Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איך אתם ישנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במילה אחת - מלטונין.

עד גיל 35 בערך לא הייתה לי שום בעיה עם השינה. בשנים האחרונות התמעטו שעות השינה ואיכות השינה. להירדם מעולם לא הייתה לי בעיה, הבעיה היא בהתעוררות אחרי שעתיים והרגשה כאילו ישנתי 12 שעות וכמובן התרסקות במשך היום כי לא ישנתי מספיק.

לפני כחצי שנה ראיתי את הסרטון בקישור הבא.

https://nutritionfacts.org/video/tart-cherries-for-insomnia/

מאז שראיתי את הסרטון אני מקפיד לאכול מדי יום דובדבנים (לא מתוקים ובטח לא מסוכרים) והשינה שלי השתפרה מאוד.

אני קונה דובדבנים קפואים שיש בסופרים במחלקת הקפואים.

פתרון טבעי ללא כימיקלים, שווה ניסוי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש שם טיימר לכיבוי? או שזה משמיע רעש במשך כל הלילה?

אין טיימר (אפשר לחבר שעון שבת אם רוצים), מכבים בבוקר כשקמים.

עוצמת הרעש ניתנת לוויסות ע"י סיבוב המכסה שקובע כמה פתחים יקבלו אויר. פרימיטיבי ויעיל.

פורסם

אני גם מהמתקשים לישון. יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. התרופות זה נוראי. בתוך שבוע פיתחתי סבילות. כשאני מקפיד יותר על תזונה ללא פחמימות אני לרוב ישן יותר טוב. בנוסף, לפני מספר שבועות קניתי מסנן אוויר שאני מפעיל בחדר השינה. בינתיים אני ישן טוב, אבל עוד לא בטוח אם זו סתם תקופה טובה יותר או שהמסנן עוזר מעט.

• תוכן חדש...