Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך שומרים ISO של דיסק מוגן ב Securom ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שני משחקים מקוריים לילדים במיטב כספי.

Lego : Lord of the rings

Just Cause 3

אלא למרבה מר גורלי, כונן ה DVD בלפטופ שלי לא תקין. ניחא - אירגנתי זמנית כונן חיצוני וחשבתי לשלוף ISO של הדיסקים ולבצע לו Mount.

כל מה שאני מנסה (אלכוהול 120%, Deamon Tools) לא מצליח ליצור את ה ISO בגלל הגנת Securom שיש לדיסק. מקבל שגיאה "Failed to extract DPM info of the second layer of DVD disc".

לא נשמע לי סביר משחק שקניתי בכסף מלא, לא אוכל לייצר ISO שלו. מה עושים ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפרוץ את ההגנה לא מאמין שתצליח באמצעים ביתיים. לא ידוע לי על כלי כזה.

תוכל למצוא את המשחקים בטורנט הקרוב לביתך. מוסרית אתה בתחום קצת אפור - אמנם רכשת את המשחקים בכסף מלא אבל אתה עדיין משתמש בעותק פרוץ.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בינתיים אני קונה צורב DVD אחר עבור הלפטופ כדי שלפחות תהיה לי אלטרנטיבה להפעיל את המשחקים חוקית מה DVD (מי לעזאזל עוד משתמש בפורמט הזה?). 30 דולר מבולגריה.

Alcohol 120% היה אמור להעתיק לקובץ כולל ההגנה, אבל הוא לא הצליח.

yuvk - תודה, מדובר בכונן DVRDAM של מחשב נייד Lenovo z50-70, הכונן מדגם HL-DT-ST-DVDRAM-GUA0N תוצרת היטאצ'י טושיבה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

1. מי קונה בימינו עותקים פיזיים של משחקים בצורת דיסק?? זה כל כך לא נוח...

2. יש כל מיני תוכנות שפורצות העתקות דיסקים כאלה ואחרים, זכור לי שהשתמשתי בכזו שפרצתי סרט מקורי שקניתי לאחר ניסיונות רבים.. לא מציע להשקיע בזה זמן

פשוט תקנה כונן דיסקים כמו שאמרו...

• תוכן חדש...