Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ברור יותר.

כדי לבחון בידינג, יש לשטוף תחילה את הרכב.

אחרי גשם זה לא ממש רלוונטי, שכבות הלכלוך שנלוות למים מפחיתות אוטומטית את האפקט (מן הסתם שלא תקף לרכב שזה עתה נשטף).

לדוגמה אצלי, רכב שלא נשטף במשך תקופה ארוכה, חסר בידינג לחלוטין לאחר גשמים, אך לאחר שטיפה הבידינג חוזר - משמע ההגנה קיימת גם קיימת.

לגבי היישום, יש צורך לעבור עם אלכוהול מדולל או panel wipe לפני היישום של הרילוד כדי להבטיח הגנה מתמשכת, רק ככה אפשר להבטיח הצמדות מקסימלית של החומר לפח.

הנחה שלי, לאחר שטיפה, הבידינג יחזור.

רק אומר שצריך להיות זהיר עם דילול הסיטרוס, אכן יש לו נטייה להחליש הגנות בדילול לא נכון.

"יאללה בירי".

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הניסיון שלי עם הסיטרוס הוא ישן ולא ארוך טווח, דיי הסתבכתי איתו בזמנו והעדפתי להעביר אותו הלאה.

יש לא מעט מידע על הדילולים שלו כאן בפורום, מאמין שתמצא דיי בקלות.

"יאללה בירי".

פורסם

אין שום חשש להשתמש באירון X מעל פני הצבע -זה אחר הייעודים שלו. (החומר בטוח לחלוטין)

חשוב להשתמש בזרם מים לאחר מכן. דלי מים לא מספיק עבור החומר.

אני מעדיף ליישום פלסטלינה אחרי -תוצאה עדיפה לניסיוני.

פורסם
Hyper מיותר להטעות את פותח השרשור.

טעות שלי, הייתי בטוח שמדובר על הספריי לג'אנטים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לקארפרו אין תרסיס שמשווק כתרסיס לגאנטים, יש להם רק את האיירון שמתאים לכל הרכב (להשתמש בו אך ורק לגאנטים זה סופר אוברקיל, לטעמי).

התכוונת אולי לתרסיס גאנטים של סונקס?

הוא חלש משמעותית מהאיירון, כמעט ואין תוצאה במגע עם פח ויעיל רק עם אבק בלמים.

"יאללה בירי".

פורסם
לקארפרו אין תרסיס שמשווק כתרסיס לגאנטים, יש להם רק את האיירון שמתאים לכל הרכב (להשתמש בו אך ורק לגאנטים זה סופר אוברקיל, לטעמי).

התכוונת אולי לתרסיס גאנטים של סונקס?

הוא חלש משמעותית מהאיירון, כמעט ואין תוצאה במגע עם פח ויעיל רק עם אבק בלמים.

מסתבר באמת הטעתי. הכוונה שלי הייתה לתכשיר הרגיל של קארפרו. כשביקרתי בחנות של אוטוסטור הוא מכר לי את זה כמנקה לג'אנטים, אבל כשאני נכנס לאתר שלהם באמת מדובר על תכשיר לכל חלקי הרכב. התכשיר היה כ"כ מוצלח בניקוי לכלוך קשה מהג'אנט שהייתי בטוח עד היום שמדובר על חומר מאוד אגרסיבי.

אם אנחנו כבר על הנושא, יש למישהו מושג איך החומר הזה יגיב לציפוי של RestoreFX שעל הרכב? מאז הציפוי אני משתדל לנקות עם חומרים עדינים יותר (Chemical Guys Hybrid V7) ליתר ביטחון.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

בעקרון זה לא תחליף לפלסטלינה, אך לעיתים זה יכול לעשות את רוב העבודה.

הסבון עם איירון אקס פחות מרוכז מהספריי אך יותר נגיש..

אם אתה משתמש בשמפו הזה, עדיף להשתמש בכפפה/ספוג ייעודי

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...