Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

בימים הקרובים אני מקבל רכב כדוגמאת דוקאטו וחבריו.

רציתי לקבל עצות בנוגע לזה שאני כרגע נוהג על רכב מיני ובפעם הראשונה עובר לרכב גדול שכזה.

בעיקר אני מפחד מנושא הפניות והרוורסים.

כל עצה תתקבל בברכה :)

Polo 2012

פורסם

פותחים את הדלת של האוטו שלך. יוצאים. מתיישבים בדוקאטו. סוגרים את הדלת.

עברת מהאוטו שלך לדוקאטו.

וברצינות, אין משהו מיוחד - תסתכל במראות יותר, וקח פניות הדוקות (כאלה של מהירות 0) מעט יותר מאוחר ומעט יותר חד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בדיוק כמו ברכב פרטי, ככה שלא תראה את הצדדים של הרכב (בזבוז נדל"ן במראה) וככה שברגע שרכב נעלם מאחת ממראות הצד אתה רואה אותו בזווית העין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בצעירותי הייתי נוהג לפעמים על הדוקאטו של אבי.

ההמלצות שלי:

1. לקחת את הפניות יותר רחב, כלומר להתחיל אותן יותר מאוחר ממה שאתה רגיל.

2. סע לאט, לפחות בשבועות הראשונים עד שתתרגל. הרכב כבד ומכאן בלימות יותר ארוכות.

3. רברסים תמיד מאוד הפחידו אותי בגלל העדרו של שדה הראיה. שקול ברצינות להתקין מצלמת רברס.

בהצלחה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קח בחשבון שאתה יושב על הסרן הקדמי. את הפניות מתחילים יותר מאוחר תוך התבוננות במראה הימנית שלא תגלח מישהו. פרט לזה הכל רגיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברכב גדול צריך לקחת פניה מאוחר יותר ובפניות צפופות לקחת מעט לצד השני לפני הפניה (כמו אוטובוסים אבל הרבה פחות), אחרת אתה עלול לגלח מדרכה או רכב בנתיב השני.

זה נכון לכל הרכבים שהם יחסית יותר ארוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אל תתרגש יותר מידי זה בסהכ אותו דבר.

תהיה זהיר יותר בהתחלה וזה הכל אתה תתרגל.

תחשוב איך זה לרדת מהרכב ולעלות לסמי טריילר :lol:

האמת אותו דבר מתרגלים.

ככל שהרכב גדל, המראות גם!

שם תמצא את הישועה.

• תוכן חדש...