Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הפוסט הקודם באמת החלטתי לרדת מלקנות רכב בזול והחלטתי להשקיע סכום כסף רציני מבחינתי כדי להנות מהרכב לכמה שנים טובות.

חשוב לי שיהיה רכב יחסית חזק ויסחוב טוב, כך ש1.2 עם 60-70 כ"ס לדעתי פחות יתאים.

שיהיה מאובזר והמהנה לנהיגה ואם אפשר מראה צעיר וספורטיבי וכמובן בטיחות ואמינות. צריכת דלק פחות מעניינת אותי כי הרכב לא מיועד לנסועה גבוהה (8-10K בשנה).

התקציב המירבי הוא 35K, אבל אם יהיה אפשר להסתדר גם ב 28-30, מה טוב.

פורסם

בתקרת התקציב שלך נמצאת פיג'ו 208 ידנית, עם מנוע 1.2 ו-82 סוסים (אבל הוא חזק יחסית לסופר מיני בזכות 12 קג"מ ב-2750 סל"ד) משנים 13-14, מרווחת, מהנה לנהיגה וחסכונית. יותר חזקה ופחות חסכונית היא(הם) פאביה/איביזה 1.4 ידנית. שני הרכבים אמינים.

פורסם

תודה. 1. אני לא ממש מבין ברכבים ויש את הסטיגמה הזאת על צרפתיות שהן כל שני וחמישי במוסך. זה שטויות נכון? :)

2. האמת שכרגע אני מעדיף לרדת מאיביזה רפרנס, כי היה לי אותה בשלוש וחצי שנים האחרונות. אלא אם כן זאת באמת תהיה מציאה והרכב יהיה מאד שמור.

ראיתי ביד 2 שיש גם עוד כמה סוגים, כמו ספלאש/סוויפט, קורסה, פונטו איבו, I20 ופולו. אפשר חוות דעת עליהן?

פורסם

הפיג'ו עם עם מנוע 1.2 פשוט בלי טורבו וגיר ידני,

הבעיה של הפיג'ו במחיר הזה זה שתוכל שרוב הרכבים נסעו הרבה או עם רמת גימור Access שעירומה לגמרי מאבזור(בלי כיוון חשמלי למראות אפילו).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ה208 לא ידועה בתור רכב בעייתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד שאלה אולי קצת אוף טופיק

מה דעתכם על A3 שנתון 06 או 07? עלות התחזוקה וכו'? וואו, איזה רכב יפהפה! החיסרון שזה אוטומט :(

• תוכן חדש...