Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום לאחר נסיעה בין עירונית של שעה כשהגעתי ראיתי שיוצא מהמכסה מנוע משהו שהיה נראה לי כאדים סמיכים.

החום מנוע היה על האמצע כמו שתמיד .

השאלה שלי היא האם זה נורמלי?

או שזה מסוכן

ממה זה נובע?

והאם אפשר להמשיך לנסוע כך

תודה רבה

פורסם

התופעה שציינת לא נורמלית בכלל.

ייתכן שקיים איבוד נוזל קירור אשר מתאדה כתוצאה מחום המנוע לכן נוצרים אדים או לחילופין גם נזילת שמן מנוע על איזור המנוע עלולה לגרום לאדים.

פתח מכסה מנוע כאשר המנוע קר ובדוק האם חסר נוזל קירור או שמן מנוע וכמובן בדוק האם קיימת נזילה כלושהי.

לא רצוי להמשיך את הנסיעה אלא לאחר בדיקה מקיפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה,

הבעיה היא שאני נסעתי עכשיו להתארח לחג ובמוצאי החג אני צריך לחזור מייד.

האם יש מצב לנסוע ברכב, עם תשומת לב כמובן למצב המנוע?

במידה וזה לא עשן האם זה יהיה מסוכן?

כי השעון של החום מנוע נמצא באמצע כרגיל

או שאולי החיישן של החום גם מקולקל?

פורסם

כאשר המנוע קר,כדאי לבדוק גובה מפלס נוזל קירור וגובה שמן מנוע לאיתור אובדנים אם יש.

אם יש חוסר בנוזל קירור/שמן ,אל תהמר- גש בהקדם לתיקון הדליפה כי הזנחה יכולה לעלות כאן במנוע,שעלותו אף גבוהה משל מנוע סטנדרטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...