Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SEAT Ibiza 1.5L TSI?

Trilandian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי עכשיו ב-CarWow ביקורת על האיביזה החדשה, ובאמצע הסרטון המבקר אמר שהולכת לצאת איביזה עם מנוע 4 בוכנות 1.5 ליטר 150 כ"ס (ב-05:12), כנראה כמו זה שיש בגולף החדשה בחו"ל:

מה לדעתכם הסבירות שנראה את הגרסה הזאת בארץ?

עריכה: גיגלתי קצת, ואני עכשיו קולט שההודעה על האיביזה 1.5 יצאה כבר לפני כמה חודשים. :-P

עריכה אחרונה על ידי Trilandian

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

מתאר לעצמי שהמנוע הזה ימצא את עצמו משודך לרוב דגמי הקונצרן בשלב כזה או אחר, וגם יגיע ארצה.

פורסם

לדעתי בשביל שהאיביזה תשמור על המחיר שלה היא תגיע עם מנוע 1.0.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, אבל אפשר לקוות שיביאו גם גרסת FR עם מנוע ה- 1.5 בין גרסת הליטר לקופרה. אם יגיע גם עם גיר ידני בתמחור טוב, בכלל סטאפ חביב.

פורסם

לא רוצה להיות הparty pooper, אבל מנוע TSI חדש? אני אישית הייתי מחכה לראות עד כמה הוא אמין, לפני שאני מתחיל לרייר על החדשה המרעישה. וכן, זה עדיין מנוע חדש לכל דבר.

פורסם

מה הבעיות של מנועי tsi בדיוק? פרט בבקשה. גיר כן אבל מה הקשר למנוע?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אין מה לפרט. כמו כל מוצר חדש, כדאי לחכות ולראות מה הוא שווה. זה לא טוסטר ב-100 ש"ח.

פורסם (נערך)
מה הבעיות של מנועי tsi בדיוק? פרט בבקשה. גיר כן אבל מה הקשר למנוע?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

מה הבעיות במנועי TSI?

קבל, אותו המבקר, אותו האוטו 5 דקות מאוחר יותר:

בזיון לVAG, רכב בביקורת השקה וכבר המנוע גמור.

ההגדרה של אירוניה :lol:

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא הייתי ממהר להסיק מסקנות לגבי המנוע באופן כללי. המכוניות המשמשות למבחנים באירופה הם בד"כ גירסאות Pre-Production ולכן לעיתים יש בהן באגים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יהיה מעניין לראות את ה1.5 ליטר, מעניין אם הימים שגרסת FR לא תהיה רק אבזור יחזרו עם המנוע הזה.

בכל מקרה, בהקשר לרכב עצמו נראה שיש חתיכת קפיצת מדרגה לפי הדגם שנבחן בסרטון. איכות החומרים נראה שעלתה,העיצוב הפנימי הרבה יותר נעים לעין ומזמין והמקום מאחור השתפר פלאים. סיאט הסיקו את המסקנות מהדור היוצא ואם התמחור ימשיך כמו שהוא אז אני לא רואה סיבה שהאיביזה לא תהיה מלכת המכירות של הסופר המיני.

פורסם (נערך)
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות לגבי המנוע באופן כללי. המכוניות המשמשות למבחנים באירופה הם בד"כ גירסאות Pre-Production ולכן לעיתים יש בהן באגים.

ציטוט

"in all my years as a car journalist, i never had problems with any of the cars they sent me to drive"

:roll:

אז מבחינתך רכב עם תקלה קריטית שלא עובר את ה4000 סל"ד בפאקינג השקה העולמית זה בגדר סבבה ומקובל? אישית לא היית רוצה לקנות רכב מיצרן שכזה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מה הבעיות במנועי TSI?

קבל, אותו המבקר, אותו האוטו 5 דקות מאוחר יותר:

בזיון לVAG, רכב בביקורת השקה וכבר המנוע גמור.

ההגדרה של אירוניה :lol:

אוי ענק!!!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצטרף ל TheOne23. עושה רושם שגורל ה TSI 1.5 כבר נחרץ, תודות לסרטון הזה. הרוויזיה הבאה שלו כנראה תהיה מוצלחת יותר (כפי שהיה עם ה 1.8 והמותחן הידוע לשמצה) - זה בטח ייקח רק עוד שנתיים או שלוש לפחות.

• תוכן חדש...