Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניין חדש, תשתית חדשה - וגם בעיות חדשות.

אני שם לב כי החיבור לאינטרנט לא יציב. מה זה לא יציב ? הכוונה "לא רציף".

מבדיקה מאוד מדוייקת שעשיתי, הגעתי לנתון ההזוי שהחיבור ל DSL מתנתק כל בערך 45 דקות.

המודם עבד (בדירה הקודמת) ללא דופי ! מדובר ב CenturyLink ActionTec 1000A.

מבדיקה של 5 נקודות הפרוסות בדירה, באחת מהן מצאתי שהחיבור מתבצע על מהירות מאוד נמוכה (11 מגה ביט) בעוד בנקודות האחרות הוא עומד על 60-70 מגה ביט. לא נכנסתי לבדיקה מה הבעיה בדיוק עם הנקודה (חיווט\וכד').

לכן - ניתקתי מהארון תקשורת את כל הנקודות בדירה - למעט 2. את ה-2 המדוברות החלפתי (לפני חודשיים) בכבל רשת CAT5E העשוי מ 100% נחושת ובו אני משתמש (רק ב 2 גידים) לנקודת הטלפון\אינטרנט.

עם ניתוק כל הנקודות האחרות, המהירות עלתה באותו הרגע מ 60 מגה ביט ל 68 מגה ביט.

דאז, אמר לי טכנאי בזק, שכדאי לי לנתק את הנקודות בבית וזה יתן לי עוד מהירות - זה היה נשמע לי הזוי ולא עשיתי את זה עד היום - אבל עכשיו אני רואה שהוא צדק - וטרם מצאתי את הסיבה ההגיונית לכך.

ממשיך הלאה: המודם מראה בממוצע כל 45 דקות שהחיבור ל DSL מתנתק ומתחבר מחדש (הוא סופר כל "Retarin" כזה, ומחלק את זה למונה כללי ומונה "24 שעות האחרונות").

דיברתי היום עם שכן שיש לו תשתית בזק והוא אומר שגם אצלו יש בעיות. והוא מרסט את המודם לפחות אחת לשבוע אם לא יותר.

פניתי לאקספון שאמרו שפתחו קריאה לבזק שיבדקו את התשתית בחוץ.

יש תקווה ? או שעליי לחפש אלטרנטיבה אחרת ? (HOT).

עצות או טיפים לבדיקה עצמית יתקבלו בברכה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לדעת אם יש פתרון לזה.

החלפתי כבר 2 מודמים.

אני מרסט אותו בממוצע פעם ביום.

בהתחלה זה היה פחות גרוע.

אני מאילת, אם זה משנה.

פורסם (נערך)

היו לי הרבה בעיות עם ADSL, בביקור של טכנאי שני או שלישי התקלה אותרה בארון התקשורת השכונתי, הכרטיס הוחלף והמצב השתפר. אבל מדובר ב-ADSL, אצלכם מדובר ב-VDSL המהיר יותר.

היום אני על תשתית סלולרית, כל עוד המחיר סביר ואין FTTB אין לי כוונה להחליפה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מחובר דרך פילטר של vdsl ?

כמו כן אם יש עוד נקודת טלפון בבית היא גם צריכה פילטר.

איך אתה מזהה שזו בעיית תשתית? אתה רואה אי רציפות על הנורה של ה dsl במודם?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה מחובר דרך פילטר של vdsl ?

כמו כן אם יש עוד נקודת טלפון בבית היא גם צריכה פילטר.

איך אתה מזהה שזו בעיית תשתית? אתה רואה אי רציפות על הנורה של ה dsl במודם?

אין פילטרים כלל כי אין טלפונים מחוברים, זה קו שנמצא כאן רק בגלל האינטרנט (נדמה לי שהם קוראים לו "קו קל" אבל טכנית אנחנו לא משלמים עליו, הוא במסגרת התשלום לאקספון).

הטכנאי בתמיכה הטכנית אמר שאם אין טלפונים מחוברים אז אין צורך בפילטר וזה בסדר.

כן, כאשר יש ניתוק ב DSL אני רואה שהנורה במודם אדומה - עד שהחיבור מתחדש והיא נהפכת לירוקה שוב.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תתקשר למוקד 166 ודרוש שיבדקו את הכרטיס בארון התקשורת השכונתי. כמובן שהם ינסו להמנע מכך (כרוך בלשלוח טכנאי) אז תציין שמדי 45 דקות המודם מאבד סנכרון (נורית DSL נכבית/מתחילה להבהב) ושניסית כבר הכל מבחינתך.

פורסם

דיברתי היום עם 199 שבעיקר ניסו לשכנע אותי לעבור אליהם - ולא הסכימו לתת שירות לתיקון התקלה (שלחו אותי לדבר עם אקספון - וזה מה שעשיתי).

אני בספק אם אפשר לדבר ישירות עם 166 במצב הזה...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

199 מתעסקים בלמכור, לא בלפתור תקלות.

דבר עם 166 (זמינים גם עכשיו, ד.א). גם אם תדבר עם אקספון (שהתשלום עבור התשתית של בזק עובר דרכם, אם אני מבין נכון) הם בסופו של דבר יעלו איתך בועידה מול 166, או יפנו אותך אליהם.

פורסם

התשובה היא שבכל מקרה עליך לשים פילטר.

גם נקודות הטלפון שאינם בשימוש (בלי אביזר קצה אנלוגי) סופגות רעשים (אלקטרומגנטים/חשמלים/אטיופים) שיכולים להפריע לסינכרון הדיגיטלי של ה dsl.

לא אומר שזה יפתור את הבעיה אבל זה נדרש.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
התשובה היא שבכל מקרה עליך לשים פילטר.

+12345

פילטר חובה בכל מקרה,אצלי אני רק מנתק אותו לשניה מהנקודה ונופל החיבור.

תשים בכל זאת,עולה גרושים בבזקסטור (מוכרים חבילה של 5 נדמה לי) ולא מזיק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...