Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 - נגרמים לי עדיין פסים של מריחה...אתמול כשעשיתי שטיפה נו רינז עם ONR..כמה שעות לאחר השטיפה היה כבר לילה ומהזווית מסוימת של האור ראיתי שיש מלא סימני מריחה/ניגוב / "סטריקס" על הרכב.

חשבתי שזה יכול להיגרם כאחד משני דברים שלא עשיתי טוב - או שלא ניקיתי את המטליות שלי מספיק טוב, שהשתמשתי במטלית שעשיתי איתה וקס פעם, למשל, או שחיכיתי יותר מדי עד לניגוב וה ONR התייבש בינתיים.

מה דעתכם?

שאלה יותר חשובה לי -

2 - האם יש סיכוי כי המטליות שאני שוטף, איני שוטף מספיק טוב? כרגע אין לי מכונת כביסה לכן משהה אותן כמה שעות בדלי עם סבון כלים או שמפו טקסטיל. האם הן לא מתנקות מספיק טוב ולכן משאירות לי סימנים? ועוד שאלה - האם יש סיכוי שסבון נשאר לי על המטליות ומתייבש יחד איתן כשאני תולה על החבל?

ולאחר מכן אותו סבון "מתעורר" כשמטלית ספוגה במים ו'מוחק' לי את כל הווקס שעשיתי? כלומר, אני חושש ש: או שסבון מתהליך שטיפת המטלית נשאר לי עליה ולאחר מכן מופרש לרכב בתהליך שעושה עליו באותו רגע, או שלכלוך קודם עדיין נשאר במטלית , מניקוי קודם.

ואלו או ששוב מלכלכים לי את הרכב או לחלופין שהסבון שמפו טקסטיל או סבון כלים שהיו על המטלית והתייבשו יחד איתה על החבל, עדיין נמצאים עליה ומופרשים לרכב כשאני משתמש בה עם מים.

למישהו היו פעם התלבטויות כאלו? נ.ב איני יכול להשתמש במכונת כביסה, מצטער, אך השריה של המטליות למספר שעות ראיתי שמורידה מהן את רוב הלכלוך. אשמח לדעת חברי הפורום. אמרתם כאן שכאשר אתם מוציאים את המטלית מדלי השטיפה אתם לא סוחטים אותה גם ביד, זה נכון? פשוט תולים אותה ככה רטובה על החבל? ואיך מוציאים את מי הסבון ממנה, בשטיפה בדלי מים נקיים? תודה מראש.

פורסם

נתחיל מכמה שאלות פשוטות:

1.באיזה מטליות אתה משתמש?(כמה GSM הן?)

2.אתה משתמש באותה מטלית להורדת ווקס ויבוש?

3.לאחר השרייה במי סבון, אתה שטוף את המטליות במים נקיים מס' פעמים וסוחט אותן?(אגב סבון כלים הורס את סיבי מיקרופייבר במידה ואתה משתמש במיקרופייבס נורמלי ולא עשר מטליות בעשר שקל מעלי אקספרס/איביי)

4.אם אתה רוצה להוריד אם הווקס ולהחיות את הסיבים קצת תשרה את המטליות במים עם חומץ למאחל(כן מסריח אבל עושה את העבודה טוב).

5. הרכב נשטף כאשר הוא חם/בשמש?

יום טוב,

איליה

פורסם

1 - לא יודע לגבי צפיפות סיבים. השתמשתי כל פעם במטלית אחרת, פעם בזולות ביותר שקונים בחנות חד פעמי, חמש מטליות בעשר..זה היה כאשר המטלית של מגוויירס הצהובה לא היתה זמינה באותו רגע. בעקרון המטלית של מגוויירס היא זו שהשתמשתי בה פעם אחת להוריד ווקס, ופעם אחת באמת השתמשתי להורדת ווקס במטלית הזולה.

2- כן, היתה פעם שייבשתי את הרכב עם המטלית של מגוויירס כי לא היה לי משהו זמין אחר באותו רגע, והיא גם זו שעשתה ווקס 3 שבועות לפני כן. יש לי את המטלית של מגווירס מערכת שטיפה לרכב שלהם, יחד עם מגבת הייבוש שלהם.

3- לא כפי שאמרת, צודק. לא שטפתי מספיק טוב כנראה. הייתי עצלן מדי ואחרי שטיפה קלה במים נקיים ישר תליתי לייבוש. תמיד מחפש לקצר תהליכים אני, וחבל..זה עולה לי ביוקר אחרי זה.

האם לדעתך ממש מעט סבון שנשאר על מטלית שנוקתה ואז התייבשה יכול אשכרה להוריד ווקס שהיה על הרכב? איך אני יכול באמת לבדוק שהווקס עדיין על הרכב? רק להתיז עליו ולבדוק בידינג? אין שיטה מדוייקת יותר?

4- חומץ למאכל? כולם מדברים פה על חומץ סינטתי, שזה חומץ לבן. חומץ למאכל הוא חומץ צהוב, ואכן מסריח. שאלתי בחצי חינם חומץ לבן, סינטתי, הם לא ידעו מה זה בכלל. יכול להיות שהייתי צריך לחפש במדפים בעצמי.

5- זו טעות אחת שאני מודע לה ולכן אותה לא עשיתי, בהחלט לא שטפתי בשמש או כשהפח חם.

פורסם

בוא נעשה סדר קטן בהרגלי ישום ושטיפה שלך.

1. מחלקים מגבות לשני קט' אחת לאוטם\ווקס השנייה ליבוש, בדרך כלל מגבות ייבוש באות עם GSM גבוהה יותר לווקס\אוטם אין צורך ביותר מ600GSM

2.כביסות של מגבות ייבוש ווקס בניפרד ומומלץ ידני ולא מכונת כביסה.

3.יבוש מגבות לאחר ניעור טוב במקום מוצל.

4.חומץ למאכל או סינטטי לא כ"כ משנה בגדול בסופו של דבר התוצאה הסופית דיי דומה(מניסיון)

5.שים לב כאשר אתה מעביר ניגוב סופי לרסס מעט QD על המטלית זה עוזר וגם לנער את המטלית מידי פעם.

• תוכן חדש...