Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שלגיטימי לשאול כאן, אני צריך לעשות עבודה של חקר כשל.

אני מעוניין לעשות זאת על רכיב שקשור לעולם הרכב, יש צורך שיהיה מדובר בשבר\כשל מכני.

יש למישהו המלצה?

מישהו יודע על ריקול ידוע של מקרים של שברים רבים?

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מותחן טיימינג במנועי tsi עשה הרבה צרות עקב שיניים שנשברו.

יש שרשור מפורט בפורום

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני חושב שהמקרה העולמי הכי מעניין שהיה זה הכשל במיקום מיכל הדלק בפורד פינטו בשנות ה70 - מיקום המיכל גרם לו להתפוצץ או להתלקח גם בתאונות קלות,

היצרן החליט שהוא מעדיף לשלם דמי שתיקה לכל מי שנפגע מהתכנון הכושל במקום להוציא ריקול ובסוף היצרן הגיע למצב של חקירה של מחלקת הבטיחות הממשלתית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דובר פה לא מזמן על דוושות קלאץ', בשברולט ספארק שכושלות.

יכול להיות כיוון יפה ולא מסובך מדי למחקר.

אם כי מדובר בחלק פלסטיק לדעתי, לא בטוח שזה מתאים לך.

אם תשיג לך דוושה כזאת, תמדל אותה, ותערוך עליה אנליזות. זה יכול להניב ממצאים יפים :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...