Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות לגבי מחליפה לסוזוקי קרוסאובר המצויינת שלנו, הגיעו לקו הגמר ספורטאז' אורבן טופ 2.0 - רמת גימור חדשה שמגיעה עם כל התוספות (גג פנוראמי, מערכות בטיחות ומזגן בקרת אקלים) ב-154000 שקל וטיגואן 1400 טרנדליין (גירסת הכניסה) ב-165000 שקל.

אני לא רואה הצדקה למחיר הנדרש על הפולקסוואגן. כן, הוא מעט מרווח יותר ולו תא מטען ענק ומנוע נמרץ.

אבל כחבילה, הקוריאני נותן תמורה מצויינת למחיר ולו מוניטין אמינות הרבה יותר טוב.

אשמח לשמוע דיעות לכאן או לכאן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע שכבר עשית את שיעורי הבית והגעת למסקנות הנכונות בעצמך (לגבי הקוריאני).. :lol:

מדובר בשני רכבים שונים לגמרי מבחינת עיצוב, מנוע, איכות חומרים, גימור וכו'.

האם עשית נסיעת מבחן בשניהם ?

פורסם

נסיעות מבחן יבוצעו בשבוע הקרוב.

ההחלטה עדיין לא נעשתה ולכן אני כאן.

הדיל של הקיה מאוד מפתה.

הפולקסוואגן אכן מרגיש איכותי יותר אבל יש כאן פער מחיר של כמעט 20000 שקל (אם ניקח בחשבון את עלות מערכת האיתור שניתנת בחינם בקיה ואת הצעת הטרייד אין העדיפה שניתנה שם).

קראתי המון מבחנים, הקיה מקבל ציונים טובים בכולם, גם הטיגואן.

דגם הטרנדליין של הטיגואן חסר אבזור חשוב עבורי (בקרת סטיה מנתיב, חלונות אחוריים כהים). הדגם המפואר מוצע בתוספת מחיר מוגזמת מאוד.

אני מבין שהפולקסוואגן איכותי יותר, השאלה היא עד כמה והאם ההבדל כ"כ משמעותי שמצדיק את ההפרש הגדול במחיר?

היום corolla cross 2022

פורסם

אם היית מחובר באושר לסוזוקי, אז סביר להניח שקיה תהווה בשבילך גם התקדמות מהנה מבחינת פינוק וגם תתחבר ליחידת הנעה שלה יותר מאשר ליחידת הנעה של טיגואן. בטיגואן מנוע TSI וגיר DSG, שלא כל אחד שרגיל לגיר רציף\פלנטרי מוצא חיבור אליו. המחיר גם עושה את שלו. מדובר ברכבים שונים מאוד. אך מסקנות סופיות תוכל להסיק רק לאחר נסיעת מבחן.

תהנה מהרכישה!

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

האטקה נפסל כבר באולם התצוגה, הוא צפוף משמעותית מהטיגואן ומהספורטאז'. יש לו רק שנתיים אחריות וגיר dsg7 בעייתי.

אנחנו עם שלושה ילדים, חשוב מושב אחורי מרווח.

אנחנו נהנים מאמינות מצויינת של הסוזוקי ושל הלאנסר שקדמה לה, אז אמינות/אחריות היא גם שיקול.

היום corolla cross 2022

פורסם

האטקה צפופה מהטיגואן, ועוד משמעותית? מוזר בהתחשב בזה שהן אמורות להיות זהות מבחינה זו. הטיגואן אמנם ארוכה יותר, אבל זה מתבטא בתא המטען המרווח משמעותית, ולא במרווח לרגליים.

לגבי הגרמניה מול הקוריאנית, אם אתה לא רואה הצדקה למחיר ולא חושב שהאיכויות שהטיגואן מציעה שוות את תוספת המחיר, לך על הרכב הנמכר בישראל.

פורסם

הספורטאז הוא רכב מגובש מאוד,הוא מרווח, נעים לנסיעה, אמין, תא מטען גדול והרכב

בנוי למשפחה פלוס 3. לאחרונה נוספו הרבה אביזרי בטיחות שהפכו אותו לממש דיל ברייקר

חשוב בזירה ולו רק בגלל אותם תוספי בטיחות.

טיגואן הוא רכב (לא נהגתי) שהקודם היה צפוף מעט וברמות כניסה שלו היו לו בעבר, המושבים

וכסויי מושב היו ממש מעליבים... לי זה הפריע. היום אן לי מושג ברמת הכניסה והמחיר, 2 יתרונות

ברורים יהיו לו, המנוע הנמרץ 1.4T והשקט שבנסיעתו למרחקים וטיולים.

הקיה בנושא אביזרי בטיחות הוא המוביל ואמת מידה היום. תראה מה חשוב לך.

בגדול אני אישית הייתי הולך על הטיגואן.

נקודה אחרונה...

אם היית מתלבט על גרסת הפרימיום היקרה של הקיה (הGT ב185 אש"ח) אז כנראה הייתי בוחר

בקיה , כי כאן היה נשאר לי גם עודף ורמת הרכב בכללי מספקת אותי אישית מאוד, ועוד 7 שנות

אחריות.

פורסם
הספורטאז הוא רכב מגובש מאוד,הוא מרווח, נעים לנסיעה, אמין, תא מטען גדול והרכב

בנוי למשפחה פלוס 3

לא הייתי אומר תא מטען גדול, בטח לא לקבוצה שלו. עם 466 ליטר הוא אולי לא קטן, אבל רחוק מלככב. הוא משמעותית קטן מהמתחרות, ומהטיגואן בפרט.

דווקא הדור הקודם שלו הצטיין מאוד בתחום הזה.

פורסם

הקרוסאובר נשקלה, היינו בהשקה.

הדגם החדש לא מספיק שונה מהקיים (חוץ מהמנוע כמובן) וההרגשה היא שאנחנו נשארים עם אותו אוטו.

שלחתי מכתב ליבואן שבו אני מבקש לבצע הזמנה מיוחדת לרכב עם מערכות בטיחות מקוריות וגג פנוראמי, הבטיחו שיחזירו לי תשובה, אני עדיין ממתין...

בנתיים הספורטאז' קיבל את המפרט החדש בדגם האורבן והרכב מרגיש משמעותית טוב יותר מהסוזוקי בכל הקשור לתא הנוסעים (מרווח, מזגן מאחור, איכות פלסטיקה וריפוד).

תא המטען אכן לא מרשים. זה של הסוזוקי (430 ליטר) הרבה יותר שימושי בזכות ריצפה כפולה.

היום corolla cross 2022

פורסם

אופציה נוספת לשיקולך, הניסאן אקס טרייל. עולה בערך כמו הפולקסווגן ומציע מנוע דיזל חזק וחסכוני ותא מטען ענק, כשהמושבים ה 6-7 מקופלים. נותן גם אופציה של 7 מקומות אם צריך לפעמים לילדים נוספים. אני חושב שמנוע דיזל טוב עדיף משמעותית ברכבים הכבדים האלו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אין ספק שהטיגואן רכב טוב יותר מהספורטאז,הספורטאז רכב סביר במקרה הטוב,לא מצטיין בשום פרמטר למעט אבזור בטיחותי.

שאלה גדולה לגבי אמינות הרכבים של VW היא אכן לגיטימית.

• תוכן חדש...