Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Sent from my SM-N915F using Tapatalk

הדגם הזה שווק עם גיר פלאנטרי 6 הילוכים של אייסין - כפי שניתן לראות בצילום הרשיון, למנוע 153 כ״ס במקום 160 כ״ס בדגם ששודך לתיבת DSG.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

אם רשום על הידית dsg אז זה בהחלט אמור להיות dsg

להיות בטוח במאת האחוזים? תתקשר או תגש למוסך יבואן מורשה.

ככל שיתברר שיש שם גיר שאינו dsg , וקשה לי להאמין שכך פני הדברים, אזי לא לחלוטין מן הנמנע שהחליפו ידית העברת הילוכים בלבד [הידיות נוטות להתקלף ומי שמבקש החלפה במסגרת האחריות, מחליפים לו], ואז התקינו בטעות ידית שרשום עליה dsg.

עריכה אחרונה על ידי דני זומרשטיין

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שווקו בוודאות בשנה הזאת מכוניות עם גיר פלאנטארי והם נבדלים בין היתר בהספק מנוע נמוך יותר (153 כ״ס לעומת 160 כ״ס). בצילום רשיון הרכב שהועלה כאן, ניתן לראות שהספק המנוע הוא הנמוך יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יש פה מישהו שיכול בוודאות להגיד לי או שאני אצטרך לפנות לצ'אמפיון כמו שהמליצו לי?

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

רוב הסיכויים שהחליפו לה ידית הילוכים ומכאן נובע הבלבול.

אבל אפילו כדי לכסות את הסיכוי הקלוש שמישהו התבלבל כשהנפיק רישיון רכב - לך לבדוק במוסך של צ'מפיון.

על הדרך תבדוק היסטוריית טיפולים/בעיות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא הבנתי מה השאלה. סע ברכב, אם מדובר במנוע 1.8 ויש לו 6 הילוכים הוא הפלנטרי, ואם 7 זה dsg.

הידית בדגם הפלנטרי מגיעה חלקה ללא כיתוב dsg...ייתכן שהחליפו ידית עקב בלאי ומצאו רק את זאת עם הכיתוב, אבל לא זאת הדרך לאמת את סוג הגיר.

אם אתה מעוניין אני מוכר את שלי, שנת 2012 עם גיר אוטומטי פלנטרי.

• תוכן חדש...