Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מחפש להחליף את הסקודה פאביה ידנית 2011 ברכב חדש. הפאביה הרגישה לי חלשה ולא זריזה מספיק. חושב להחליף לפאביה חדשה או לסיאט איביזה. האם המנוע 1 ליטר 110 כ"ס של האיביזה מספק ביצועים טובים בהרבה משל 1.2 ל' של הפאביה? ירושלמי אז יש הרבה עליות, יעמדו בזה בגבורה? מה מומלץ? יש הצעות אחרות. תקציב כשמונים אלף מעוניין ברכב חדש. תודה מראש לעוזרים

פורסם

בפיגו יש מבצע על ה208 לדעתי

בין הפאביה לאיביזה הייתי בוחר פאביה

סלון מודרני יותר, מרווחת יותר ונוחה יותר

בקשר לשאלה על המנוע

בשתי המקרים יש למנוע טורבו ככה שהכוח זמין מסלד נמוך ככה שעליות לא תיהיה לך שום בעיה לעלות ב2 המקרים.

פורסם

הפאביה הידנית ערומה מאבזור.

בידני, תקבל מנוע חזק בפאביה ובאיביזה, דיזל חזק וחסכוני ב208 .

למנועי טורבו זמינות כוח בסלד נמוך ואין בעיה בעליות, מה גם שהעליות של ירושלים כבר לא ממש קשות, וגם מנועים מודרניים מתמודדים טוב יותר איתן.

פורסם

קודם כל לקחת את שני הרכבים לנסיעת מבחן? אם כן, מה חשבת?

אני באופן אישי יותר אוהב את האיביזה אבל יתכן ואני שופט אותה על פרמטרים אחרים (שלא כוללים נסיעה בירושלים..).

פורסם

חסרון בולט של האיביזה - מושב אחורי צפוף עד מאוד. חברים שלי מתקשים לשבת שם.

בכמה פעמים שהייתי בפאביה היא הרגשיה לי יותר מרווחת.

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על שתיהן ולהחליט על פי זה

פורסם

בדקתי בסיאט, 1 ל' 110 כ"ס נמכר רק בגרסת fr וזה מחירון גבוה בעשרים וחמש אלף בערך. תודה לכל המשיבים

פורסם

מה עם הסיאט סטייל הידנית שנמכרת בפחות מ85 אלף? אותה יחידת הנעה (ליטר עם טורבו) ומאובזרת הרבה יותר מהפאביה הבסיסית

• תוכן חדש...