Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד עד 1300 שח לצורך סרטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה של המחשב היא לחבר אותו ל TV דרך כבל HDMI ולראות סרטים. שלא יזחל כמו צב אבל זה לא צריך להיות סוס מירוץ. סהכ שיעשה את העבודה. אני יודע שהתתקציב נמוך אבל גם הדרישות מהמחשב לא גדולות. מה המחשב נייד הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה ביחס עלות תועלת?

פורסם (נערך)

לא יודע. לא מכיר NUC. מעדיף משהו שאני יודע להתעסק איתו. ווינדוס וכאלה.

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם
לא יודע. לא מכיר NUC. מעדיף משהו שאני יודע להתעסק איתו. ווינדוס וכאלה.

נוק זה מותג של אינטל למחשב רגיל במימדים קטנים (מעבד אינטל, ווינדוס, הכל סטנדרטי. רק הקופסא קטנה).

יש כאלו להרבה יצרנים אחרים גם (ASRock, gigabyte, asus ובטח עוד מלא).

זה הרבה יותר מוצלח כמדיה סנטר מאשר מחשב נייד, כי זה תופס הרבה פחות מקום ולא צריך להתעסק עם לפתוח ולסגור את המסך. הוא גם יהיה משמעותית זול יותר, כי אין לו מסך, מקלדת, טאץ' פאד, בטריה וכו'.

אם התקציב לא דחוק, כל i3 עם 4 ג'יגה ראם ואיזה SSD יעשה כנראה עבודה מצויינת. אם אתה יכול, קנה קצת יותר ראם, שיחזיק מעמד לעוד שנה שנתיים. אפשר גם בפחות, אבל זה מתחיל להיות מעט גבולי.

ד"א, מכיר קודי?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

התקציב 1300 שח מקסימום. מכיר קודי. אבל זה להורים ולא בשבילי. הם לא יודעים להתעסק עם זה. האם יש נוק שיענה על הדרישות בעד 1300 שח?

בנוסף אשמח לשמוע המלצות גם לניידים

פורסם (נערך)

באתרים הסיניים יש סטרימרים ומחשבים בגודל של DOK בכמה עשרות דולרים (אנדרואיד) וסביב 100 דולר וקצת יותר לחלונות. האחרונים בד"כ מבוססים על מעבדי Atom מהסדרות האחרונות, אבל יש גם המבוססים על סלרון או פנטיום (כמובן יותר יקרים).

אין לי ניסיון אתם, אבל מדובר בסכומים נמוכים בהרבה מהתקציב שלך, סדרי גודל שמאפשרים לקיחת סיכון, במיוחד לאנדרואידים הזולים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי שיחה עם ההורים, זה צריך להיות מחשב נייד ולא רק סטרימר. שימושים יהיו סרטים, אינטרנט וכו'. לא משהו כבד.

• תוכן חדש...