Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים מדפיים עד 2500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג Proac Response 2s שלא רואים אור יום מאז שיש לי את ה-JBL.

זה לא שלא שמעתי שומדבר יותר טוב בחיים, אבל אלו רמקולים שתמיד נשמעים טוב עד טוב מאוד (אלא אם ההקלטה מחורבנת למשעי), עם במת צליל אחידה. בדיוק סוג הציוד שגורם לך לא לחשוב על הסאונד. יש יותר טוב (יותר מפורט, יותר עוצמה, יותר באס וכו'), אבל אין להם שום חיסרון. אפשר פשוט להקשיב למוסיקה. זה חתיכת הישג למחיר שלהם.

המחיר הוא בדיחה, בהתחשב באיכות, ואפילו לא צריך מגבר בשבילם (רק חיבור לחשמל לכל רמקול).

הרמקולים האלו הם ההוכחה שגישה רציונאלית ושיטתית לאודיו - עובדת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

המחיר הוא בדיחה, בהתחשב באיכות, ואפילו לא צריך מגבר בשבילם (רק חיבור לחשמל לכל רמקול).

יש לי זוג Proac Response 2s שלא רואים אור יום מאז שיש לי את ה-JBL.

אכן מחיר בדיחה לרמקולים שמוציאים איכות סאונד ברמה כזו. ובנוסף, חיסכון על הגברה. (שלא נדבר על כאבי ראש בהתאמה)

לא השוואה ולא כוחות לטעמי. Proac Response רמקולים מצוינים (פעם ראשונה ששמעתי אותם לפני יותר מ 20 שנה נפלה לי הלסת) אבל בשביל שהם יתחילו לנגן באמת? צריך הגברה ראויה שלא תהיה זולה. הרמקול הזה פשוט אוהב הגברה איכותית. כאבי ראש אחר התאמה? כמובן.

אני נמצא בשלב די דומה -רוצה למכור את כל הסט שלי שכולל הגברה כפולה ( שני סטים: טרנזיסטורית+ מנורות בחלקים -פרה פאוור בנפרד,כמובן רמקולים/נגן CD מטורף. פטפון נשאר) ולקנות איזה אינטגרייטד טוב+ רמקולי מדף+ מחשב ולהתחיל/לחזור ליהנות באמת ממוזיקה > בלי חיפוש אין סופי איך למקסם את מה שיש, למרות שהוא די טוב.

אבל אם אתה ניהנה ממה שיש לך עכשיו, זה הכי חשוב. ואני יכול להבין אותך...עכשיו שאני שומע בחדר

של הבן את להקת "אליס אין צ'יינס" > תענוג ! (אפילו טובים יותר מאשר שערתי)

ראשית, תודה רבה.

שנית, כיצד חיברתם את הרמקולים למחשב? באמצעות DAC או כבל סטנדרטי?

יש לו כרטיס קול חיצוני (כאמור עוסק כתחביב במוזיקה) כולל DAC. (כמעט בטוח)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
שנית, כיצד חיברתם את הרמקולים למחשב? באמצעות DAC או כבל סטנדרטי?

אצלי הם מחוברים באמצעות DAC.

פורסם

יוגב אני מסכים איתך.

לא יכול לחשוב על רמקולים טובים יותר ב 900 שח ששילמתי עליהם.

המשרד שלי כולו קירות גבס עם ספוג אקוסטי וצמר סלעים בין לוחות הגבס, והתקרה היא תקרה צפה (אקוסטית?)

אז הסאונד פשוט מעולה.

אצלי הם מחוברים בעזרת מיקסר עם כרטיס קול של NUMARK[

כיף לבוא למשרד.

קניתי בד לרמקולים והלכתי לתופרת השכונתית כדי שתכין לי כיסויים.

20180722_081307.jpg20180722_081340.jpg20180722_081351.jpg20180722_081402.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם (נערך)

עופר, מהי הגישה הזו ? איך הסאונד הטוב מושפע מגישה זו ?

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כבר הבאתי את זה פעם...

המשרד שלי כולו קירות גבס עם ספוג אקוסטי וצמר סלעים בין לוחות הגבס, והתקרה היא תקרה צפה (אקוסטית?)

זה לבד שווה יותר מציוד בעשרות אלפי ש"ח.

פורסם (נערך)

זו התורה האורים והתומים.. אפקט הסאונד האמיתי - שאנו שומעים ומרגישים.

והתאמת איזור השמיעה.

מול - אפקט הסאונד.. :wink: הנראה

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז רגע, ה 305 יכולים להיות מוזנים ממקור בהגברה נמוכה כי יש להם מקור מתח עצמאי? אם נניח אני רוצה לחבר אותם למערכת מיני קיימת?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש ל- 305 מגבר פנימי, לכל רמקול. אתה רק צריך לחבר אליו מכשיר שמנגן (טלפון,קומפקט דיסק, טיונר, מה שתרצה).

אין בעיה לחבר אותם למערכת מיני בתנאי שיש לה יציאה.

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אז רגע, ה 305 יכולים להיות מוזנים ממקור בהגברה נמוכה כי יש להם מקור מתח עצמאי? אם נניח אני רוצה לחבר אותם למערכת מיני קיימת?

ספק שתוכל, כי אתה צריך Pre-out. כלומר, מקור בהגברה נמוכה, שלא עובר דרך מגבר הכוח של המערכת. לא מסוג הדברים שמוצאים במערכת מיני.

הפתרון האידיאלי הוא מחשב מחובר לרשת (או טלוויזיה חכמה), עם יציאה אופטית או קואקסיאלית, וממיר מדיגיטאלי לאנלוגי. לחלופין, כרטיס קול איכותי במחשב, עם יציאה מתאימה לרמקולים (יותר יקר).

DACים יש מכל הסוגים בכל מיני מחירים, משלושים דולר ועד אלפי דולרים.

כמובן שאין סיבה להוציא אלפי דולרים... אבל יש הבדלים בסאונד. אפשר להתחיל מהכי זול ואם מרוצים להשאיר את זה ככה...

https://www.amazon.com/BEHRINGER-U-Control-Low-Latency-Interface-Digital/dp/B000KW2YEI

פורסם

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה לא מחיר לרמקול בודד (בשני המקרים)?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...