכת חשמל גבוהה (power consumption too high) כסיבה שבגללה מערכת ה-start-stop לא עובדת.

המצבר ברכב הוא מצבר varta.

השאלה שלי...

האם ההתראות האלה אופייניות למצבר חלש או לזליגת חשמל מהמערכת?

איך אני בודק את תאריך הייצור של המצבר ומה בד"כ תוקף האחריות של מצבר כזה?

במידה וצריך להחליף מצבר, מה דעתכם על מצברי וולטה?

תודה חברים.

פורסם

מצבר מקורי מכוסה באחריות הרכב, בסקודה שנתיים.

המצבר המקורי שלך הוא וורטא, ככל הנראה מצבר EFB.

למיטב ידיעתי אין מצברי EFB או AGM מתוצרת ישראל ואם תכניס לאוטו מצבר פתוח סטנדרטי, אתה עלול לגרום לו לטעינת יתר, פליטת גזים קורוזיביים ותוחלת חיים של מספר חודשים בלבד.

בכל מקרה, תצטרך לעבור דרך מוסך ברשת היבואן על מנת להגדיר במחשב הרכב את נתוני המצבר שהתקנת, לכן מוצע לבדוק עם המוסך מה הם מציעים לך. בדר"כ זה יהיה מצבר EFB מקבוצת האם של וורטא. באותה הזדמנות חגיגית גם תבקש לבדוק טעינה וזליגה, אם יש.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

רק אם יש לו תוכנה מתאימה תואמת לזו של היצרן.

ברכב עם מערכת סטארט/סטופ יש מחשב ניהול משק החשמל וחייבים להגדיר אותו בנתוני המצבר החדש לרבות אם החלפת מצבר זהה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

זה דווקא יפה מאד למצבר כזה .+3 שנים זה מעל הממוצע למצבר. בדרכ המצבר מת חודש אחרי תום האחריות.

בצמפיון זה בכלל נחשב לבלאי טבעי. לא קנס.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בכל רכב שיש לו מערכת start- stop המצבר יהיה יקר. מה שחוסכים בדלק ( בזכות כיבוי מנוע בעמידה ) , מוצאים על מצבר מיוחד שעולה כ 1300₪. 3.5 שנים למצבר זה טוב מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום חברים,

בזמן האחרון אני מקבל התראה ברכב על מצבר חלש (Battery low). כשאני מסתכל על פירוט מידע במערכת המולטימדיה של הרכב, מופיעה גם ההתראה על צריכת חשמל גבוהה (power consumption too high) כסיבה שבגללה מערכת ה-start-stop לא עובדת.

המצבר ברכב הוא מצבר varta.

השאלה שלי...

האם ההתראות האלה אופייניות למצבר חלש או לזליגת חשמל מהמערכת?

איך אני בודק את תאריך הייצור של המצבר ומה בד"כ תוקף האחריות של מצבר כזה?

במידה וצריך להחליף מצבר, מה דעתכם על מצברי וולטה?

תודה חברים.

1. צלם את המצבר המותקן ברכבך בכדי להתאים אחד מתאים.

2. האם התקנת צרכני חשמל נוספים ברכב כגון: מערכת שמע בעלת הספק גבוה או ביצעת איזה שינוי התקנה חדשה ברכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם
1. צלם את המצבר המותקן ברכבך בכדי להתאים אחד מתאים.

2. האם התקנת צרכני חשמל נוספים ברכב כגון: מערכת שמע בעלת הספק גבוה או ביצעת איזה שינוי התקנה חדשה ברכב ?

1. Capture.jpg

2. לא הותקן שום דבר חדש ברכב. הכל מקורי.

הדבר היחיד שהוחלף בזמן האחרון זה מאייד מזגן, וגם זה בחלק מקורי.

פורסם

לדעתי יתאים לך מצבר, כמו המצבר אשר התקנתי באלפא ג'ולייטה.

מצבר מהסדרה S&S , סטרט סטופ, של וורטה

D53-60AH- 560A בלו דינמיק EFB -

עלות 850 ש"ח עד הבית ע"י מקס מצברים.

ראה את הדיון -

לא מוצא מקום לרכוש מצבר BOSCH S5 במידות מסויימות 315X175X175 (נמוך)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...