Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת לייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החברה ביקשה ממני לעזור ולמצוא לה מדפסת חדשה.. (אני כמעט ולא מדפיס, עיקר ההדפסות הוא שלה)

בעיקרון הצורך העיקרי הוא הדפסת שחור-לבן בתצורת דו״צ, ושתהיה אלחוטית.

לא פקס ולא שום פיצ׳רים כאלו ואחרים.

לגבי סוגיית התקציב, אין לי שמץ של מושג כמה מדפסות עולות, אני מניח שבסה״כ הדרישה היא למדפסת דיי פשוטה, מדפיסים כ-50 דפים בשבוע בממוצע.

מניח שיש עדיפות למדפסת לייזר?

תודה מראש לעוזרים (ניסיתי למצוא תשובות בחיפוש, אך לא עלה משהו רלוונטי מהחצי שנה האחרונה)

פורסם (נערך)

בחיפוש ראשון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?617425-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91-ALL-IN-ONE-%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%A1%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7-%D7%A4%D7%A7%D7%A1-%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9D&highlight=%

כמה חודשים אצלי ולא מבין למה לא רכשתי לייזר לפני כמה שנים שמאוד רציתי

כי חבר שמתעסק במחשבים הצליח לשכנע אותי...בדיעבד עצה גרועה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

הרשה לי למטט את עצמי:

הרץ חיפוש בפורום, יש הרבה שרשורים בנושא.

מניסיון אישי Brother L2700DW

ה-2700 משמשת אותי מזה כשנתיים

עומדת בעמדה עצמאית ומשרתת את כל הבית, כולל מחשבים וטלפונים, להדפסה וסריקה, וגם הפקס טוב מאד.

אפליקציית מאנדרואיד התגלתה כשימושית, מדי פעם אני מקבל מסמכים הווטסאפ ומדפיס ישירות מהנייד.

יש לידה גם משולבת הזרקת דיו hp שתפקידה הדפסה בצבע, למעשה מיותמת.

בינתיים עברו עוד כמה חודשים, המדפסת רק הולכת ומוכיחה עצמה.

יש לי שני סטודנטכניוניים + קצת הדפסות שלי, פקסים, סריקה - כל מה שצריך. תףעול פשחט ורושם של אמינות גבוהה מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאתה קונה מדפסת לייזר (וגם הזרקת דיו), שים לב למחיר הטונר ואופציות הטונר החלופי.

אצטט ביקורות שנכתבו באינטרנט:

"

ללא תקלות עד שצריכים להחליף טונר הסיוט מתחיל, המדפסת לא תומכת בשום טונר אלא אך ורק בטונר של היבואן, מאחר והם יצרו מונופול על הטונרים המחירים גבוהים מאד (תבדקו מחירים לפני)

כל היתרונות לא משתווים לחסרון ולמונופול שהיבואן יצר על הטונרים.

ניתן להשתמש רק בטונר של היבואן, לא ניתן למלא באופן עצמאי, לא ניתן להשתמש בטונר מחו"ל."

"חוות דעת

:turn-l:
פורסם

גם לי יש את ה2600

שלוש או ארבע שנים

עובדת מסיבי מאוד מאוד

אמינות מוחלטת. מעולם לא נתקע דף. מעולם לא חרק משהו. חיבור אלחוטי פשוט ויציב. זיכרון יפה של 32m

לעיתים הדפסות של כמעט 800 דף בבת אחת (לא כל יום כמובן)!

אבל, נראה לי שהזכרת הדפסה דו''צ. המדפסת הנ''ל (ומסתבר שבכל המדפסות בתקציב הזה) ההדפסה הדו''צ היא ידנית. לא מאוד נוח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בבראדר 2700 יש הדפה דו צדדית מובנה. להגדיר פעם אחת וזהו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק בדגמים שנגמרים ב D. קניתי במיוחד 2740 DW בגלל יכולת סריקה דו צדדית שסה פחות טריוויאלי

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני נתקל במשולבים (גדולים) של בראדר גם בעבודה. אמינות מוחלטת.

פורסם

לציין שלא נרשם תקציב וחשוב לקבוע אותו, כי אין לזה סוף ומה הצרכים (למשל: סטודנטית, מדפסת ראשית בבית וכד')

עקרונית אני ממליץ על ברדר בחום, הן מבחינת המכשיר והן מבחינת העלות הזולה של טונרים (תחליפיים). סוגית האלחוט נוחה אבל מייקרת. לגבי דופלקס, כמעט בכל המדפסות יש דופלקס ידני שעובדים איתו מאוד בקלות (דופלקס מובנה ייקר את הסיפור).

הייתי מכניס לשיקולים סורק, זה נח לצלם מסמכים וכד'.

בן.

לפי מה שרשמת בהתחלה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עדכון קצרצר, אז אחרי שהראתי לה את האופציות פה היא החליטה לקבוע תקציב של 500-600 ש״ח למדפסת (בלי אפשרות של ממש למתוח את התקציב)

מה שכנראה מוריד את מדפסות הלייזר מהעניין? הדרישות היחידות שלה שהן באמת חובה למעט התקציב זו הדפסה דו צדדית לא באופן ידני אלא אוטומטי ושתהיה אלחוטית.

המדפסת לייזר היחידה שמצאתי בזאפ שעומדת בדרישות (לפי הבנתי בעניין ההדפסה הדו צדדית) היא

http://www.printerdeal.co.il/items/1207269

אשמח לקבל המלצות נוספות.

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

גבולי.

עקרונית - ממליץ על בראדר, ולא רואה סיבה שזו תהיה פחות טובה.

מבחינתי העדר פונקצית צילום מסמכים היא deal breaker. מדובר בפונקציה בסיסית וחיונית.

תגיד לחברה לחסוך עוד חודש - חודשיים ולקמות משהו טיפה יותר טוב - דומה ל-DCP 7030 הישנה שעומדת במחסן שלי - מדפסת עם סורק ועם פונקציית צילום מסמכים. פקס פחות קריטי, למרות שלדעתי הוא עדיין כלי שימושי.

עריכה: בבדיקה באתר בראדר ארה"ב וגם בראדר ישראל יש פונקציית צילום מסמכים. במגבלת התקציב - לך על זה.

פורסם

נראה לי מיותר לפתוח שרשור חדש, אז אשאל כאן.

אני מחפש מדפסת לייזר (או שעדיף דיו?) לקראת הלימודים וגם בגלל שנפלה עלי הדפסה של 500 דפים בערך.

אני משער שחוץ מהעבודה החד פעמית הזו יצא לי להדפיס אולי 2-3 דפים בחודש וגם זה במקרה "הטוב".

בכל מקרה אם תמליצו לקנות מדפסת, חשוב שתהיה כמה שיותר זולה לאחזקה (טונרים / דיו) וכמה שיותר קומפקטית.

אין לי צורך בסורק או פיצ'רים מיוחדים, רצוי שתהיה אלחוטית (אם זה מייקר ממש אפשר לוותר), אפשר גם דו"צ (לא חובה).

• תוכן חדש...