Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסעתי באדום? (צומת קריון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הצומת

95741691.jpg

נסעתי בצומת הזאת לכיוון ישר, הייתי על הנתיב השמאלי להמשיך ישר (לא לפנייה שמאלה), והיה אור ירוק לפנייה שמאלה.

אני הייתי צריך לפנות שמאלה , ולא שמעתי את הוויז ונזכרתי מאוחר מידיי, לא רציתי להידחף בין הרכבים אז אמרתי ניסע ישר ונעשה פרסה.

נסעתי ישר תוך כדי שאני מסתכל על הרמזור לפנייה שמאלה, ואז קלטתי שאולי נסעתי באדום לממשיכים ישר.

עכשיו אני באמת מנסה להבין מה קרה, כי לא הגיוני לי שיש ירוק לפנייה שמאלה ואדום לישר, אבל שאלתי חבר שמכיר את האזור קצת והוא אמר לי שזכור לו שיכול להיות מצב כזה.

לא היה מאחוריי רכבים, רק מצד ימין שלי רכב ובצומת הבאה לקח לו זמן להגיע אחריי, כיאלו הוא 'התעכב' בגלל הרמזור.

מה אתם חושבים?

מי שמכיר את הצומת, אין שם מצלמת רמזור?

פורסם

אמנם לא נראה שקיים מעבר חציה לאחר הצומת שיאפשר חצייה בזמן שהתנועה (ישר) עומדת וכן לא יגיעו כלי רכב מצד שמאל שבתמונה לתוך מסלול הנסיעה שלך כי היה ירוק בפנייה שמאלה, אבל אין סיבה טכנית שלא יתקיים מצב אדום\ירוק כפי שתיארת.

יש גם פחות סיבות לכך שאתה נוסע ישר ומסתכל דווקא על צבע הרמזור לכיוון שמאל, לכן יש סיכוי מצויין שעברת באדום.

The older you get, the better you used to be

פורסם

תבדוק האם קיים מצב כזה בצומת, כי זה לא נראה הגיוני. למה שיהיה מצב שבו לפונים שמאלה יש ירוק, ולאלו שממשיכים ישר יש אדום? כמו שאמרו אין מעבר חצייה לאחר הצומת, אלא רק לפני וגם הרכבים שפונים שמאלה עוברים אותו, ואין רכבים שמגיעים משמאל.

פורסם
זאת הצומת

נסעתי בצומת הזאת לכיוון ישר,

רק לידע כללי המילה ''צומת'' היא זכר

''זה הצומת''

''הצומת הזה''

פורסם

אין בצומת הזאת מצלמה שיכלה לצלם אותך...

מה שכן צומת אחד צפונה (היה פעם צומת שכמעט כל יום היתה בו תאונה קטלנית), הצומת של הבית משפט כן יש מצלמה שמצלמת את התנועה מגבוה...

אני לא מאמין שהיא מיועדת לצלם את הצומת שעברת באדום, למרות שיש סיכוי שהיא מכסה גם אותו...

בכל אופן אני באופן אישי לא הייתי חושש...

ולמיטב זכרוני הפנייה שמאלה מקבלת באמת ירוק בזמן שהנסיעה ישר עדיין באדום (ללא סיבה)...

פורסם

אני בעד הודעה מספר 4

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוני - מצלמות המצלמות "מלמעלה" הן מצלמות אבטחה ובקרה, לא מצלמות רמזור.

גם לא זכורות לי מצלמות רמזור בכל האיזור משך די הרבה שנים, אם כי מאז ש-22 נפתח הפסקתי לנסוע בקטע זה של 4 כמעט לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שם מצלמה בוודאות.

למיטב זכרוני אכן יש מצב בו יש ירוק לפניה שמאלה ואדום לממשיכים ישר.

אולי זה בגלל שיש יציאה מכביש השירות הימני אל הצומת והיציאה היא ממש בלב הצומת.

פורסם

אתה יכול לבדוק ב-waze אם יש שם מצלמה, פתח את האפלקציה ובדוק אם בצומת הזו יש סימון של מצלמה פעילה.

פורסם

עברתי שם במקרה היום והייתי בנתיב לשמאל, נזכרתי בשרשור שלך אז אמרתי שאני אבדוק עבורך - כל פעם שהיה ירוק לשמאל היה גם ירוק לישר.

זה קרה 3 פעמים ברצף אז אני מאמין שזה ככה תמיד.

• תוכן חדש...