Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש משהו בתקציב די זעום בערך 5000-10,000 אוטומט שיהיה קצת ספורטיבי הוא משמש אותי נהג חדש ואת אמא שלי אשמח להמלצות

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

ספורטיבי בכזה תקציב הייתי מוותר אלא קונה משהו אמין יותר.

למשל גטס ברמות גימור gli/glx/gls, אחזקה לא יקרה, נחשב לאמין אך לא חיסכוני.

תבדקו אם סיריון 2007 גם נכנסת לתקציב.

פיאט פונטו ספייס ברמת גימור elx/dynamic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ספורטיבי בכזה תקציב הייתי מוותר אלא קונה משהו אמין יותר.

למשל גטס ברמות גימור gli/glx/gls, אחזקה לא יקרה, נחשב לאמין אך לא חיסכוני.

תבדקו אם סיריון 2007 גם נכנסת לתקציב.

פיאט פונטו ספייס ברמת גימור elx/dynamic.

שמעתי לא מעט תלונות על הגטס מבחינת אמינות צריכת דלק ידוע שהיא שוחה לגבי הסיריון אני אברר ופונטו ספייס שמעתי שהגיר קצת מזייף לפעמים

פורסם

צריכת דלק לא מזהירה, אבל אמינות? זה דווקא הפוך.

אם כי אתה קונה רכבים ישנים, בעיות יכולות להיות.

הרציף של הפונטו דווקא נחשב למוצלח ועדיף על הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שמעתי לא מעט תלונות על הגטס מבחינת אמינות צריכת דלק ידוע שהיא שוחה לגבי הסיריון אני אברר ופונטו ספייס שמעתי שהגיר קצת מזייף לפעמים

מי ששואל על צריכת דלק ברכב ששווה כמה אלפי שקלים מקביל לשאלת הנדון למוות על סיכוני הסרטן

בעישון הסיגריה האחרונה.

לפעמים תקלה אחת ברכב כזה יכולה לעלות פי 2 מערך הרכב.

מניסיון, בקניית רכב ישן, לסוג הרכב אין שום חשיבות. יש חשיבות עצומה מאידך לצורת הטיפול ברכב עד למכירה.

הכי פשוט להגדיר ביד 2 פרמטרים של מחיר, קילומטרים ויד ולהוסיף טיפולים כמילת חיפוש נוספת.

• תוכן חדש...