Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ציינת אם מדובר בחדש או משומש.

הסנטה-פה הרבה יותר סחיר מהקפטיבה - אם אתה מתכוון לחדש - הסנטה פה לוקח בנוק אאוט.

כמשומש הקפטיבה צריך להיות זול משמעותית, ואז הוא שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משום מה לא הצלחתי לערוך את הפוסט מהנייד אז השארתי ככה. כן, אתה צודק, הכוונה לשנתונים 2009/10/11 מה שאומר סנטה פה צורה ישנה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

הקפטיבה דיזל משנת 2008 בסל הכל בסדר, סוחב ממש יפה ומרגיש נעים ואיכותי מבפנים. חבר שלי מוכר כזה אחרי החג. פרטים בה"פ

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

המנוע פותח בשילוב VM האיטלקית ומוצע גם בדגמים אחרים של יונדאי וקיה (למשל). להבנתי המנוע די אמין, והוא חסכוני מגרסת הבנזין בשליש בערך. חוץ מזה זה אותו קפטיבה, פוטנציאל טוב אבל תחושה של רכב לא אפוי לטעמי (איכות לא משהו, גימור שמרגיש זול..).

פורסם

הקפטיבה דיזל עם הסלון הבהיר ומושבי הבד (לא העור!) מאוד נעימה לשהייה

פורסם

יש לחבר טוב- הסנטה פה אחלה רכב, שומר על הערך, סחיר מאוד ואמין אם טופל היטב.

קנה אותה כי הוא היה צריך 3 שורות בשביל הילדים גם והוא מרוצה מאוד.

פורסם

השברולט מרגישה קצת "רגישה" משום מה הייתה לי תחושה כל הזמן כאילו משהו הולך להתקלקל (למרות שהרכב היה אמין),

מה כן הרכב חזק מאוד וחסכוני יחסית!

פורסם

בסך הכל 2 קוריאניות טובות. אני אישית הייתי הולך לבחור פר רכב ספציפי והמצב שלו.

• תוכן חדש...