Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להוסיף לזה כמובן פירוק והרכבה של הצלחות מהרכב ונסיעת מבחן להתאמה, אז מחיר כזה זה אולי החרט נותן אבל לא מוסך ללקוח.

תמיד עדיף לחרוט אם מדובר בצלחות מקוריות או איכותיות מאוד.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק את מאור - מה שהזכרתם אלה מחירים למוסך אולי.

לבנאדם פרטי שמגיע עם הצלחות ביד לסדנת בלמים, לא עולה פחות מ-120 לזוג צלחות.

בפלואנס הצלחות האחוריות הן עם מיסב מובנה, אולי זה בעייתי למקם אותן על המחרטה.

מעבר לזה - כמעט ולא צריך לחרוט צלחות. לא צריך בכל החלפת רפידות. רק אם הצלחות חרוצות מדי או מעוותות.

Stay Dirty

פורסם

האמת שכמעט ולא חורטים היום צלחות, אלא אם מדובר במכונית ישנה שקשה למצוא לה צלחות.

מחירן של צלחות חדשות אינו יקר, והעבודה אותה עבודה ( פירוק והרכבה ).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צריך להוסיף לזה כמובן פירוק והרכבה של הצלחות מהרכב ונסיעת מבחן להתאמה, אז מחיר כזה זה אולי החרט נותן אבל לא מוסך ללקוח.

תמיד עדיף לחרוט אם מדובר בצלחות מקוריות או איכותיות מאוד.

לא מסכים. אפילו בגולף המזדקנת שלי החלפתי לפני שבוע צלחות קידמיות איכותיות תוצרת LEMFÖRDER הגרמנית. עלות זוג צלחות כ-280-300 שקלים לצרכן הסופי ! אין שום סיבה שבעולם לחרוט צלחות מקוריות או של ייצרן OEM.

מה שכתבת היה נכון בעבר והיום לא קיימת שום הצדקה לחרוט צלחות ברכב פרטי. אולי לרכבי יוקרה ?!

IMG_20170327_141942.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
תלוי בצלחות, אם יש לי צלחות יקרות וטובות? לזרוק לפח?

מעדיף אישית- לחרוט את שלי, מאשר לקנות סיניות.

תראה את הצלחות שקניתי במחיר מאוד נוח. חפש באתר של הייצרן

LEMFÖRDER צלחות מתאימות אשר עולות באיכותן על אלה תוצרת ATE.

מה קוטר הצלחות אצלך ברכב ?

פורסם

בהחלט מחיר נח, כי מיוצר בסין .

לב.מ.וו אין בעיה למצוא במחיר הגון , כי יש תחרותיות בשוק .

נגיד לקאוואליר זוג צלחות לא סיניות wagner עולות באיזור 400 שקל לזוג , אז אני קונה זוג חדש,ואת הישנות חורט להחלפה הבאה .

לב.מ.וו צלחות 312 מ"מ - גם כן באותו טווח מחיר , תוצרת textar דנמרק .

פורסם

גם חברת ATE ושאר החברות מייצרים בסין וגם בתורכיה/צ'כיה/פולין את המוצרים שלהם לכן אין חשיבות למקום הייצור אלא להאבא של הצלחות והרפידות. גם רפידות תוצרת חברת PAGID הם מעולות ומיוצרות בכמה מדינות כולל סין.

פורסם

ועדיין, כשיש לי את האופציה מעדיף תוצרת אירופה .

עם כל הכבוד לפיקוח, לאבא, לאמא .... וכן הלאה.

כשאין ברירה, זה מה יש... מזל שבינתיים יש ברירה.

פורסם

קורה,אבל אם אגיד שארגיש ירידה באיכות של אותו מותג שמיוצר בסין לאחר שהתנסתי באותו מוצר גרמני - יקטלו אותי פה במידע, תקנים, וכן הלאה .

אז כשאין ברירה קונה סיני עם " אבא" טוב .

וכשיש ברירה מעדיף לקנות משהו שמיוצר באירופה .

פורסם
מחזק את מאור - מה שהזכרתם אלה מחירים למוסך אולי.

לבנאדם פרטי שמגיע עם הצלחות ביד לסדנת בלמים, לא עולה פחות מ-120 לזוג צלחות.

.

אני משלם, 70 ש"ח לחריטת זוג צלחות ואני ממש לא מוסך.

מי שמעוניין בפרטי העסק נא לשלוח לי ה.פ

לא מסכים. אפילו בגולף המזדקנת שלי החלפתי לפני שבוע צלחות קידמיות איכותיות תוצרת LEMFÖRDER הגרמנית. עלות זוג צלחות כ-280-300 שקלים לצרכן הסופי ! אין שום סיבה שבעולם לחרוט צלחות מקוריות או של ייצרן OEM.

מה שכתבת היה נכון בעבר והיום לא קיימת שום הצדקה לחרוט צלחות ברכב פרטי. אולי לרכבי יוקרה ?!

בוודאי שעדיף לחרוט, 70 ש"ח זה הרבה פחות מ 280...

פורסם

ישנה בעיה קטנה בכל תיאורית החריטה:

אם החריטה מבוצעת במוסך אז היא לא תעלה ללקוח את הסכומים הנמוכים שהחברים נקבו בהם ואז פערי המחירים תומכים בהחלפה לחדש.

אם החבר מבצע את העבודה, אז צריך לפרק דיסקים, להשאיר את הרכב על בוקים, לנסוע לחרט ולחזור ממנו - וכל זה כדי לחסוך מה? 200 שקל?

אני מחליף דיסקים לחדשים בלי לחשוב פעמיים.

• תוכן חדש...