Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה אני מתכנן בחודש חודשיים הקרובים להזמין רכב חדש( לצורך העיניין לאון fr 1.4 ידנית 3 דלתות)

למישהוא יש חוו''ד עליהם, משיחת טלפון לא קצרה איתם הם מתחייבים למחיר כמו של צ'מפיון ואפילו נמוך יותר עם החזרים נוחים עם עמלה של 6% על העסקה.

הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת עליהם ועד כמה יותר משתלם לעשות את העסקה דרכם או דרך סיאט ישירות.

תודה

נשלח מהדרכים

פורסם

מימון ישירות מהיבואן יהיה עם פחות ריבית מ6% וגם שם יש החזרים נוחים יחסית.

הייתי בודק קודם כל באחת הסוכניות של צ'מפיון, לא בעיה לקבל מימון מלא היום

פורסם

לגבי הלאון FR 3 דלתות ידנית בוודאי שהם מציעים לך הצעה אטרקטיבית, מדובר בעודפי מלאי מהדגם לפני המתיחת פנים(החדשה לא מגיעה עם גיר ידני ברמת גימור FR),

אין מצב שהם כמתווך יתנו לך מחיר טוב יותר - כמו שהציעו נסה דרך היבואן עצמו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

^^הייתה לי שיחה עם סיאט, לאון FR 1.4 3D ידנית מגיע באפריל ככל הנראה, דיברתי עם 3 סוכנים של סיאט מ3 סניפים וגם עם הסניף הראשי, הFL מגיע פשוט באיחור קל אחרי האחיות שלו. כמו כן המחיר צפוי להיות בין הסטייל 5D רובוטית לבין הFR 5D רובוטית (כלומר בין 126 ל132 אולי מעט יותר) באסה שלא תהיה אפשרות להוסיף קיילס מה שמוצע באירופה בסביבות ה800יורו. נקווה שיהיה מפתח קייסי ואפשר יהיה להסתפק רק בפויינטר.

ושראגה(למרות שאני יודע איך קוראים לך:wink:) מקווה שהסוכנת שלך תעזור בזה :)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תוכן חדש...