Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יקרן אתה בהתקנה :-) (קח בחשבון שיש לו הכנות "מניפל לניפל" כבר כלולות במפרט המכר).

Sent from my SM-T530 using Tapatalk

התקנה זה לא רק לחבר שני צינורות גז וכבל חשמל. אם זה נראה לך קל, תעשה עסק ותמכור התקנות בחצי מחיר - תהיה מיליונר.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למען הסר ספק,לא התכוונתי לפגוע.

מעריך מאד את המקצועיות שלך.

פשוט, יש לי מעט נסיון בנושא של שינויי דיירים, וכל המחירים שכתבת נשמעים לי מוכרים ונכונים, למעט מחיר ההתקנה, שנראה לי קצת יקר לאור כך שיש לךכבר צנרת, ניקוז ופקט במסתור הכביסה.

אם עדיין התמחור שלך עומד בעינו-מקבל בהכנעה.

ובכל מקרה-מתנצל שוב אם ההומור הצולע שלי התקבל כהתרברבות/זלזול

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אכן יש הכנה כלשהי, אבל אני לא יודע אם אפשר להתלבש עם 2 מזגנים על זה. אולי הצנרת שיש בפנים מספיקה רק לאחד, אם בכלל.

אמנם אני לא מכיר אישית את איציק אבל מהשנים הרבות שאני קורא בפורום הזה, אני מניח שהוא יודע על מה הוא מדבר, גם אם לי זה נשמע יקר יחסית.

בכל מקרה הרבה אנשים (לא מקצועיים) אמרו לי דווקא לא לגעת באינוורטר. הם טוענים שמחירי החלפים והתיקןמים שלו, בתוספת עלות המזגן עצמו שגם הוא יקר, לא שווים את מחיר החיסכון שאולי יהיה בצריכת החשמל.

את האמת שאני כבר מבולבל מזה. יש המון דעות.

פורסם

מתאים כנראה רק למזגן אחד, יש מצב שהצינור לא שמיש/דרוש שטיפה, תברר מה הדגם המדויק של המזגנים, במחיר המזגן אני ידע להגיד לך בדיוק מה סביר, במחיר ההתקנה סמוך על איציק.

אם אתה הולך על התקנה של מרכזי יש ייתרון קטן של מתקין מטעם הקבלן שלא יהיו פינות לא סגורות.

פורסם
למען הסר ספק,לא התכוונתי לפגוע.

מעריך מאד את המקצועיות שלך.

פשוט, יש לי מעט נסיון בנושא של שינויי דיירים, וכל המחירים שכתבת נשמעים לי מוכרים ונכונים, למעט מחיר ההתקנה, שנראה לי קצת יקר לאור כך שיש לךכבר צנרת, ניקוז ופקט במסתור הכביסה.

אם עדיין התמחור שלך עומד בעינו-מקבל בהכנעה.

ובכל מקרה-מתנצל שוב אם ההומור הצולע שלי התקבל כהתרברבות/זלזול

אני ממש *לא* נפגע, פשוט מאוד צורם לי שהמושג "התקנה" מקבל משמעות כל כך זולה בעבור חלק מהאנשים.

למען הסר ספק - התקנת מיני מרכזי כוללת חיבורי צנרת (שלרוב דורשים התעסקות ב 99% כי הקבלנים לעולם לא משאירים צנרת מספיק ארוכה או תקינה - וזה אומר ריתוכים...), חיבורי חשמל, "הובלת" המנוע למסתור כביסה (חשבת פעם כמה זה קשה ?), התקנת המאייד (יחידה פנימית) בדירה, חיבור 4-5 תריסים (סטנדרטיים 20X50 ס"מ) בחדרים לרבות פתיחת חור בקיר בלוק, וואקום ושיחרור הגז מהמנוע למערכת ובחלק מהמקרים גם שטיפת הצנרת והוספת גז.

בכל מקרה, לא מדובר בפעולה קצרה או פשוטה - החלקים שוקלים המון (במיוחד המעבה בחוץ) ולא תמיד פשוט למקם בהמה של כמעט 100 קילו מעבר לחלון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הי,

ממליץ לך לא לעשות דרך הקבלן. בדיוק במקומות האלה הוא עושה את הרווח שלו.

השאלה אם הקבלן עושה הכנות למיזוג, כחלק ממפרט הדירה. אם לא אז צריך לעשות.

האם יש כבר הנמכות תקרה בדירה?

ממה שהבנתי בזמנו, לשים מזגן אינוורטר כרוך בהוצאות גבוהות במקרה של תקלה (כרטיסי זיכרון יקרים).

כאשר התקנתי אצלי בדירה מיזוג עשיתי מזגן מיני מרכזי (לא אינוורטר) עם דאמפרים ועוד מזגן ביחידת הורים.

בכל אופן, 30K נשמע לי מחיר גבוה.

אגב, מי אמר שאתה צריך שני מזגנים מיני מרכזיים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי לעדכן אז ככה:

הבאתי כמה בעלי מקצוע להצעות מחיר וקיבלתי שלל דעות ומחירים..

1. מיני מרכזי תדיראן 6 כוח סוס wind 65 כולל 3 מטר סלוטים בסלון מטבח כולל התקנה וגבס והכנות לספוטים - 21 אש"ח לפני מעמ.

2. מיני מרכזי תדיראן 5 וחצי כוח סוס wind 55 כולל 3 מטר סלוטים בסלון מטבח כולל התקנה וגבס והכנות לספוטים - 17.5 אש"ח למזומן. תוספת דאמרים כל אחד 700 כולל התקנה שלו.

3. 2 מיני מרכזיים כל אחד 3.5 כוח של אלקטרה כולל 3 מטר סלוטים בסלון מטבח כולל התקנה וגבס והכנות לספוטים - 30 אש"ח למזומן.

אני יותר מתחבר למזגן אחד מאשר 2 גם בגלל העלות וגם בגלל שלא נראה לי שההבדל בצריכת החשמל יהיה כזה קריטי כל חודש.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...