Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח על עבירת חנייה באדום לבן שבוצעה לפני שנה+ (30-03-16)

לא קיבלתי דו"ח על עבירה, היום קיבלתי דו"ח עם תוספת 375 ש"ח במקום 250. מה ניתן לעשות? הדו"ח מוצדק, רק מעצבנת אותי התוספת שאני לא צריך לשלם משום שלא קיבלתי דו"ח לעולם (הייתי משלם ישר)

למי פונים? לעירייה? לא עברתי דירה ב6 שנים האחרונות והכתובת שלי לא שונתה מתאריך העבירה ועד היום

תודה לעוזרים

פורסם

תפנה לגוף שהנפיק את הדוח (עירייה ? משטרה ?), תסביר להם שלא קיבלת את הדוח המקורי ואתה מבקש הוכחה/ אישור כי הדוח המקורי נשלח אליך בדואר רשום וכי נשלח לכתובת המגורים שלך.

הם אמורים לתת לך מספר מעקב של דואר רשום. עם המספר הנ"ל, אתה פונה לדואר ומברר מדוע לא קיבלת דואר רשום (כמובן, שלעשות את כל זה בכתב).

במידה ולא שלחו את הדואר לכתובת הנכונה או לא שלחו בדואר רשום - חלה התיישנות על העבירה.

אם הייתה בעיה בדואר, בגללה לא מסרו לך את ההודעה על הדוח - תחזור לגוף שהנפיק את הדוח, ותציג בפניהם הוכחה כי הדואר לא נמסר עקב בעיה בדואר. במקרה כזה, אפשר לבטל את תוספת ההצמדה/ריבית

פורסם

תודה רבה.

הדו"ח מהעירייה (קיבלתי אותו דרך חברה שנקראת שוהר), רק לא הבנתי איך אנ י פונה לדואר בכתב? למה הכוונה?

ברור לי שאני צריך לקבל מהם תשובה כתובה כדי שתהיה לי הוכחה, אבל מה הכוונה לפנות אליהם בכתב?

והתאריך האחרון לתשלום הוא ה-27/05. מניסיונך, זה מספיק זמן בשביל כל התהליכים הללו?

פורסם

אחרי שקיבלת תוספת של 50% עכשיו כל תקופה של 6 חודשים מתווסף רק 5% אז פחות קריטי התאריך האחרון לתשלום.

אתה פונה לשוהר ומבקש את האסמכתא למשלוח הדואר הרשום+ הכתובת המדוייקת לאן מוען המכתב.

אם לא לכתובתך אתה מתנהל מולם אם הכתובת נכונה

מקבל את מספר האסמכתא פונה עם זה לדואר אתה יכול להתחלי קודם בבדיקה אינטרנטית במעקב אחרי משלוחים של הדואר

אם נכתב אדם לא ידוע בכתובת או משהו בסגנון מצבך טוב

אם ייכתב לא נדרש על ידי הנמען מצבך גרוע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יכול להיות שזה מגיע בתור דואר רשום ומשאירים פתקית אדומה בפתח הדלת? וצריך לאסוף את זה מסניף הדואר? כי אז זה הופך את המצב להרבה יותר הגיוני

פורסם

זה מגיע בדואר רשום ואם אתה לא בבית אז הדוור משאיר פתק ועליך לאסוף זאת בסניף הדואר הקרוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...